Tisdag, Knalleland

Natten till idag fick jag någon form av biverkning av vaccinet, kunde inte sova alls nästan. Svetten rann, jag var tokvarm och iskall, och hela kroppen värkte precis som när man är sjuk. Jag skulle nog gjort som Tyra, tagit en alvedon innan jag la mig, för hon sov som en ängel i natt!

Efter att jag tagit 2 alvedon och sovit en stund på morgonkvisten med Tyra var allt som bortblåst och armer väker inte ens som den gör hos vissa, Tyra verkar inte heller ha ont. Skönt det! Hon har aldig fått någon reaktion på någon vaccination.

Förutom att sova idag så har vi varit på min gamla skola/arbetsplats, Viskastrandsgymnasiet. Det var mysigt att träffa Ulla, min gamla lärare/arbetskamrat. Allt annat var ganska omysigt där. Hela medieprogrammet börjar gå åt pipsvängen...sorjligt!

Efter VS så traskade vi hem och bråkade lite innan vi åkte till knalleland. Där handlade vi skor, Tyra fick 2 par och jag ett par. Nu har hon ÄNTLIGEN skor hon kan gå i så nu kan hon ÄNTLIGEN få gå ute. Vi letade efter overall också, men vi hittade vekligen ingen som passade. Alla i str. 68 (74 är för stort i ytterkläder) har fasta fötter och det är det ingen vits i att ha när man ska ut och knalla! Blä på det! Får la köpa en asdyr på Polarn o Pyret istället. Vi handlade present till pappa spiken i knalleland också, och en vovve, Tyra hade tur, hon fick 2 vovvar idag, morfar köpte en också, en som skäller och går.

Nu måste jag sluta att skriva, min lillebror ska lägga sig och datorn står på han rum!

GodNatt!


Pinglor

 
jag och min ponny i lördags


Måndag, BVC

Tyra hon växer, inte så det knakar …men hon växer i alla fall. Nu är hon 10 och en halv månad och är nääästan 70 cm och väger nääästan 7 kg. En liten tjej helt enkelt! Jaja, jag kan tyvärr inte göra mer än att proppa i henne allt hon vill ha och mata henne med smör och olja varje dag. Det händer inte så mycket än då. Vi passade även på att vaccinera oss när vi ändå var på BVC/vårdcentralen. Vår BVC-tant vaccinerade mig också, snällt och bra! Så nu är vi skyddade, bara 1 spruta kvar till Tyra.

Efter BVC gick jag till GinaTricot för att lämna tillbaka klänningen som jag egentligen inte hade råd med. Jag grät nästan, den är så fin alltså och den sitter verkligen perfekt på mig. Men ICKE, den får inte bo hos mig för jag är för fattig. Sedan gick jag hem i regnet, livet är hårt ibland.

Annars har det inte hänt så mycket än idag, inte så konstigt kanske klockan är ju inte ens 3. Snart ska vi åka till Visko för att se om vi kan fynda billiga skor (hoppashoppas).

Tjing!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nä, det blev inga skor! Skit också! Somliga går med trasiga skor och det är visst jag...ett tag till i alla fall.

Min arm börjar bli trött, antar att det är efter vaccinet. Tyra är som vanligt. Kanske kommer något mer i morgon? Vi får väl se.

Nu ska jag lägga Tyra, det blir sena kvällar för henne nu och korta kvällar för mig. Eller nja, inte så korta egentligen. Här behöver jag visst inte tänka på henne så mycket för mamma och pappa tycker jag behöver lite "semester" och gör faktiskt en hel del, hääärligt!

GodNatt!


Grått i Borås

Borås lever upp till sitt rykte, REGN och GRÅTT, men det är skönt att vara hemma ändå. Eller hemma hos mamma och pappa. Dagarna från det vi kom har gått jättefort, en lite summering;

Onsdag; Tåget från Oslo gick kl. 18:00. Halvvägs kräks Tyra ner hela mig och henne. Jag får ta av mig naken på överkroppen och tvätta mig med våtservetter och byta kläder på både mig och Tyra. Vi sover resten av vägen. Tyra sover faktiskt hela vägen hem till Borås, och hela natten! Jag luktar spya.

