+ 5

Snabbt om eftermiddagen och kvällen (sedan ska jag sova, hoppas jag).

Vi var på förlossningen, kände nämligen inte igen "rörelse mönstret" hos bebisen det sista dygnet. Kurva sattes och UL gjordes. Allt var finemang! Nu ikväll sparkar hon och lever loppan som vanligt!

Vi var klara på förlossningen vid 6, det hann gå 10 min sedan började jag få sammandragningar och det har hållit i sedan dess. Regelbundna, nja?! var 6-8 min kommer dem och håller i 30-50 sek, så det är väl inget att heja på. Lite heja i och för sig för det börjar kännas lite annorlunda nu och inte lika fisigt som innan. Hoppashoppas det håller i sig och bara smäller till i natt så bebisen kommer imorgon någon gång!

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att jag inte kan somna, för då är det på riktigt va? Så har i alla fall min BM sagt, "Kan du sova igenom sammandragningarna så är det inte på riktigt".

Faaast med min vanliga tur så är detta bara ett litet tråkigt förspel som inte leder någonstans.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Håller tummarna för dej. Mina värkar/sammandragningar började med 5-6 min mellanrum och varade ungefär 30-50 sek kl 18:40 på kvällen. 11:30 dagen därpå var Noah född! Hoppas verkligen lillskruttan kommer nu!

2010-10-21 @ 23:02:10
URL: http://krakunge.blogg.se/
Postat av: Nikki

Åååh, hoppas hoppas hoppas ni får bebis inatt! jag hejjar på er! :)

2010-10-22 @ 07:42:31
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Jenny Haidarian

Haha ne då kan man inte sova :P Är det på riktigt så gör det så ont att du knappt kan ligga still. Megakramp i bäckenet/ryggen/låren, så kändes det för mig

2010-10-22 @ 09:25:47
URL: http://jennyhaidarian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0