En tanke

En skrämmande tanke för mig är "unga mammor". Vad är det för folk egentligen? Jag känner mig själv inte som någon som skulle identifiera sig som "ung mamma", jag är en mamma, och det räcker!

Anledningen till att jag aldrig i hela mitt liv skulle kalla mig "ung mamma" är för att folk tycker att det låter negativt och har fördommar om det, till och med jag (som visst är en ung mamma enligt andra)! Och det är inte konstigt för när man är som jag fast i blogg träsket, och är helt ner mejar med blogg i huvudet, och läser alla dessa blogga som många "unga mammor" har som berätta att det ångrar sig eller att de skulle gjort det anurlunda nu om de visste eller att de skaffar barn för det är gullig eller av någon annan dum anledning som att när man är gammal måste man jobba åååh! jag blir tokig! Tänk gärna 2 gånger i framtiden, det är oförskämt!

Helt hysterik är jag när jag tänker på så många unda tjejer i 16-17 år åldern som sitter och planerar att bli gravida för att bebisar är gulligt!

Jag kände bara att jag var tvunden att avreagera mig lite (på någon annan än Carl), det kommer nog bli fler och genomtänkta inlägg om denna frågan i min blogg. 

Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Du är väl ändå 22 år så då räknas man väl inte som "ung mamma" direkt. ;) "Ung mamma" är väl mer om man får barn innan 20 år. Personligen tycker jag inte man är så ung då heller, man är ju ändå vuxen då man är 18 år! Jag har aldrig sett mig som "ung mamma" även om jag fick barn då jag var 19 år. Nu för tiden räknas man väl som "ung mamma" då man får barn under 30 år iofs!! Finns ju en anledning till att man är mest fertil i åldern 20-25 år liksom.

2009-04-20 @ 08:19:54
URL: http://blackwinged.bloggspace.se
Postat av: Jenny/Blackwinged

Eller 23 år är du väl t.o.m? Haha, glömde att jag fyller 25 år i år :P

2009-04-20 @ 08:21:04
URL: http://blackwinged.bloggspace.se
Postat av: Karin

Det går inget.



Nej och jag oroar mig säkert i onödan också! Haha, jag kommer nog ha mycket svårt att säga Lill, fast det kan jag ju om hon heter Lilly! :)



Jag är 19, fyller i maj så blir inte 20 år långt efter och ja, känner mig inte jätte jätte ung. Tror mycket handlar om inställning!



Ha det så kul i Göteborg!

2009-04-20 @ 10:07:31
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0