v. 23 (22+0)

Skulle nog påstå att magen satt sig nu alltså blivit ganska hård bara på en vecka! Jag antar att man inte kan missta mig för en tjockis, utan att det syns att jag är gravid.

Jag fortsätter med foglossningen, lika bra tycker jag! Man är mycket coolare om man klarat en hel graviditet med forglossning så det så! Finnarna blossar upp med jämna mellanrum. Nu ska jag visst ha 3 jättestora otäckbara finnar istället för 6 små täckbara. Spännande detta med att vara gravid, plötsligt blev jag som en tonåring igen, trött, finnig och smygtjock!

Datum jag ser fram emot nu är 23 juni då har jag tid hos en sjukgymnast och den 6 juli då har jag BM tid. BM tiden ser jag mest framemot för jag vill väga mig, haha! Jag är toknyfiken på vad jag gått upp alltså. Börjar noja för att jag ska smälla på mig 20-30 kg (som jag tror är omöjligt för mig egentligen). Läste nämligen i Katrin Zytomierskas blogg idag att hon gick upp 33 kg under sin graviditet! Hur är det möjligt?! Jag hoppas verkligen inte på mer än 13 kg som jag gick upp med Tyra. Det finns visst dem som inte går upp något också, min mammas kusin påstår att hon inte gick upp ett endaste kilo när hon väntade sin dotter! Jag tror ju inte ett skvatt på det, men tänk vad smidigt och inte ha något direkt "extra" att tacklas med sedan. 

Förresten, jag hittade ett papper med mitt sista mått runt om magen med Tyra, slutade på 109 cm. Det ska bli kul att det hur stor jag blir denna gången.

125 dagar kvar till BF
  


Kommentarer
Postat av: Annie

Haha, jag har redan gått upp 12kg och är i v.32.

Men jag är glad om jag inte passerar 20kg, vore mindre kul.:P

2010-06-12 @ 19:52:35
URL: http://anniemolarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0