Tillbaka!

Nu är det slut på uppehåll! Äntligen har vi fått tummen ur och fixat internet till lägenheten!

Senaste veckan har vi spenderat som en helfamilj. Carl här nämligen varit hemma (han åkte tillbaka idag). Nu ska vi leva som särbos till tisdag när han återvänder för ett par dagar tillsammans med oss, tills han återigen åker till Oslo. Så kommer vi att ha det till slutet på spetember (som jag nämnt innan eller?).

Tyras sista och ensamma inskolningsvecka går som en dagns... gick som en dans? Igår blev det en liten dimp som berodde på en total ut-tröttad tjej! Hon grät non-stop från förmiddagen nån gång till lunch så det var inte så mycket mer att göra än att hämta henne. När vi väl var framme vid förskolan hade hon sloknat hos fröken-man av ren utmattning. Personalen tyckte att hon skulle stanna hemma idag för att få sova ut och vila upp sig och självklart får hon det! Så nu står vi här igen, med sömnproblem. Men det är ett helt annat blogginlägg

Inte nog med att Tyra är utmattad och på allmät tråkigt humör så fick hon sig ett getingstick i fingret igår. Det som gör så satans ont! Stackars monster.

Vi har även fått besked om hur det blir med målning/tapetsering av lägenheten! Vi slipper nya tapeter och får färg av fastighetsbolaget! Nästa vecka när Carl kommer ska dem lämna av vit färg till hela lägenheten och då är det bara att sätta igång! En mycketbra lösning tycker vi som helst av allt vill ha det vittvittvitt (som bas i alla fall).

Mer än den uppdateringen får ni inte för nu ska jag agera virvelvind för andra gången idag och få undan allt det sista stöket innan Tyra vaknar så vi han dammsuga sen!

Tjing!


karatekid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0