Kasta bort ditt liv

Unga människor som kastar bort sina liv. Visst ser man dem varje dag eller hur? (låter som jag är 95 år!)
Jag blir så ledsen av att veta och se folk man känner tyna bort och inte bara förstöra sig själv utan även förlora sig själva. Man kan inte hjälp alla men någon kanske? Jag orkar inte satsa mer på hjälpa, vill folk inte ha hjälp så får dem hjälpa sig själva. Till mig behöver man inte komma om man vill klaga över sin situation om man inte klarar av att höra sanningen, klarar man att höra sanningen så varsågod, jag finns alltid tillhands!

Helgen kommer (förhoppningsvis) bjuda på festligheter i Göteborg! Jag och tvillingarna (Anne och Jenni) ska dit redan i morgon, alltså fredag för att mysa med mat och (godis) gott sällskap. Lördagen kommer att bjuda på maskerad...jag ska kläut mig! Men till vad?! Vad klär man ut sig till när man har världens kagge i vägen...inte sågon sexigt i alla fall. Jag vill ju se snygg ut och inte för rolig lixom (självförtroendet eller självkänslan är ju inte på topp direkt när man bär runt på ett  X antal exta kilon), det är skit svårt faktiskt!
Tänkte mig Mia i Pulp Fiction...lite för lätt, men bra! och bekvämt! Det får nog bli det...faktiskt.
Nu är det bara att vänta och se om vi får hem de jävla nycklarna (som borde ha skickats i måndags!! *hosthost*)

Nope, vidare till det eviga skolarbetet, ja faktiskt! jag sitter och skriver skolgrejer på både morgonen och kvällen! Jag hänger med och är duktig (nästan i alla fall)


Kommentarer
Postat av: keffanna

Om du ändå ska gå i Quentin stuk, varför inte klä sig som Uma THurmans som bruden när hon är gravid och halvdöd :p

2008-10-31 @ 00:13:11
URL: http://fikasugen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0