Carl räddar mig

Carl får vekligen mig att må bra. Han räddar dagen (fast den är slut för länge sen) och får mig att se på allt med helt nya ögon. Det är inte alls för rörigt och stökigt hemma, och om det är det så hinner jag ju ta tag i det i morgon. Tyra är inte jobbig hon är bara gosig (kan ju disskuteras). Och avokadon...ja det tar tid, så varför inte köpa en ny under tiden? Vilken tur att jag har honom! (jag ska passa på att påpeka att det inte är Carl som sagt dessa saker, utan jag själv som kommit med denna fantastiska insikt...eller nåt).

Ja, allt känns så mycket bättre när jag fått prata med Carl. Det är så fruktansvärt jobbigt att inte ha honom hemma, i närheten eller ja, bara veta vad han gör eller...ALLT är jobbigt faktisk!

De dagar jag saknar honom som mest blir faktigt dåliga. Det mesta är kasst, mest mitt humör och av någon anledning verkar det smitta av sig på Tyra, eller så håller hon också på att bli sjuk.

Ikväll var i alla fall min och Tyras sista "gosekväll" (och det kommer att bli sista natten också...förhoppningsvis). Min tjej har så otroligt dåliga kvällsvanor, oroliga kvällsvanor kanske jag ska säga istället så nu har jag bestämmt mig en gång för alla, 5-minutermetoden kommer från och med imorgon härska! Jag ska vara stenhård och iskall, vilket jag antagligen måste för att klara av det. Nu när jag läst på om metoden så känner jag mig säker på att det är något jag vill testa. Där i mot känner jag mig osäker på vissa detaljer som, om hon står upp får jag inte lägga henne ner i sängen (för barnen lägger sig själva tillslut står det) men vad ska jag göra om hon gallskriker, trillar i sängen och slår sig, ska jag fortfarande låta henne skrika då? Hon har ju ont?! Det är saker jag egentligen vill veta...jag ringer BVC imorgon.

Jaja, nu ska jag lägga mig och harkla mig lite exta så Tyra vaknar, jag måste ju passa på att gosa vår sista natt, innan helvetets grindar öppnas i morgonkväll.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Jag ska inte ens kommentera vad jag tycker om den metoden (& andra metoder) :/ Men du kan ju säkert googla fram själv de negativa effekterna sådana metoder har på bebisar..

2009-08-25 @ 12:30:49
URL: http://blackwinged.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0