Kasta bort ditt liv

Unga människor som kastar bort sina liv. Visst ser man dem varje dag eller hur? (låter som jag är 95 år!)
Jag blir så ledsen av att veta och se folk man känner tyna bort och inte bara förstöra sig själv utan även förlora sig själva. Man kan inte hjälp alla men någon kanske? Jag orkar inte satsa mer på hjälpa, vill folk inte ha hjälp så får dem hjälpa sig själva. Till mig behöver man inte komma om man vill klaga över sin situation om man inte klarar av att höra sanningen, klarar man att höra sanningen så varsågod, jag finns alltid tillhands!

Helgen kommer (förhoppningsvis) bjuda på festligheter i Göteborg! Jag och tvillingarna (Anne och Jenni) ska dit redan i morgon, alltså fredag för att mysa med mat och (godis) gott sällskap. Lördagen kommer att bjuda på maskerad...jag ska kläut mig! Men till vad?! Vad klär man ut sig till när man har världens kagge i vägen...inte sågon sexigt i alla fall. Jag vill ju se snygg ut och inte för rolig lixom (självförtroendet eller självkänslan är ju inte på topp direkt när man bär runt på ett  X antal exta kilon), det är skit svårt faktiskt!
Tänkte mig Mia i Pulp Fiction...lite för lätt, men bra! och bekvämt! Det får nog bli det...faktiskt.
Nu är det bara att vänta och se om vi får hem de jävla nycklarna (som borde ha skickats i måndags!! *hosthost*)

Nope, vidare till det eviga skolarbetet, ja faktiskt! jag sitter och skriver skolgrejer på både morgonen och kvällen! Jag hänger med och är duktig (nästan i alla fall)


Försäkringskassan...jobbar det sniglar där eller?!

Helvete vad jag blir sur och arg och kanske mest ledsen över hur dumma dem är!
När man äntligen får sina blanketter efter 3 veckors försening så oops! vi glömde visst att skicka med den viktigaste blanketten av ALLA! Jävla skrot! jag blir galen alltså!
SÅÅÅÅ! nu måste jag vänta en vecka till innan jag kan få en blankett som jag ska fylla i ang. min inkomst osv. och den ska in och den ska kollas igenom och väntetiden för det är 4 veckor och seeeeen ska de skicka papper till mig så jag vet om jag får lägsta belopp eller inte lägsta belopp....
Och grejen är att jag måste söka föräldrapenning innan novembers slut för att typ vara garanterad att jag ska få pengar från och med januari MEN! jag vet inte nu mycket pengar jag får så jag vet inte hur mycket eller många dagar jag ska söka om!

BAAAAAAAAAAAAJS! jag trodde allt detta var fixat nu när jag fick mina papper och jag bara kunde söka dagarna men icke alltså! Alla säger så olika på det jävla stället, varför kan man inte få en handläggare eller att ens lokala kontor kan sköta det?!

Jobba på smidigheten TACK!

Matkoma

Jag får matkoma typ efter varje gång jag ätit!
Nu börjar det verkligen kännas att det trycker på underifårn...eller hur man ska säga?!
Jag äter inte ens överdrivet mycket, men när jag slutat äta så bara poff*pang så måste jag lägga mig ner och oja och flåsa för jag bli så MÄTT! Lite jobbigt blir det ju när man inte är hemma och får typ lägga sig eller i alla fall sträcka ut sig på obra platser (obra platser = skola, jobb och ja det som inte är hemma typ)

Jobbat har jag gjort i dag, på Nelly.com (kikakikakika) de har fått in sååå snygga skor till ett jättebilligt pris! åååh, vad jag önskar att jag kunde gå i högaklackar varje dag!
Det är skitkul att jobba! Koppla av från skolan och tänka på annat, träffa lite folk och ha lite action runt sig, jag vill ha ett jobb! Tänk att få lite arbetskamrater, intriger och snacka skit om chefen och sånna grejer, lite action i livet alltså!
Det har kommit till den punkten att jag får skapa mina egna intiger hemma (stackars Carl).

