Sunny day!

Vem kan klaga på vädret? Inte jag i alla fall.

Första delen av dagen spenderade jag på mig själv, en ny frisyr blev det! Andra delen av dagen spenderade jag med min fina familj. Vi käkade buffé, promenerade och lagom till att Tyra höll på att däcka i vagnen drog jag uppe henne så gick vi och grävde på gården.

Tredje delen av dagen jobbade jag (Carl och barnen gick ut och myste på stan med D). Det är ganska tråkigt att jobba när man hellre vill vara ute och leka, men jag får se fördelarna med det, sparade föräldradagar, några kronor mer och ev. en tjänst på 100% till hösten/vintern! Fjärde delen av dagen käkade hela familjen middag som vi inte gjort tillsammans på jätte länge. Sedan kom barnens farmor och vi gick ut, igen! Eva hade köpt jättesöta figurer som man hänger i sitt råskris, och eftersom vi inte hade något påskris så plockade vi det (fast inte Carl som var inne och städade!). Sedan var det läggning av barn och hela den stressiga proceduren som bli när båda barnen är övertrötta.

Puh! Nu är det snart dags för sängen. Jag hoppas sååå på att Lilly vill sova mer än förra natten när hon av någon anledning ville vara vaken och babbla i 1 imma och 40 min!

ni ska få se det fina riste imorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0