Torsdag; Vi vaknar, sover, vaknar igen. Badar och jag dricker 2 muggar kaffe (med mjölk) bara för att vakna till ordentligt (jag dricker aldrig kaffe annars). Vi klär på oss, leker, äter, sover och åker till affären. Handlas massor för inga pengar alls! Inser att jag saknar att bo i Sverige, riktig mat för en billig peng är något jag saknar!

Fredag; Jag och Tyra går till stan tidigt, jag spenderar massor med pengar på BARA migmigmig! Efter mina föräldrar slutat jobba åker hela familjen (jag, Tyra, mamma, pappa och Anton) åkte till stugan. Vi myste massor och bastade. Tyra somnade tidigt så jag fick lite ensam tid med mina föräldrar. Klockan tickade på och jag insåg att jag var tvungen att lägga mig om jag skulle orka gå upp nästa morgon.

Lördag; Vi vaknar kl 6, min pappa vaknar också då. Jag kan "somna" om, pappa tar Tyra. så SKÖNT att höra dem men inte behöva bry sig om något...vilavilavila! Klockan tickar på, det blir lunch sedan kör min pappa mig till bussen som går till stan. Jag och Cornelia möts upp, Vi åker till Knalleland. Jag köper lösnaglar och en klänning jag egentligen inte har råd med men som jag bara måste ha! Cornelia köper 2 tröjor. Vi går hem, gör oss i ordning iför kvällens festligheter. Efter ett besök av Lina och Jim åker vi till Stella. Där efter åker vi till stan. Väl inne på krogen vantrivs vi, nr.1 det är lite folk, nr.2 det är små folk, nr.3 alla vill bara ligga, det vill inte vi! Så vi knallade vidare till Mc´Donalds åt varsin cheesburgare innan vi gick till kebaben, där köpte vi kebab och sedan åkte vi hem…

Söndag;
Jag vaknar kvart i 9, väcker Cornelia, vi pratar om allt och inget. Klockan blir plötsligt 11 och Cornelia måste åka, jag blir ensam kvar hemma. Värmer maten från i fredags som mamma tvingat på mig som jag egentligen skulle ätit i lördags så jag inte skulle bli för full som min mamma sa. Slumrade i 10 min sedan kom familjen hem. Vi käkade kinamat, sov och sedan åkte jag och Tyra till Eva. När vi 1 ½ timma senare kom hem så blev jag akut bakis och kräktes, sedan var det över …konstigt när jag inte på hela dagen mått dåligt. Tyra somnade inte förens klockan halv 9 och jag och min pappa kollade på dokument utifrån som handlade om romer. Sedan somnade jag i förhoppning om att Tyra skulle sova länge dagen efter….

Sådär, det har jag gjort de senaste dagarna!


- Tisdag, snart onsdag

Serriöst! Vart tar dagarna vägen? Nu är klockan sova och där med är även denna dagen slut! Min att göra lista som kändes så lång igår har blivit något kortare i dag. Nu har jag bara träffa Linn och packa färdigt kvar, och det ska jag göra imorgon. Jag skiter i att panta (jag hinner inte) och jag skiter i att dammsuga, dåliga spermier eller inte ( http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6128019.ab ) men det får Carl göra när jag är borta! (dem sperimerna behövs ändå inte! =P )

En sak som är tråkig när man packar en väska för två är att man inte riktigt får plats med allt man vill ha med sig i EN väska. Vinterkläder tar plats, ombyten tar plats och andra barngrejer tar plats! Jag får helt enkelt ta med mig två väskor.

Vad mer kan tilläggas om dagen? Jo, vi träffade Hanna idag! Hon ser trött ut! Nu är det bara en vecka kvar tills hon har BF, så kul! Undrar så vad det blir. Hennes mage har ändrats massor sedan sist vi sågs! Det är vekligen kul att se hur magen sjunker och ändrar form. Min gjorde aldrig riktigt det för Tyra låg i säte och hade ingen chans att glida ner liksom. Spännandespännande i alla fall!

Nu ska jag ta och packa det mesta i skötväskan inför i morgon, sedan slö kolla på TV och förhoppningsvis somna framför den!

