Ingen benknackare!



Men gud! Här ligger jag och snuskar mig mitt på ljusa dan (eller du kanske läser om kvällen)! Klart att jag aldig hade hängt ut mig så här naken på nätet jag hade ju i alla fall haft underkläder på mig, haha!

Jag gillar detta idealet på kvinnokropp. Varför gör inte fler det? Framför allt vi kvinnor, varför gillar vi inte den här typen av kroppar? Ständigt strävar vi efter smal, och snabbt ska det gå! Jag vet inte men jag tycker bara det blir värre också, i alla fall för mig. Kanske är det för graviditeterna satt sina "spår", tiden inte räcker till till att gå och träna och latmasken är så inborrad i ryggmärgen? I vilket fall vet i alla fall att jag hellre ser hälsosam ut än toksmal. Visst vill jag ha bort det där lilla extra men size 0 är inget jag strävar efter!

Gör du?


Kommentarer
Postat av: Lulu

Det viktigaste är nog att kunna älska sin kropp för vad den är och skita i alla ideal- men att vilja se ut som ett avmagrat, långt, benigt barn med hästansikte är sjukligt...och kanske till och med perverst. Kroppen har sin egen normalvikt- det borde vara idealet. Vissa är smala, medel, eller stora helt enkelt. Tråkigt när alla strävar efter att se ut på ett och samma sätt, variation är kul! =)

Pinuppan ser iaf kvinnlig och sund ut!

2011-03-24 @ 14:09:07
URL: http://luluscastle.blogspot.com
Postat av: Karin

Jag strävar inte för något size 0 men är jag inte gravid, trivs jag inte med mig själv som mullig. Sån jag är i kroppen, mycket gener. Vi får väl se hur det blir efter nr 2 dock, haha ;)

2011-03-25 @ 20:41:20
URL: http://attanskarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0