Min hjärna är paj...

Med risk för att Carl blir jääätte"suckig" när han kommer hem så väljer jag att skita i köket! Jag orkar inte stå och smälla, bonka och blöta ner överallt ikväll. Vissa dagar orkar man faktiskt inte och då behöver man inte, det är en REEEGEL!

Jag funderar på morgondagen! Jag orkar inte gå och handla! Då tänker ni säker vilken lat jävel, men JAAA kanske jag är + att det inte är skottat utanför så jag kan inte köra vagnen fram och tillbaka + upp och ner för trapporna. Visste ni hur jag bodde har ni inte heller orkat! Men tyvärr så måste jag, det är nästan tomt i kylen. Den enda som har mat är Tyra och jag är seriöst så hungrig så jag spyr snart! Egentligen skulle jag kunna koka lite pasta, men vi har varken ketchup, vitlök eller örtsalt och då är det så ovärt att äta pasta! Jävla skit Carl alltså, han borde ha körkort så vi kunde åka och handla! (ja HAN BORDE, han har fått sitt betalt, jag får ju betala mitt själv...0 pengar till det!) Funderar seriöst på att fråga grannarna om skjuts (det är dem skylldiga oss när de inte skottar!!), känns lite pinsamt men ack så bekvämt i detta eviga vinterland vi har i Oslo! Det slutar aldrig snöa heller, varje dag kommer det ner mer! 

Imorgon ska jag (JAG!!) laga kvällsmysmat. Det är jag skitdålig på, Carl har liksom tagit på sig den rollen att fixa det, jag är helt enkelt bortsämd! Vad ska man laga då? Paj kanske? Det är ju jättgott, lite tråkigt tycker nog Carl. Åååh, nu får jag prestationsångest...vad bjuder man en kock på? Kött, pommes och bea kanske? Fast jag vill ha paj...

Nu vill jag mest sova, så det gör jag.

 
godnatt säger jag!


Kommentarer
Postat av: Anne & Jenni

du e så söt på bilderna :D

2010-01-25 @ 09:11:11
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0