Det är på tiden att SOVA

Om jag somnade igår? Näe, klockan slog 2 innan jag var "dorte veck"! Tyra vaknade klockan 4...ville knappt somna om i vår säng. Jag trodde jag skulle  när ungen inte ville sova morgonsovet heller, gaaah! Så 3 timmar "nattsömn" + 1 ½ timma på dagen nu har jag sovit inatt/dag. Man tycker ju att jag borde stensomna på kvällen men näe, inte då! Efter klockan 6 så är det omöjligt! Jag kan ju inte direkt börja lägga Tyra vid 5 bara för jag vill sova... Men ikväll funderar jag seriöst på att lägga henne i vår säng vid 7 tiden och somna också, hon är ju som ett litet sömnpiller liksom. Så får Carl lysfta över henne när han kommer i natt. NÄE, det går ju inte heller...vänja henne vid det skulle ju kunna vara det dummaste som finns, hon som sover så bra i sin egna säng! (fram till 4 i alla fall...)

Hjärnan går på högvarv på hur vi ska lägga upp detta med sov grejer alltså. Kanske sluta med välling på natten? Lägga sig ytterligare en timma senare dvs. kl 8. Gå tillbaka till gamla tiden kl 6? Sova bara en gång om dagen (som idag)?

Någon som har tips på hur jag ska få min snorunge att sova till 5 i stället för 4? (helst til klockan 7...eller 6) Hon är inte pigg vid 4, utan jättetrött men har liksom fått för sig att inte somna om, om man inte tvingar henne. Kanske 5 minutaren igen, men 4 på morgonen...?! Orkar man? det är ju frågan!

Det snurrar verkligen i mitt huvud, hur jag ska få det att passa oss alla, just nu känns det som att gå upp kl 5 var rena lyxen, 4 ä en tid jag INTE acceptera alltså!

Jag skulle aldrig börjar ändra på tiderna...där fick jag för det helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0