SovGott!


önska

Kära Jultomten om du finns på riktigt så vet du att jag varit relatvivt snäll i år och därför tycker jag att du ska ge mig denna i juklapp, Tack på förhand!


Fullfart (i alla fall till Onsdag)

Tänk, måndagen är redan slut! Och på onsdag åker jag till Borås igen, och jag har miljoooner saker att göra! Panta, tvätta, träffa Hanna, träffa Linn, packa och...dammsuga! Säkerligen något mer också, det finns det alltid! Jag sitter här och funderar på vad jag ska ta med mig till Borås, vad behöver vi ha? Jag vet ju inte ens hur länge vi ska stanna!

Något jag vet att jag ska packa till det är FEEEST, jag ska ut på krogen med min bästa ponny på lördag! Och massor med andra folk som också vill träffas, men mest ponny för henne var det mest länge sedan jag träffade! Vad ska jag ha på mig, hur ska jag sminka mig, hur ska jag fixa håret och vilka skor ska jag ha? åååh! det är mycket som ska planeras och fixar inför lördagens utekväll, allt ska vara på topp! Det måste det när man typ går ut 0 ggr i månaden.

Ja, just det! Vi ska passa på att vaccinera oss när vi ändå är hemma i Sverige. Jag tycker det är vettigt att göra det i och med att både jag och Tyra tillhör lite sånna där riskytyper av grupp...barn och unga! Carl får vaccinera sig i Norge, när han har tid.

Nu hinner jag inget mera, diskmaskinen ska tömmas och fulas, tvätten hängas, vagnen ska in i lägenheten och leksakerna ska plockas ihop!

GodKväll!


Ponny och jag för 2 (??) år sedan


Helgen som var

Det har varit helg och Carl har varit ledig! Vi har verkligen inte gjort något speciellt, eller jo...jag tycker ju det är speciellt att inte göra något med Carl, för vakna timmar med honom är ju inte så många nu för tiden!

Det får bli lite bilder och bildtexter om helgen helt enkelt;


Soffmys blev det en heldel av, varje dag faktist, flera gånger...vi sov till och med på soffan några gånger, mmmmm soffa!


Lördagen var Carls morgon, jag fick sova ostört till kl 9!!! Tyra showade i alla fall för sin pappa den morgonen och visade honom sitt nya trix, att gå ner i mjukisdjurs-korgen alldeles själv!

   
(klicka! då blir bilden större!)
1) Korgtjejen ska ta sig upp antar jag(??), 2) Tok bebisen springer ut ur badrummet, 3) Mästerkatten i stövlar, 4) Gladaste Tyra med sin älskade räv


Av någon anledning sov Tyra bara till klockan halv 9 natten till söndag, hon valde att skrika i 3 timmar istället för att sova! Men det var inte nog med det, hon skulle också vara uppe och leka i 2 timmar innan hon kunde somna igen! Så vid 2 på natten la vi oss i förhoppning om sovmorgon. Men ICKE, den tösen behöver visst inte sova ut efter en hel natt uppe, utan skulle upp klockan 5 som vanligt! Snacka om sliten mamma, ingen ro och ingen vila!


Fredagen den 13, del 2

Ingen otur alls idag! Fredagen den 13de är bara en bluff!

Jag och Tyra var ensamma till ca halv 3, då kom Carl och jag gick in i duschen, jag duschade i 40 min! Så nu är jag fresh and clean! När jag duschar klart knallade vi till affären och handlade mat. Tyra skrek hela vägen hem för hon var så hungrig, så när vi var hemma så smällde hon i sig en burk med mat och sedan vindruvor! åååh, det finns inga ord i världen som kan beskriva hur glad jag är att hon äter!

Efter vi alla käkat, låg jag och Carl och flötade i varsin soffa medan Tyra traskade runt i mellan och gjorde sitt.  Hon har har varit så duktigt idag alltså, ANKA kan hon säga nu! Vi har övat hela dagen på att säga anka och till slut lossnade det, anka eller kanka säger hon! Hon varit helt galen på sina sockar idag, nä! dem ska man visst inte ha på sig längre! avavavavava! Tokunge! Så nu får vi väl bottas inte bara när skorna...utan sockarna också! Men där kommer jag då inte ge mig, sockar på! Annars kommer väl fötterna trilla av för de blir så kalla!

