2 februari

Idag är det ärendes dag!
Det har inte börjat sååå bra för jag och Tyra har legat och dragit oss ända till halv 11 idag, mycket förlorad tid på det!
Jag som hade tänk att hinna tona håret innan jag och lill tjejen gick till försäkringskassan i stan, blir nog ingen toning alls idag.
Nu sitter Tyra och hickar i babysittern brevid mig och filurar på något, Carl ligger i sängen för första gången i natt, han somnade på soffan framför TV:n så jag och Tyra har haft hela sängen för oss själva. När Carl inte sover med mig får jag alltid mardrömmar. I natt drömde jag att han var otrogen med vår granne, en man! Han sa att min brist på prudukt (alltså snopp) inte lockade honom längre och så låg dem och kramades och gosade precis framför näsan på mig!
Det kanske inte låter så hemskt men man får lov att tänka in stämmningar och sånt också!

Jaja, nu ska jag ställa mig i duschen, jag får ta med Tyra in i babysittern så Carl får sova klart ordentligt, han lär ju ha super ont i ryggen. Sedan ska jag fixa frillen och sminka mig innan vi knallar ner till stan. Just ja! jag ska käka lite frukost där emellan också. Just ja nr.2, jag måste ringa skatteverket också Tyras 4 sista har inte kommit än....

Nu dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0