Socker, ja TACK!

Jag har ett beroende, det kallas sockerberoende....
Förra veckan gräta jag (nästan) för vi inte hade ingredienser hemma för att kunna baka något....maränger gick men det var jag tyvärr inte sugen på. Hur kan man bli så hääär?!?!
För flera veckor sedan, säker en månad sen så var jag och Cicci på City och handlade lite, då sa hon något som jag ALDRIG trodde kunde vara sant, men ack så fel jag hade!
- Du ska veta hur lätt det är att trycka i sig en tårta det sista! (hon syftar på det sista när man är gravid)
När Cicci sa det så skrattade jag lite och för mig själv fnyste jag lite och tänkte - ALDRIG inte jag!
Men nu sitter jag här, sockerberoende och gråter när jag inte får mina kakor! Hur kan det bli så fel? MEN! jag har en deal med mig själv, jag får äta "gott" på veckorna tills den 8 november (vilket för övrigt är SNART!) då är det exakt 2 månadet kvar till beräknat BF, för övrigt har jag inte gått upp så överdrivet mycket för att snart ha varit gravid i 7 månader, så det så!

JO! men hallå! min dator är tillbaka och nu ska jag börja satsa på det här med blogg! Ja jävlar!

Jaaa, vad ska jag mer berätta? Jag satt uppe halva lördagsnatten och grät för jag trodde Carl låg med någon annan för han inte kom hem på natten men nääääeeee, han spenderade sin natt på Hotell Gripen här Borås, för alla er som inte vet vart det ligger så kan jag säga att det är där alla fyllon får sova på natten, alltså hos farbror polis! hahaha! Jävla fjant, man skulle tro att han var 15 bast.
Jag måste ju erkänna att jag tycker lite synd om honom dock, för enligt Carl så var han påväg hem och de var då de plockade honom (jag måste ju tro honom han är ju min sambo och älskling!), så jävla löjligt att ta folk när de ska hem, det har hänt en tjej kompis till mig också, hon satt och väntade på bussen så där lite halv deckad men sa att hon skulle hem så tar dem HENNE! Töntigt alltså, kan poliserna inte ta folk som stökar på stan i stället!?

Nej, nu slutar jag för idag, ska se om jag kan få in lite bilder imorgon ocskå, annars kan jag rekomendera http://ankii.bilddagboken.se/p/main.html , där finns lite nytt updaterat.

Tjing så länge!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Fin layout du ordnat på bloggen! Hoppas på lite mer uppdaterande nu då? :)

2008-10-28 @ 17:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0