Efter Tyra somnat för natten (halv 7) så somnade jag och Carl i varsin soffa. Och nu är jag vaken...och kommer väl vara till långt in på natten. Man borde ha smöntabletter till sånna här tillfällen...

Nä, nu ska jag umgås med min älskade spik som är ledig heeela helgen, så nu bilr det (nog) inte något bloggande på några dagar!

Tjing!

Slänger in lite bilder på Tyras bravader idag;

 
pilla med sockan, ena sockan av


nu är visst båda sockarna av


dricka brus (urge hette den läsken..)


så här ser man visst nu när man inte får som man vill...


Fredagen den 13, del 1

Gooodmorgon! Ja, för det är det även om det är fredagen den 13 idag! Jag är utvilad, jätteutvilad också! Tror det är för att jag fått sova ensamn ostört hela natten och en stund på morgonen. 4, 5 timmar utan något gnäll, någon som rullar på en eller någon som frågar en något när man preeecis har somnat! Det var allt tur att inte Carl kom hem igår måste jag säga, skönt om inte annat! Det här behövde jag! Nu är det lite mindre skönt, jag skulle vilja duscha men det kan jag inte. Jag kan inte ta med mig in Tyra i duschen idag, hon badade ju igår, hon blir så himla torr då och stå utanför gillar inte fröken, då springer hon i med kläderna på. Så nu HOPPAS jag på att Carl kommer hem ganska snart i alla fall...


gosig


Nu är dagen slut

Efter allt städande idag så tyckte jag att vi var välförtjänta av ett avslappnande bad, så jag blåste upp poolen! Tyra tyckte det var läskigt när jag blåste, hon tyckte det var läskigt när vattnet fylldes på, hon tyckte det var läskigt att gå i...hon tyckte det var så läskigt att bada så hon satt i mitt knä hela tiden. Det blev en flopp! Jag som trodde att hon skulle älska att bada, det som var så länge sedan sist!

I en halv timma satt vi och myste i poolen, jag tvättade Tyras hår, peelade henne (ja faktiskt, hon har så tycket torr hud som lossnar) och smor in henne med babyolja. Vilket härligt och lugnt avslut på kvällen nu måste hon ju vara mega trött, tänkte jag.

I en timma var det halabaloo hemma hos oss efter badet. fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit! Halv 7 fångade henne och vällingade henne, hon stensomnade och stensover än. Jag borde också sova, det hade jag gjort om jag inte väntat på Carl (i onödan!!). Han skulle visst ut efter jobbet, så NU ska jag lägga mig!

God Natt!


7, 6 dagar kvar

Nej, Det är inte 6 dagar kvar. Jag slutade idag! Jag vill inte lägga så mycket pengar på att "svälta" mig själv genom något som kallas detox! Jag kan fan svälta mig själv gratis i så fall! Men det tänker jag inte heller göra! Så ja, jag misslyckades med Maple Syrup detoxen, men istället kör jag mitt gamla vanliga "bantar"rejs, det tar lite längre tid att gå ner i vikt men vafan, då får det göra det! Det är både sundare, mer ekonomiskt och jag blir gladare av det! Det kallar jag vinnvinn!

Så från och med nu blir det;

frukost; 1 knäckis med makrill eller 1 ägg med te
lunch; 1 Avokado + ev. keso, citronvatten
middag; 1 dl kokta linser, broccoli och lax, citronvatten
kvällsmat; knäckis eller fil med te

Ja, typ så...varva lite mer råris och anna fisk. Bönsallad någon dag kanske och en och annan frukt! Fina grejer!

Tack och hej, nu ska jag INTE äta levrpastej!


Cribs!

Nu när vi ändå städat hela dagen så ska jag passa på att visa upp vår nya lilla lägenhet för er. Vissa av rummen är inte helt klara än...ja som...alla utan toaletten och hallen. Men skit samma, vi kommer inte få ordning på allt förens någon med bil kommer och hälsa på så vi kan få hit saker från Sverige och köpa andra saker på Ikea

Here you go, this is my crib
!


