Nu börjar sjukcirkusen

Jag vet inte om jag tagit upp något att Tyra var sjuk konstant i ca 10 månader från förra året till detta. Efter 5 läkarbesök, var av det sista nu i Augusti, fick vi svaret, det var en jävligt lång förkylning. Kan ni tänka er, förkyld i 10 månader. Självklart var det inte hosta, slem, nysningar och mängder av snor i 10 månader. Men konstant snuva blandat med hosta i perioder, även feber och förhöjd temp var 3:dje veckan. Jisses! Jag visste inte att det var möjligt att man kunde vara förkyld så länge, men småbarn kan visst det. Konstigt att det skulle ta oss 1 år och en special läkare innan vi fick reda på det...

Varför tar jag upp detta då? Det känns som vi är där igen. Förra veckan var Tyra frisk, nu hostar hon ingen, snoret rinner och hon känns lite så där...grinig. Även Lillys snor har börjat rinna igen och hon låter lite rosslig i bröstet. Det gäller att bunkra upp med näsdukar (som mamma gjorde åt oss förra året, till detta, haha jag tror hon köpte över 50 storpack åt oss...), alvedon och slemlösande. Tyra har även flytande bricanyl och en inhalator.

Bläää, undrar hur många gånger jag kommer att vara sjuk denna period? Jag menar ska vi ha det hemma varannan vecka så kommer jag väl få det lika ofta jag med, jippi!

(jag vill inte ens tänka på atta hääärliga nätter som detta får med sig...)

jag myser med Lisa, den enda som inte är fysisktsjuk...

ja hon är lite psyksjuk



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0