Ja, just! Ni som läser min blogg kanske märker att jag glömmer bokstäver och särskriver ganska så mycket. Jag har faktiskt dyslexi bara så ni vet! Det gör också att jag blir väldigt begränsad i mina ordval för jag är rädd för att skriva fel....
Nej nu ska jag sätta mig och göra skolarbeten (kul att lämna in helt felstavade essä:er)...eller nja, ska nog ragga på Carl lite, det hade varit skönt med lite fotmassage eller massage någon annan stans...typ huvudet! det är skönt!

Tjingtjong!


Socker, ja TACK!

Jag har ett beroende, det kallas sockerberoende....
Förra veckan gräta jag (nästan) för vi inte hade ingredienser hemma för att kunna baka något....maränger gick men det var jag tyvärr inte sugen på. Hur kan man bli så hääär?!?!
För flera veckor sedan, säker en månad sen så var jag och Cicci på City och handlade lite, då sa hon något som jag ALDRIG trodde kunde vara sant, men ack så fel jag hade!
- Du ska veta hur lätt det är att trycka i sig en tårta det sista! (hon syftar på det sista när man är gravid)
När Cicci sa det så skrattade jag lite och för mig själv fnyste jag lite och tänkte - ALDRIG inte jag!
Men nu sitter jag här, sockerberoende och gråter när jag inte får mina kakor! Hur kan det bli så fel? MEN! jag har en deal med mig själv, jag får äta "gott" på veckorna tills den 8 november (vilket för övrigt är SNART!) då är det exakt 2 månadet kvar till beräknat BF, för övrigt har jag inte gått upp så överdrivet mycket för att snart ha varit gravid i 7 månader, så det så!

JO! men hallå! min dator är tillbaka och nu ska jag börja satsa på det här med blogg! Ja jävlar!

Jaaa, vad ska jag mer berätta? Jag satt uppe halva lördagsnatten och grät för jag trodde Carl låg med någon annan för han inte kom hem på natten men nääääeeee, han spenderade sin natt på Hotell Gripen här Borås, för alla er som inte vet vart det ligger så kan jag säga att det är där alla fyllon får sova på natten, alltså hos farbror polis! hahaha! Jävla fjant, man skulle tro att han var 15 bast.
Jag måste ju erkänna att jag tycker lite synd om honom dock, för enligt Carl så var han påväg hem och de var då de plockade honom (jag måste ju tro honom han är ju min sambo och älskling!), så jävla löjligt att ta folk när de ska hem, det har hänt en tjej kompis till mig också, hon satt och väntade på bussen så där lite halv deckad men sa att hon skulle hem så tar dem HENNE! Töntigt alltså, kan poliserna inte ta folk som stökar på stan i stället!?

Nej, nu slutar jag för idag, ska se om jag kan få in lite bilder imorgon ocskå, annars kan jag rekomendera http://ankii.bilddagboken.se/p/main.html , där finns lite nytt updaterat.

Tjing så länge!

Tajhora

Jag tycker det är skitjobbigt att blogga! (så varför gör jag det) Datorn är fortfarande paj, nu finns den inte ens hemma och jag vet inte när jag får tillbaka den och om det ens kommer att FUNKA då! Vad ska jag göra då? Typ hela kursen i skolan hänger på att jag har dator nu! Jag vill inte sitta i skolan från 8-20 för att jobba med olika skolarbeten! NEEEEEEEEJ TACK! 

Veckan som gått nu har jag haft VFU (praktik) ute i Sandhult, det är typ i skogen eller ja... på landet, haha! Barnen pratar till och med lite bonnit! Många av barnen är mycket fascinerade över att det ligger en bebis i magen, WOW liksom! Jag har fått kommentarer vare dag om att OJ vad tjock du är idag fröken!

Jaaa, så mycket tjockare än jag varigår är jag nog inte, hehehe, har jag fått skratta med lite fast egentligen har jag lust att säga, jo men jag har inte bajsat på 3 dagar så att magen är uppsvälld =(

Men så fort man säger bajs i en barngrupp med 6-åringar på lägger dem sig krampaktigt på golvet och skrattar ihjäl sig bara för fröken sa bajs! Men nu är veckan över och det ska bli skönt med helg och få andas ut lite och -koppla av från allt skrik och gap, jag ska tillbaka v. 47-49 och det ska faktiskt bli skit skoj, har aldrig varit på en bättre VFU-plats än denna.