Jag står vid ytterdörren och fotar, låång hall


Från andra sidan av hallen, är i Tyras rum och fotar


Toaletten



  
(det går att klicka på bilderna)
Det är helt underbart att ha "sväv"toalett, det blir så mycket lättare att städa. Vår toppmatade tvättmaskin är toppen, den rymmer hur mycket som helst! Värdens härligaste dusch, och pool måste man ju ha! Det är även golvärme inne på badrummet, hääärligt! I det lilla förrådet har vi lite av allt möjligt!


Tyras rum!




Ett liiitel men väldigt lagom rum för en liten tjej, här får hon plats med allt hon behöver. Det ska fixas lite mer här inne, som omkädning av fotölj och pall. Hyllor ska upp och några tavlor. Och så ska det köpas lite smådetaljer.


Mitt och Carl sovrum känns hur temporärt som helst! Datorn som står på byron ska bort, vi ska köpa bärbar när ekonomin vill lämna 5000 pengar över. Sedan ska det läggas matta på golvet och möbleras om.

 
(det går att klicka på bilderna)
I denna lilla garderob får vi trängas med våra kläder, jag har fått 2 skåp och Carl 1. Jag kan typ köpa 3 klädesplagg till sedan får jag inte plats med mer som ska hängas...Lådorna är också mina.


Detta ser man när man kollar in i vardgsrumms/kökets dörröppningen

  
(det går att klicka på bilderna)
Vårt V-rum och kök sitter ihop. Möbleringen i köket är tillfällig tills någon med bil hälsar på så vi kan köpa ett nytt matbord på IKEA. Nu nu när vi käkar kikar vi in i väggen...

 
Det är trångt i vårt kök, och dåligt med förvaring. Men man får göra det bästa av situationen. Hyllan som skärmar rummen har massor med plats för saker, man får ha dem högt upp bara annars river Tyra ner det.


Storstädning!

Idag håller vi oss inne, det är STÄDDAG! Det innebär, dammsugning, golvtvättning och undanplockning. Hela lägenheten ska få sig ett röj och ett lyft, det behövs verkligen nu! Jag fäller hår som en hund så vår vita trasmatta har nu förvandlats till en brun hårmatta. Vi (jag och Tyra) har redan kommit en bra bit på vägen, hennes rum, hallen och toaletten är dammsugna. Så nu är det bara vardagsrummet, köket och stora sovrummet kvar. Torka golven får jag göra när Tyra somnat för natten, annars kommer hon traska runt på det våta golven och skita ner det med en gång igen. Undanplockningen är också klar! Vad duktiga vi är!

Förresten för den som missat det så har var 8:de person i Norge svininfluensan. Ja, det känns ju kul att det sprider sig så jävla fort här! Jag blir seriöst skitnervös, det sista jag vill är ju att någon i familjen ska få det! GE OSS VACCIN


Det är segt att väcka Carl!


Tyra väcker sin pappa, det gör hon varje morgon. Hon har det bästa knepet, slåslåslå och pillapillapilla tills han vaknar!


En dag

Idag har jag och Tyra varit iväg hela dagen, ja i alla fall hela dagen efter lunch. Innan lunch vill vi helst inte gå någonstans för Carl är ju hemma då och honom vill vi ju såklart träffa LIIITE i alla fall, speciellt Tyra som annars bara hade träffat sin pappa mitt i natten när hon äter.

