Torrboll!

Tyra badar, så jag passar på att skriva ett ganska onödigt inlägg här. Nyss bajsade Tyra kanske århundradets äckligaste bajs, i alla all på lukten! Klart att hon gör det idag, för igår hänge hon ett par timmar med mina föräldrar när jag var iväg... ja dem har säkert tryckt i henne något konstigt som hennes lilla mage reagerade på, uäk i alla fall!

Jag har kommit på att jag haft lite otur som skaffade barn med Carl. Hans familj är lite skräpiga... med huden alltså! Näe, inte smutsiga på huden men har hud problem! Och detta är nu något Tyra fått.

Det är värre när vi är i Oslo, vattnet där torkar ut henne så otroligt mycket! Har testat allt, bada henne 1 gång i veckan, baby olja (det blev bara värre, den torkade ut mer!), miniderm, idomin... men näe, för det första kan man inte bada en unge bara en gång i veckan så även om det funkde relativt så hade det inte gått i längden!

När vi nu är hemma i Sverige så badar Tyra varannan dag, jag smörjer henne varje dag, speciellt på hennes torra fläckar som bara blir fler! Men inget är bra, allt bara funkar ett par dagar sedan blir hon torr igen! Detta har jag tröttnat på, så nu kommer jag ringa vårdcentralen i morgon och kräva att hon får komma till en hudspecialist!

Något bra knep mot torr hud?

Kommentarer
Postat av: Jenny Haidarian

De flesta torra gamlingar smörjer sig med Canoderm ;)

2010-03-05 @ 20:32:17
URL: http://jennyhaidarian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0