+ 3

Nej, inget händer, INGEEET!

Jag är trött på att ständigt lukta kiss (jo men det känns så, fast det gör jag visst inte säger Carl), jag är trött på att det ska trycka på hela tiden och inte betyda något mer än att det är bajs på G, jag är trött på att mina kläder faktiskt inte passar längre, jag är trött på att inte kunna andra och rör mig, jag är trött på det mesta faktiskt!

Idag ringde min mamma mig och frågade om det inte hade börjar hända något än. Såklart svarade jag nej, då tyckte hon det var konstigt att dem inte satt igång mig. När hon väntade min bror (för 14 år sedan) så skulle dem sätta igång henne när hon var 2 dagar över tiden, skillnaden mellan då och nu är ju stor men jag tror även vår åldersskillnad har något med saken att göra. Jag är nu 24 år och hon var 35 år när hon väntade min bror.

Jag har så många "fix ideér" hemma som jag fått bara för att jag väntar och väntar. Tex. jag kan inte byta sängkläder i vår säng för ens bebisen kommit, det betyder nu att vi påbörjat vecka 3 i våra sängkläder vi har nu... snuskigt! Carl får inte använda sina renamjukisar för alla kläder som åker med till BB och träffar nya bebisen måste vara rena! Jag har en plan på hur vi ska göra om värkarna startar på natten. Då ska jag tömma ut mina saker ur sovrummet och Carl hämtar Tyra in till sovrummet så får dem sova ihop. Undertiden packar jag ihop en väska till Tyra och mina + Carl sista saker. The list goes on!

Jag vill ha bebis nu, fast det behöver jag nog inte säga


Kommentarer
Postat av: Hanna

Älskade Anki. Du är så himla söt :-) Det är jobbigt att vänta, men försök hellre att räkna varje +dag som en bonus. Varje morgon säga: Yes nu har jag fått ännu än natt med sömn och lilla bebis växer sig stor och stark. Det var nån som sa till mig att bebisar som tar lång tid på sig ofta tar det mer lugnt när dom väl är ute också. Och det är ju inte att förakta ;-P Emil har ju alltid varit ganska lugn av sig, även om busigheten sprudlar för tillfället. Sköt om dig och lycka till <3

2010-10-19 @ 21:21:44
Postat av: Johanna

Tycker synd om dej! Jag behövde ju bara gå en dag över tiden, fast det hela startade på rätt dag, så jag kan ju inte säga att jag förstår hur du känner dej. Jag hoppas lillan tittar ut snart, för alls skull. Mest för din!

2010-10-20 @ 19:23:03
URL: http://krakunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0