Dag 5, 6 och en halv 7;a i Borås

Måndag; Jag och Tyra åkte till lägenheten tidigt och började städa det sista i köket, målade kakel och väggar. Tog lunsch paus på Nelly hos mina tvillingar. Hem till lägenheten igen, Tyra stensomnade i vagnen, jag blev bajsig...vill inte väcka bebis, fick sätta mig på en bänk och "vila". Väl på väg igen ringer pappa, han kommer med ett släp. Vi böjar lasta på massor med lådor till vårt förråd. Mamma kommer, tar Tyra med sig upp till lägenheten och börjar städa toaletten. Pappa och jag kör grejer. Det blir 2 lass som ska till förrådet och ett lass med skräp som vi åker och slänger på Boda. Klockan blir mycket och mörkret börjar göra sig påminnt, vi plockar ihop och åker hem.

Tisdag; Jag och Tyra åker till lägenheten och börjar städa. Torkar golv och tvättar fönster. Det tar sammanlagt 2 timmar! Tanten som ska besiktiga lägenheten kommer, allt ät OK...förutom en dörr och kaklet. Hon vet inte än hur det bilr med kaklet än säger hon.Tänk om vi behöver kakla OM! Så jävla typiskt i så fall tänker jag! Efter hon gått går vi också. Ner till stan, Tyra somnar. Jag passar på att kika på kläder. Jag vill shoppa, men nej, inte någon peng till det just nu...Men kan inte hejda mig, köper en JÄTTEFIN stickad klänning på Gina det är ju ändå så billigt!!! Åker bussen upp till Eva, vi börjar packa (jag packar, Tyra packa upp). Inser att vi har för mycket saker som ska med hem och alldelse för lite plats. Tänker inte mer på det. Pappa hämtar mig, vi åker hem till min föräldrar. Äter, gosar och jag färgar håret (ÄNTLIGEN!). Klockan går och Tyra blir tröttare och tröttare så vi åker till City och köper välling, nappar och majskorokar som ska med till Oslo. Väl hemma är Tyra super trött, en flaska välling och massor med farmor bus senare så somnar Tyrisen. Jag lägger mog 1 timma efter.

Idag, Onsdag; SNART ÅKER VIII! och jag är snygg!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Säg till om du vill följa med på barn och bebis mässa på fredag. Den är mellan 12-18. Vart den är har jag ingen aning om, men det ska gå buss :-D

2009-10-14 @ 14:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0