Försäkringskassan, tack för INGET!

rumpa åt försäkringskassan!


Detta eviga jävla problem med försäkringskassan som alla har! Nu är det till och med så att det inte är jag som missat något eller gjort fel utan det är dem som har glömt att skicka ett jävla papper med information till MIG!

Jag ringer f-kassan varje månad enbart för att försäkra mig om att varken jag eller dem har gjort något fel så jag inte får mina pengar. Hittills har det funkat jättebra, och jag har ALLTID fått det jag begärt i tid! Så idag så ringde jag så som alla andra månader sedan Tyra föddes och då får jag beskedet; När barnet fyllt 1 år MÅSTE du ta ut 5 dagar i veckan av din sjukpenningsgrundade nivå annars försvinner beloppet! Eller så måste man alternativt jobba de dagarna man inte plocka ut! ÖH!? Tack för ni sa det nu och hittills betalat ut pengar till mig FAST jag enbart sökt 3 dagar i veckan med sjukpenningsgrundad nivå!

Blabla i alla evighet, detta slutade i alla all med att jag INTE får mina pengar förens en handläggare kollar mitt ärende igen... alltså de ska bedöma om jag ska fortsätta få min sjukpenningsgrundade inkomst fast jag bara hittills i år tagit ut 3 dagar i veckan varje månad! Vilket de inte märkt för ens nu! Jag frågade till och med om jag kunde få söka om dagarna och ta ut 5 dagar i veckan, men nej det gick inte! En handläggare MÅSTE titta på mitt ärende för att se hur de ska gå vidare. Ja, detta kanske är rena grekiskan för vissa... menmen.

Ja, så här sitter jag med räkningar att betala som redan är sena, välling att köpa till mitt barn, blöjor att köpa så ungen kan kissa och bajsa utan att kladda ner hela världen och helt enkelt leva! Pengar bidrar till ett värdigare liv vad än andra säger, vad gör man utan pengar? Äter sand med Tyras nya spadar? Så nu kommer jag inte ha cash på jag vet inte hur länge. Snacka om att jag är besviken, ledsen och ARG.




Jag som behövde en vårjacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0