Tyvärr, du har inget personligt värde

Tyra är sjuk! Det har varit feber, snor och gnäll precis hela dagen. Ibland kom det stunder av skratt och bus också, men mer sällan än ibland. En av de gångerna var när vi duchade i det inte ens ljummnavattnet, så tyvärr var vi tvungna att avbryta vår gemensamma glädjestund!

Annars idag har vi bara skruttat. Jag har som andra dagar när jag inte har bättre saker för mig (som jag egentligen har) rensat ur Tyras garderob. Hon växer vekligen så det knakar och kläderna jag köpt till den stundande förskolestarten i höst...passa nu! Ja, hon är vekligen...eller har verkligen blivit större än jag trodde! I vart fall på längden. Men jag hänger inte läpp för det! Istället får hon avända sina fina nya kläder från växalådan (orna) tidigare. Tyra gillar också att rensa ur, hon leker samtidigt i rummet med sitt och kommer när jag ropar på henne. Att testa kläder gillar hon, om hon får klä på sig själv då och man måste säga ååå vad fin du blev! Så den aktiviteten passar oss båda när ingen har orkt till annat än att umgås med varanda.

Just nu sitter jag framför FaceBook, tänkte att jag skulle radera endel vänner. Vad ska jag med sånna till jag mer eller mindre skiter fullständigt i? Jag är inte den som är med bara för att ha många vänner. Nej, så nu raderar jag! Har jag knappt pratat med dem förut varför skulle jag då göra det nu? Och bryr jag mig då om personen om jag knappt pratat med den förut, näe knappast!

removeremoveremoveremoveremoveremove!


Kommentarer
Postat av: Anne & Jenni

aa dom ser alltså nästan identiska ut förutom lite skillnad på möster i skon typ, måste testa dom iaf :D

2010-02-18 @ 08:21:37
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0