Vi har dansat klart...

För nån helg sedan testade vi på dans med Tyra på gymmet där jag tränar (som jag nämnt tidigare). Hon tyckte det var jättekul men ändå ska vi inte fortsätta.

Anledningen är att det kändes aningen komplicerat och inte så anpassat för 2 åringar. Visst dem lär sig av upprepning men när barnen står och tittat på sin instruktör och ser ut som fågelholkar och det endast är föräldrarna som förljer dansstegen medan barnen dansar eget så... ja ni förstår?

Ändå känner jag att Tyra behöver få göra något nån dag i veckan. Liksom få lite extra stimulans och egen tid med någon av oss. Så vi kom på att vi ska köpa badkort på Stadsparksbadet istället. Det passa nog henne mycket bättre nu än att följa en instruktör.

Så på söndag ska vi införskaffa oss kort och göra sönadgen till en baddag på badhuset!

(Vi gör ett försökk med dans när hon blivit året äldre...)


Kommentarer
Postat av: Josefina

Bra att veta Anki, jag har också sneglat på den kursen nämligen. Fast det som fick mig att tveka var att det var lördagmornar (om det är samma vi menar), känns inte så roligt om man jobbar hela veckan. Men det kanske finns nåt annat ställe, har inte kollat så noga på det där än, hon är ju bara 16 månader, men jag tänkte nåt till hösten.

Hoppas bad blir en hit! :)

Kram på er.

2011-02-19 @ 06:30:06
URL: http://halksocka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0