3 dagar kvar!

Vart är min (nästan) utlovade bebis?!?!?!

Jag har slutat hoppas på denna veckan. Förra helgen kändes det som att torsdag var en dag som vi äntligen skulle få henne men nej, jag tvivlar mycket starkt på det. I så fall måste det panga till rejält inatt eller imorgon. Min mamma tror att hon kommer i början av nästa vecka, på onsdag närare bestämt. Fattar ni! Det är fan en vecka dit ju! Hur ska jag kunna vänta så länge?

Jag tror inget längre. Jag går bara och känner efter. Så fort något "gör ont" eller känns annurlunda så reagerar jag fast jag egentligen vet hur det känns med värkar. Jo, jag gör det för det har jag haft en gång, men det är inget vi går närmare in på nu!

Jag har fått finnar. Många. Bara övernatten har det kommit 4 st, och ni ska veta 4 finnar sammtidigt är ganska många för mig som annars inte har några! Tusan alltså att man ska bli så ful när man vill vara fin när bebisen kommer. Eller ja, jag vill väl mest vara "så snygg som möjligt" på bilderna från förlossningen. Låter det helt knäppt eller? Imorgon kommer min Ponny hit och förbättrar det hela lite i alla fall. Hon ska färga min utväxt (äääntligen!) och sedan ska jag allt se till att hon drar mina moppemustasch också.

Mina kläder är nu packade i BB-väskan, babyskyddet är fixat och vi har vart plats åt vaggan.


Kommentarer
Postat av: Nikki

jag känner också efter HELA tiden. någon sa "ta det lugnt, bebisen kommer när du minst anar det" men jag anar det fan hela tiden. så den kommer aldrig komma. varje gång jag reser mig tänker jag på om vattnet skulle gå. varje sammandragningar eller förvärk vill jag klocka. haha, jag dör på denna väntan! Hoppas vi får föda bebisar snart!

2010-10-14 @ 07:36:32
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0