Ny vagn!

Vi har ett tag tänkt på att byta vagn till Tyra. Vår Brio Sing har varit jättebra, MEN bakhjulen sitter på tok för brett isär! Jag kommer inte på spårvagnarna i Oslo vilket är ganska så tråkigt faktiskt när man tänk att ta sig någonstans i stan och när man är i affärer så går man alltid in i något eller så får man inte plats vilket är ganska så jobbigt! Så en helt vanlig sulky från Brio får det bli istället, en Brio Sitty!

Nackdelen med en vanlig sulky är att Tyra kommer få sitta framåtvänd vilket jag inte gillar, det braiga med Sing är ju att man kan välja... Jaja, men vänjer sig väl helt enkelt!

Vi var och testade en idag faktiskt och jag tyckte Tyra satt jättebra i den! ca 1500:- för vagn + sufflett och något mer, det tycker jag är billigt! Nu ska jag bara sälja av vår Sing så jag får in lite stålars!

men vi vill ha en HELT svart + sufflett!


Kommentarer
Postat av: Jenny Haidarian

Hihi, måste bara påpeka att på bilden du har är det en brio race, inte sitty ;) Jag har en brio sitty -09 & är SÅ nöjd med den, bästa kärran någonsin!

2010-04-12 @ 21:29:54
URL: http://jennyhaidarian.blogg.se/
Postat av: Jenny Haidarian

Brio sitty har inget liggläge, bara ett mesigt "halvligg" som blir typ 2 cm bakåt bara ;) Vill du ha liggläge får du nog satsa på brio race istället!

2010-04-13 @ 09:17:53
URL: http://jennyhaidarian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0