Vi vaktar!

Sjukt varm dag vi haft idag. Sitter just nu i bara linne och trosor, tror jag håller på att förvandlas till en pöl. Jag smääälter! Önskar så att jag hade en vän med en bil eller en vän som bor nära vatten man kunde åka till och hänga med vid nått bra badställe för ungar. Kontaktannons nästa!

Carl har åkt. Imorse vid 7 gick hans tåg till Göteborg och sedan vidare mot Oslo. Känns sådär som vanligt, men han kommer ju faktiskt tillbaka om mindre än en vecka och då stannar han i 5 dagar! Då ska vi multiumgås som en familj tills han försvinner igen. 

Igår spenderade vi halva dagen på djurparken. Det var jättemysigt! Jag tror lejonen och grisarna gjorde störst intryck på Tyra, "stoj katt!" sa hon till lejonen mitt lilla monster. Vargen gjorde störst intryck på mig, men det var nog bara för den bajsade mitt framför nästan på oss, nästan i alla fall. Tyra kan banne mig nästan alla djur i hela parken, ja i alla fall mer än hälften! Mitt begåvade barn!

Just nu sover mitt begåvade barn, vilket känns mer än skönt. Vi har haft en sån där skittråkig dag. Allt har varit fel och jag har mer eller mindre "pratat" med min högsta stämma hela dagen, det är tröttsamt. Det är i och för sig alltid så när Carl försvinner, Tyra blir som förbytt i ett dygn. Jaja, imorgon är en annan dag och jag hoppas på att vi båda vaknar på rätt sida vilket jag tror att jag kommer gör i ala fall. I natt ska jag äntligen få sova i eget rum och i en stor säng med massor av fluff! (det vill säga kuddar!) Idag börjde nämligen jag och Tyra att vakta katt och lägenhet för tvillingarna. I hela 10 dagar kommer vi att bo ensamma och ha varsitt sovrum vilket är helt underbart! Lite ensamt på kvällarna kanske, men fan det är ganska skönt det också + att det bara är 6 dagar tills Carl kommer igen.

Nu ska jag rota igenom A & J´s kyl, frys och skafferi för att se om jag hittar något ätbart. Jag råkar veta att det finns en chokladkaka i fysen som vi glömde att äta igår när vi firade tvillingarnas födelsedag. Haha, kanske blir så att den får sig en skjuts in i ugen och ännu en skjuts ner i min mage!

Godkväll, tillsvidare!


jag vaktar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0