Hemma igen!!

Nu är jag (vi) hemma igen efter 6 dagar i Eskilstuna hos Carls pappa + sambo. Tågresa på 4 timmar med bebisen gick hur bra som helst, Tyra gillar att åka tåg och kika ut genom fönstret. Jag har inte riktigt fattat om det är att det går fort  och att det rör sig som intresserar henne eller om det är att hon ser sig själv speglas i fönsterrutan? Det kanske är en blandning? Väl uppe i Eskilstuna så har vi käkat massor med god mat, druckit gott vin och umgåtts massor! Tyra fick massor med fina kläder och jag fick åka till Stockholm (pinsamt, men jag har inte varit där förut). Vi gick runt i ett par timmar i stan och kikade på alla turistgrejer som typ 10000000 andra turister gjorde + att vi hälsade på kungen, eller inte...! Vi har haft det jättemysig i alla fall. Det är alltid lika trevligt att träffa Lasse och Birgitta, synd att det inte blir oftare, mest för Tyras skull. Just ja! Sista dagen vi vär där så kom Jenny och Oscar också, så vi fick semstra lite med dem ocskå innan dem flyttar till Växjö (alla flyttar!!) Jag slänger in massor med bilder så får ni se vad vi har gjort senaste veckan =)

  
Åka tåg, en mamm, ett barn och en pappa

 

 
Kika lite båt och vatten tycker Tyra är kul, Carl tycker det är sådär...


Vi plockade jordgubbar en dag, 3 liter + en del gubbar som råkade trilla i munnen istället för låtan.

 
Jag och Tyra är uppe tidigt inte allt för pigga i det trista morgonvädret...

 
Skogensguld! En dag kom Birtitta hem med 2 kassar kantareller, inte helt fel! Nu ska jag ut och plocka någon dag! Någon som vill hänga på?


Här står dem och filurar om mat och svamt, mmm svamp!

 
En kväll på altanen


Stockholm fick besök av oss, här bor Mr. Kung

  
Härliga turister och vi som också var turister, jag bjussar på min härliga familjebild (vi lyckas aldrig)


Tyra lekte massor själv, här sitter hon med dålig attityd och ska precis äta häst

  
Jag lekter ocskå, fint VA!?

 
Sista dagen åkte Oscar (Carls lillebror) och Carl båt, tjejerna (jag, Jenny och Tyra) fick stanna på land. Sen åkte vi hem med världen gladaste tjej! 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det ser ut som ni har haft det mysigt :D

David har inte börjat krypa än, men jag tror det kommer snart :) Han står hela tiden i krypställning och står och gungar och försöker ta steg :D Så snart! När började hon krypa? :D

2009-07-29 @ 22:51:54
URL: http://davidminprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0