My baby is made of FAT!

Hej bloggen!

Jag börjar se gravid ut nu.

Slut.

Ja, det är väl egentligen så jag vill skriva, men då skulle jag få typ en miljon samtal från föräldra och vänner. Och nej! Jag tror inte att jag är det, gravid alltså, önskar nästan att jag var det, för då hade jag något att skylla på...ja alltså jag har gått upp sjuktmycket i vikt sedan vi flyttade till Oslo!
Ja...jag är i alla fall jättesvullen om magen för mina matvanor är helt åt pipsvängen! Nästan ingen mat på dagen men på natten när Carl kommer då äts det.
Jävla alltså, inte så roligt kan jag lova! Jag som äntligen var på rätt väg...NERÅT i viktkurvan! Tur att jag gått med i SATS då...ja just det, det var ju det också...

Då kommer nästa dilemma, 600 kr extra i månaden av mina dagar jag har kvar. Det är 1 ½ dagar i månaden som på ett år blir det ca 18 dagar och det är 10800 pengar (innan skatt då =P )! Det är alltså 18 dagar jag kan vara hemma med Tyra, en hel månad nästan ju! Är det värt att ta en hel månad från henne? Njae, jag börjar faktiskt att tvivla (jag vill ju vara hemma med henne så länge som möjligt) och tror jag ska hitta ett billigare gym eller bara göra det själv. Jag har faktiskt ingen lust att se ut som jag är gravid i v. 20!!
Allt hade varit så mycket lättare med en kompis här som också vill vara "sund" utan att gymma. Så man kunde peppa varandra. Kanske någon av tejerna i mammagänget vill det? Alla är ju gravida nu och vill säkert komma iform så småning om! Vi får se nästa gång vi ses.

Det får helt enkelt bli en funderare över vistelsen i Sverige.



funderafundera


Kommentarer
Postat av: Hanna

Mammagänget (eller jag då) vill gärna komma i form :-) Vilken härlig blogg, såg den först nu :-) Är ni tillbaka nästa fredag förresten? Följa med på baby och barnmässa på dagtid? Fredag alltså. Ha en fin tur till Sverige :-)

2009-10-07 @ 20:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0