Åpen barnehage och knøttesang

Nu är klockan lite efter 7 och mitt monster sover.

Anledningen till att jag börjat lägga Tyra senare är för att jag tänkte börja gå på knøttesang (sångstund för barn mellan 1-4 år) med henne i kyrkan som ligger i närheten. Och den jäkla sången börjar klockan 5, vilken är en ganska sen tid för 1 åringar tycker jag.
Men i vilket fall, när Tyra la sig vid 6 så hade det varit omöjligt för henne att gå på sången som startar klockan 5 (och slutar klockan 6), hon hade skrikit sig igenom hela passet.
Så därför tänkte jag vara smart och skjuta upp tiden en timma för att äntligen börja göra något med henne, så hon får träffa barn, lära sig norska sånger så att hon känner igen sig när hon börjar förskolan här till hösten. Men det blev väl lite så där med det hela, mest för mig...(och Carl).

Nu har hon ju i alla fall börjat somna vid 7 istället för 6 så vi ska börja! Varannan tisdag är det, och det startar med gemensam middag sedan sångstund. Så nästa vecka ska vi för första gången testa något gemensamt med andra barn (och föräldrar). Jag hoppas verkligen jag kan lära känna några som har barn i Tyras ålder som också går hemma, så man kan träffas andra dagar och låta barnen leka. 

Jag har även kikat runt på åpen barnehage (öppnaförskolan) men det är svårt att hitta. Det finns, det gör det! Men vart ligger dem? Hittar jag dit? Är det nära? osv. osv.!! I helgen när Carl är ledig ska jag få med honom på öppnaförskolanjakt! Jag tycker nämligen att det är lite för få gånger med varannan tisdag i kyrkan och att det är så sent är inget plus heller. Så jag hoppas verkligen på att det finns något i närheten.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Fråga dej fram!!

2010-01-28 @ 19:45:41
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0