Förövrigt så jag mest bott i Sandhult den sista veckan, och i Sandhult händer det typ NOLL grejer, mest action blev det när Connes katter började slåss med varandra, roligt! Sedan undrar jag över en sak, varför ljuger man? Varför ljuger killar? Är det bara för att liksom slippa tjafs eller? Fattar dem inte att när man får reda på ljuget eller ja... så blir det bara värre, då blir det dubbelt med tjat och skrik! NAE, killar är ju lite efter det vet man ju som tjej och har liksom alltid vetat, stackarna!


Haha, måste bara berätta om ett kille på förskolan som skrek TAJHORA igår rakt ut i klassrummet, stackarna skulle säga TjaHorna, haha!


Tjing, skriver nog lite senare igen.


Ojoj!

Mycket som händer, men ändå inte!

Fortfarande ingen dator som funderar så nu sitter jag hemma hos mina föräldrar vid min lillebrors dator och bloggar, kikar alla olika mail man har + facebook och bilddagboken. Anton (min lillebror) sitter i sin säng och kollar på Family Gay och dricker varmchoklad och käkar kakor, jävlar vad han smackar! åååh, jag hatar honom just nu! smacksmack! Jag kan fan hitta saker hos alla som stör mig, för jag är perfekt!


Det är i alla fall skit jobbigt att inte ha någon dator, nr. 1 skolan typ kräver att man har det, har du det inte så... synd för dig typ! och ja, jag är beroende av att kolla mina grejer typ en miljon gånger på dag + att jag skulle vilja blogga mer och få i ordning min blogg (Anna har tipsat mig om och duktig tjej men vad ska jag göra jag kan ju inte blogga ändå så känns onödigt att prioritera det JUST nu)

Skolan går bra... eller ja, det går bra för att vara för mig, jag ligger bara efter med 1 sak från förra kursen och den sket jag faktiskt i! Jag vill inte gå i skolan jag vill vara hemma och göra ordning bebisrum + saker, såsom att tvätta, vika och puffa!


Jag vet vad jag ska få för bebis förresten, igår så var jag i Göteborg och kikade och mitt barn har ett KÖÖÖÖN som jag vet om, det är praktiskt ,och snyggt blir det när man kan köpa kläder till bebisen istället för alla vit/beige saker som säljs. Nu blir det bara färgfrägfärg!

Bebisens uppskattade vikt var nu ca 924 gram, ja nästan 1 kg, den ska alltså bli typ massor med större och den har ju tid för det är 3 månader (exakt) kvart till beräknat förlossningsdatum. Grattis till mig och bebisen (+ Carl). Tror fortfarande att en av de lång tråkigaste sakerna jag gjort är att vara gravid, jag vill ha bebisen nunuNU! Det tar sån tid alltså, men snart!


Nästa vecka ska jag ju på praktik och träffa massor med barn som säker kommer fråga varför jag är tjock eller något i den stilen, vad ska jag säga om de frågar hur ett barn blir till....?! - Jo men fråga din mamma! så säger jag nog då, eller hahahaha! (ursäkta) - Jo, man "älskar" typ, pojkarna stoppar snoppen i flickans snippa! hahaha Neeeej, klart jag inte skulle göra men samtidigt skulle jag inte säga att man kramas jättehårt, jag var livrädd när jag var liten att jag var med barn när min kusin kramade mig hårt... tur att det är så för då hade man ju haft typ tusen barn.(nu fiser han också utan att uräkta sig)(lillebror alltså) Gud vad jag är lättretlig och gråtig, detta var faktiskt jag idag: Tv (oprah), glass (ben and jerry) och massor med gråt! sååå tragiskt.


Njae, nu orkar jag inte mera måste ju ta mig hem till förbannade Göta också och bussarna går ju som skräp på kvällarna! Undrar om jag ska låna mammas cykel?


RSS 2.0