Helgen som var

Det har varit helg och Carl har varit ledig! Vi har verkligen inte gjort något speciellt, eller jo...jag tycker ju det är speciellt att inte göra något med Carl, för vakna timmar med honom är ju inte så många nu för tiden!

Det får bli lite bilder och bildtexter om helgen helt enkelt;


Soffmys blev det en heldel av, varje dag faktist, flera gånger...vi sov till och med på soffan några gånger, mmmmm soffa!


Lördagen var Carls morgon, jag fick sova ostört till kl 9!!! Tyra showade i alla fall för sin pappa den morgonen och visade honom sitt nya trix, att gå ner i mjukisdjurs-korgen alldeles själv!

   
(klicka! då blir bilden större!)
1) Korgtjejen ska ta sig upp antar jag(??), 2) Tok bebisen springer ut ur badrummet, 3) Mästerkatten i stövlar, 4) Gladaste Tyra med sin älskade räv


Av någon anledning sov Tyra bara till klockan halv 9 natten till söndag, hon valde att skrika i 3 timmar istället för att sova! Men det var inte nog med det, hon skulle också vara uppe och leka i 2 timmar innan hon kunde somna igen! Så vid 2 på natten la vi oss i förhoppning om sovmorgon. Men ICKE, den tösen behöver visst inte sova ut efter en hel natt uppe, utan skulle upp klockan 5 som vanligt! Snacka om sliten mamma, ingen ro och ingen vila!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0