I stan igen!

Nu är vi hemma igen. Det verkar inte ha gått någon nöd på katten direk. En bajskorv, massor av mat och vatten kvar! Inget sånt där tokigt kattstök heller som vår förra katt Lasse höll på med när vi var borta länge, nej inte ens sina egna leksaker hade hon rört.

Vi har haft det underbart skönt på landet. Ute hela dagen igår och idag. Tyra har inte varit mig ett endaste dugg nästan så vi båda har fått en välförkänt paus i från varandra.
Igår lekte Tyra med sin morbror i 3 timmar, dem badade, hoppade stutsmatta och gungade. Tyra älskar verkligen Anton. Medan de lekte passade jag på att ligga i Tyras pool och leka säl, det var underbart att att ha någonstans att svakla sig i den sjuka värme som var igår.

Ja, men detta med 4-klöver. Idag hittade jag 3 st! Och en 5-klöver! Måtte vår otur vända nu! Och nej, jag letar verkligen inte efter dem! När jag sitter ner i gräset och kikar ner så liksom bara dem lyyyser upp och visar sig! Helt sjukt.

Förresten, nu när vi kom hem så passade Tyra på att borsta sig själv med toaborsten (igen!) så jag fick världens häxryck. Först blev hon rädd när jag liksom höjde rösten och sa "INTE RÖRA TOABORSTEN!" "nu får du tvätta dig MED EN GÅNG". "Mamma aji" sa hon med tårar i ögonen medan jag nästan kastade in henne i duchen, tårarna började rinna och grinet startade. Men plötligt upphörde allt, A & J´s duch  lyser i olika färger när man duchar! "Atten mååla" sa Tyra när hon uppfattat alla färgena, haha! Slut på grin och förhoppningsvis en läxa lärd... (eller så var det värt en arg mamma för att få måla med vatten..)

 
 
en ren och jättetrött tjej


Kommentarer
Postat av: anne & jenni

haha de e så jävla gött att ni har webcam o dator nu ;D kul o läsa vad ni gör!

2010-07-04 @ 17:39:35
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0