Tjejen med humöret!

Tyra är en bestämd tjej. Alla föräldrar tycket såklart eller nja, jo... säker att deras barn är bestämda, men Tyra är faktiskt det på riktigt! Eller så är hon bara en suris... Tror jag går på suris idag i alla fall.

Stackan vill så mycket men kan inte det hon vill. När det inte riktigt går som hon tycker att det ska gå, så bryter hon ut i galet skrik och sedan kommer gråtet tills hon antingen lyckas eller man hjälper henne.
Jag brukar faktiskt låta henne få ligga lite själv och gapa och skrika tills hon lyckas, för så nöjd hon är när hon ÄNTLIGEN fått tag i den där saken hon har sträckt och ålat sig efter i 5-10 minuter är hon bara då, man ser riktigt hur glad hon är när hon äntligen får slicka lite på den där speciella saken hon sett, det är helt klart värt lite gapande! Och vilken utveckling man ser ocskå, hon lär sig nog krypa snart!

Många olika humör har hon också, det kan växla från superglad till "jorden går under NU" till tjötkvarn och senare till något helt annat som inte går att förklara.


Tyra får smaka på gurka

  
"nu dör jag" "oj det där var lite kul du..." sötaste bebsisen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0