Sola och träna...ja TACK!

Här sitter jag med färg i håret, äntligen försvinner den hemska utväxten! Jag behöver verkligen en uppfräshning! Sola hade jag ockskå behövt att göra, träna också för den delen men magen tillåter inte riktigt det än + att jag inte bara kan lämna Tyra hur som helst, hon är ju så liten! Igår blev hon förresten hela 4 veckor!

Det här med uppfräshningen då...jag skulle kunna använda lite brun-utan-sol men...jag är så himla blek (nästan genomskillning) och då jag hade säkert bara fått massor med fläckar på kroppen...inte så kul kanske. Åter till detta med vikten, jag kan inte riktigt sluta tänka på det. Ena dagen är jag helt inne på att droppa 10 kg på en gång medan andra dagar är jag inne på att vafan! Jag ammar och behöver äte LITE extra och jag fååår faktiskt äta av den fantastiskt goda chokladkakan jag bakade i söndags. BLÄ säger jag bara varför måste man bry sig så mycket!?

Nu vaknade Tyra, det blir liiiite knivgt nu med hårfärgen, Carl sover Tyra vill ha sällskap och jag måste ställa mig i duschen...uuuuh! Hur löser jag detta!?

Kommentarer
Postat av: Blackwinged/Jenny

Man får inte träna så mycket då man ammar dock, mjölksyran kan gå ut i mjölken

2009-02-06 @ 18:56:45
URL: http://blackwinged.bloggspace.se/
Postat av: Sanne

Sägs det inte att vikten försvinner i och med amningen? Jaja, det ordnar sig, ska du se! Grattis Tyra, och jag älskar verkligen din blogg, Anki! Jättekul! Kram Sanne

2009-02-08 @ 11:56:27
URL: http://sannenordqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0