Matkoma

Jag får matkoma typ efter varje gång jag ätit!
Nu börjar det verkligen kännas att det trycker på underifårn...eller hur man ska säga?!
Jag äter inte ens överdrivet mycket, men när jag slutat äta så bara poff*pang så måste jag lägga mig ner och oja och flåsa för jag bli så MÄTT! Lite jobbigt blir det ju när man inte är hemma och får typ lägga sig eller i alla fall sträcka ut sig på obra platser (obra platser = skola, jobb och ja det som inte är hemma typ)

Jobbat har jag gjort i dag, på Nelly.com (kikakikakika) de har fått in sååå snygga skor till ett jättebilligt pris! åååh, vad jag önskar att jag kunde gå i högaklackar varje dag!
Det är skitkul att jobba! Koppla av från skolan och tänka på annat, träffa lite folk och ha lite action runt sig, jag vill ha ett jobb! Tänk att få lite arbetskamrater, intriger och snacka skit om chefen och sånna grejer, lite action i livet alltså!
Det har kommit till den punkten att jag får skapa mina egna intiger hemma (stackars Carl).

Ja, just! Ni som läser min blogg kanske märker att jag glömmer bokstäver och särskriver ganska så mycket. Jag har faktiskt dyslexi bara så ni vet! Det gör också att jag blir väldigt begränsad i mina ordval för jag är rädd för att skriva fel....
Nej nu ska jag sätta mig och göra skolarbeten (kul att lämna in helt felstavade essä:er)...eller nja, ska nog ragga på Carl lite, det hade varit skönt med lite fotmassage eller massage någon annan stans...typ huvudet! det är skönt!

Tjingtjong!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0