Borta bra men hemma bäst!

Efter en veckas borta vistelse är vi äntligen hemma! Det är superduperskitasASmultihärligt att vara hemma! Inte för att det är något fel på att bo hos Eva, utan mest för att nu är allt fixat och man kan börja ta det lugnt igen, bara ta en dag hemma och skrutta i mjukiskläder och stöka ner alldeles för mycket om man så vill (det kan man faktiskt inte göra hos Eva...stöka ner alldeles för mycket).

Det var faktiskt en intensiv vecka hemma i Borås, jag stod och städade lägenheten ända till 5 minuter innan tanten som skulle besiktiga den kom. Något jag helt klart lärt mig den senaste veckan är att ALLT tar längre tid än man tänkt sig. I alla fall när man ska städa ur en hel lägenhet med en bebis som behöver lite uppmärksamhet då och då. Jag hade aldrig klarat det utan alla underbara föräldrar som finns i Borås, och lillebror och så ska tilläggas att Tyra varit underbart duktig och tålmodig!

Men som sagt, nu är jag äntligen hemma i Oslo. I vårt nya hem, det gamla är bara ett minne blott...eller nåt. Det känns faktiskt sorgligt! Mitt och Carls första hem, något vi aldrig kommer att återvända till. Jag saknar redan lägenheten, fast denna i Oslo är fräschare.

Idag har jag och Tyra verkligen inte gjort någor speciellt alls! Jag har inte ens tagit på mig kläder utan bara skruttat  runt i en hoodie hela dagen! Tyra har i alla fall haft kläder på sig. Det har varit SÅÅÅ skönt att bara skrutta, och det behövdes! Mysa, leka och äta tillsammans, Tyra har fått all min uppmäksamhet idag vilket hon förtjänade efter veckan i Sverige.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag och Tyra på mässa med gavidosarna här i Oslo. Eller det kanske bara blir en gravido. Det spelar ingen roll! Kul ska det bli, och spännande att se om hennes mage vuxit sedan vi sågs sist.

GodNatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0