Lilla stora Lilly

Liten blir stor. Så stor så hon blivit för stor för sin del i vagnen, ja alltså sin mjuklift! Herregud, det var vi verkligen inte beredda på. Vi som till och med har den större modellen på "kokong" men ändå så går det inte längre. Konstigt va att rekommendationen för att byta till sittdelen går vid 6 månader men att liggdelen är för liten för en 4 månaders bebis.

Det finns 2 alternativ (egentligen 3). Byta ligg till sitt eller ta bort mjukliften och köra en åkpåse istället. Då blir det problem vad vi än väljer. Det finns inget fullt liggläge på sittdelen, utan vara halvligg (knappt det) och jag tror inte Lillys lilla rygg klarar det än. Och väljer man att ha åkpåse i stället blir det ett himla meck med att få in henne under... jag menar hon är ju ändå inte så stadig än så man bara kan skjuta in henne.

Min braiga vagn är inte alls så bra som jag trodde och hoppats på. Jag tror den kommer komma väl till pass under sommaren men nu då? Vad ska vi göra tills det blir sommar!? Bära Lilly i björnen och ha Tyra i sulkyn? Neejaaee...NEJ! Det bästa hade nog ändå varit alternativ 3, att köpa ny vagn. Byta denna till en riktigt syskonvagn i stället...

Vi får väl se, den jag vill ha kostar ändå ca 7 tusen pengar begagnad...


lite dåligt liggläge, eller vad säger ni?
klarar en 4 månaders detta lutet i upp till 3-4 timmar?


Kommentarer
Postat av: Maria

Känner att jag har samma problem nu när vi ska ha en liten till. Noah blir ju bara 1,5 så han måste ju åka vagn. Först tänkte jag på en PT men gillar inte att syskonet inte kan sitta ordentligt. Så det blir nog en UJ syskonvagn istället..

En kompis hade en PT hon tog bort mjukliften och sätte ändå stora syskonet ovanför. BLir ju lite krångligt att få i lillan men man kanske kan lägga in henne först och sen sätta på sittdelen ovanför.

//Maria med Noah från viskastrand om du inte förstod vem det är :)

2011-02-18 @ 11:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0