v. 40 (39+0)

1 vecka kvar till BF!

Bebisen tar så himla mycket plats! Det är väl det som är jobbigast. Foglossningen känns knappt av. Ryggont har jag väl men det beror nog på att jag är tung och går saaakta gör jag, men antar att det också har med tyngden att göra. Kvällarna är segast och då har jag verkligen svårt att röra mig för rygg och mage låser sig. Börjar känna ett enormt tryck neråt också, både i fram och bakstjärten (mer än jag haft tidigare) hahahaha!

Nu börjar det verkligen kännas som om det snart tar slut, för det gör det ju också. Som mest är det 3 veckor och som minst inga veckor alls utan dagar, ja för det kan  ju hända när som helst!

Hemma räknas det ner förfullt och vi berättar för Tyra varje dag att lillasyster snart kommer, och hon svarar med att dem ska leka på rummet. Vi är toknyfikna på hur vår nya tjej ser ut och kan knappt vänta, fast det lär vi ju få göra ett tag till. Magen har i och för sig sjunkig under de 2 sista dagarna och jag har nästan konstant "mensvärk". I natt vakande jag av att jag hade massor av ont med det försvann och jag kunde somna om. Vi får väl se om det börja hända saker nu. Jag har i alla fall bestämt mig att jag inte längre ska "skynda" på det. Nu får det ta sin tid, hoppas bara den inte blir lång.

Förresten, imorgon ska jag packa BB-väskan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0