Bara en dålig dag

Det luktar kiss. Undrar om det är jag? Något jag vet att jag luktar är unken disktrasa, jag duschade imorse men som alltid glömde jag ta på mig deo. Jag får duscha i morgon igen...

Man kan säga att mitt humör inte är på topp. Jag börjar tvivla på allt. Främst på mig själv och mina förmågor. Nu låter det ju som att jag har magiskakrafter eller något, men det stämmer ju inte riktigt. Jag syftar mer på saker som förmågan att vara mamma och förmågan att vara mig själv. Jag undrar om jag verkligen någonsin kommer att vara den mamman, den personen jag vill vara. Om jag skulle hinna det då skulle jag behöva en nanny till Tyra, faktiskt.

Att vara "toppfräsch" som alla andra brudar på stan är tar sin lilla tid, i alla fall för mig. Jag har inte tid att ignorera mitt barn i 30 min - 1 timma medan jag gör iordning mig. Vem ska kolla in Tyra? Snacka om att försumma sina barn som man gör det. Jag hinner inte vara "toppfräsch", möjligen de dagar Carl är ledig. Ni kanske sitter hemma i era stugor och tänker "JAHA, men varför kan inte Carl vara med Tyra när hon ska göra sig iordning då?" Jo det ska jag säga er, min kära man sover på morgonen, och det tycker jag gott att han ska göra när han jobbar från 12 på dagen till 1 på natten och lägger sig vid 2!

Summan av det hela är att jag vill vara 18 år igen, eller nej...20! Jag vill vara jag för en stund, utan krav och måsten. Jag vill gå på stan ensam med mina vänner och shoppa utan att en bebis skriker i vagen brevid så man blir jättetressad och svettig så det blir ännu svårare att trycka i rumpa i de där liiiite för tighta jeansen. Hinna kolla igenom ALLT i butiken efter något man gillar och vill ha, som man har tid att prova och inte bara köpa en svart t-shirt i stl. 40 för man vet att det passar, slim eller bagy spelar ingen roll. Jag vill någon morgon kunna locka HELA håret och inte bara 5 små slingor så det ser ut som man bara glömt att borsta det...osv osv osv... i all oändlighet!

Och inte nog med det, tuttarna är ju som två taxöron. Platta och långa. Plastik kom hit!

Sedan ska jag passa på att berätta om det fina erbjudandet som SATS har här jag bor, av en helt frivillig händelse sprang jag på det idag; 12 månaders träning för 600:- i månaden, försa månaden är det gratis och man slipper betala 1200:- vid inskrivningen och betalar istället bara 200:- + att man har 3 veckors ångersrätt! Jag kommer att tacka ja till detta. Det är verkligen perfekt. På tre veckor hinner jag se om Tyra trivs på barnpassningen medan jag tränar, se om jag gillar stället och inget mer! I detta priset får man också personlig tränare, frukost och mellanmål inte illa!

Over and out, nu ska jag sova och hoppas på att vakna med en bättre inställning till mig själv.


när man gör för mycket


Kommentarer
Postat av: Tee

trist att det kan kännas så. Jag känner så även om jag inte har barn. Hunden räcker väl antar jag. Är sunk sunk nästan varje dag, om det kan vara till någon tröst.. ehm..

Men du ska vara stolt, jag tycker du är snygg. Önskar jag hade en sån skönhetsfläck ovanför hakan typ.

2009-09-26 @ 18:07:59
Postat av: -

Jaha. Kunde du inte ha tänkt på alla dom sakerna innan du skaffade barn? När man får barn så får man ett större ansvar, så är det bara. Hade du velat leva som du gjorde när du var 18-20 kunde du ju använt p-medel? Trist med sådant gnäll när det ändå var ditt beslut att föda fram ett barn in i den här världen. Ganska orättvist mot Tyra också att hennes mamma hela tiden längtar sig bort. Njut av den tiden du har nu istället med ditt barn, den får du aldrig åter.

2009-09-26 @ 19:10:07
Postat av: cicci

fan anki! du är jätte duktigt mamma! =) men så här kan det bli ibland bara, tro mig ja känner igen mig såååå mkt =) men detblir bättre snart, jag lovar =) stor kram till dig och jag hoppas ni får det bra i norge!!!!

2009-09-27 @ 08:17:05
URL: http://galnafamiljen2.blogspot.com
Postat av: åse o affe

Hej Anki... fick höra att du hade blogg så nu har jag varit här o kikat. Åhhh vad jag håller med dig! Igår sa jag lite skämtsamt till en av mina vänner "funderar på att lägga ut honom på blocket för en dag"... AJ, fick en blick som om jag var den ondaste människan i världen. Skönt att höra att vi är många som stressbajsar, har halv plattat hår och får återkommande svettattacker. Sköt om er. Kram

2009-09-29 @ 08:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0