Tyra och jag har träffat vår nya vän Hanna, en av de gravida svenska tjejerna. Hon är vekligen jättegravid nu alltså! Om ca 2 veckor är hon beräknad, ser sååå...jobbigt ut alltså! Vi möttes vid Frognerparken och skulle traska lite där, men såklart började det att snöa! Så vi vände och tänkte gå hem till Hanna.
Men innan det så tyckte vi att Tyra skulle få testa frogners fina stor lekplats. Gunga stod på tapeten, men icke! Det fanns inga bebisgungor där! Dåligt faktiskt, bebisar vill ju också gunga! Så i stället försökte jag få henne att traska runt lite men det ville hon inte heller. Hon blir som en grönsak när hon ska röra sig med overallen och skorna, hon kan (fan) inte ens sitta då! Det är precis som hennes hjärna bara ger upp och så trillar hon åt sidan och ligger och kikar i stället! Helt sjukt!
Men som den bästa mamma jag är så tvingade jag henne att ställa sig upp och gå...det gick väl sådär, hon gnällde mest och trillade...kanske för att hon vägrar att räta ut sina fötter i skorna och "krullar" ihop dem så hela foten blir som en boll! Jag gav upp, som jag alltid gör i skokampen! Vill hon inte gå med skor så fine, då får hon åka vagnen i stället!

Vi gick till Hanna, på vägen stannade hon och köpte havreflan och bullar, allt med choklad på och i! Jag åt inte en endaste kaka eller bulle, jag smakade inte ens! Tyra fick en bulle, hon åt halva. Där hängde vi i nån timma med Hanna och alla henns söta djur innan vi traskade hemåt.

En spårvagn, T-bana, handling, promenad och sedan var vi hemma, och plötsligt blev det kväll och sova. Tyra åt för övrigt en halv burk mat i dag också och en mammanäve med vindruvor till efterätt! Yeey, ätande kanske håller på att ändra sig? Hoppashoppas!

Nu ska jag lägga mig och tänka lite, God Natt!


lite spring blev det


8, 7 dagar kvar

Suget på mat har lagt sig, jag är mest sugen på ingenting! Har verkligen tvingat i mig drinken idag, gick sådär. Jag funderar ärligt på att skita i detta nu, seriöst så får jag pengaångest över att köpa lönnsirap!

En flaska med 250 ml kostar 92 kr och jag behöver använda en flaska om dagen! Ja, ni kanske kan ränka ut resten, det blir helt enkelt skitdyrt! 920 kr för att vara exakt, 920 norska alltså och det blir i svenska ca 1090 kr...mycket pengar helt enkelt! För det skulle jag kunna klippa mig, färga håret och köpa en snyggklänning! Och det känns som att jag behöver klippa mig mer än att "svälta" ner mig några kilon.

Man kanske kan ändra lite på det hela? Bara göra en drink på citron, cayenn och vatten som man dricker hela dagen + att käka en knäckis på morgonen med makrill, en frukt på dagen och linser till middag? Eller...? Det blir ju ingen detox direkt då.

Jag ska tänka på det tills i morgon, men ärligt! 92 kr om dagen i 10 dagar, det är ju nästan 10 nya plagg till Tyra (inte för att hon behöver kläder men...).

Hur som helst! Idag skulle jag ju druckit 8 dl saltvatten, det blev inte rikigt så. Det har varit full rulle hela dagen + att jag faktiskt bajsat idag så jag behövde ingen alxering! Fortsätter jag med bara detoxen ska jag köra en i morgon annars käkar jag mina bajsfrön jag fått av Eva.

Tack och hej kluven tjej!


9, 8 dagar kvar

Jag tycker inte alls att drinken är god. Eller jo, men inte som igår. Den bara lurar mig...Jag är jättehungrig/sugen, och när jag dricker den blir jag bara mer sugen på mat! Maaaaat! Och jag blir bara mer hungrig av att dricka den, därför lurar den mig...och blir i samband med det äcklig!

Så, ja ni förstår...jag behöver inte säga att jag vill äta! Inte bara för hungern för den har nästan gått över (för stunden) men smaken, känslan och njutningen! Jag vill så gärna stoppa något i munnen! Jag funderar på att smygäta, men nej! det går ju inte heller...då bevisar jag ju att jag verkligen inte har någon självdisciplin, och det har jag! (hoppas jag i alla fall).

Ost, bröd, korv, kyckling, ärtor, grädde, sylt...ååååh jag vill äta allt det nu, i en endaste röra!

Puh! Det är jobbigare att inte tänka på mat och hungern när Tyra sover alltså, så här kände jag inte i morse och under dagen! Jag får nog också lägga mig så jag inte tänker på det!


10, 9 dagar kvar


citroner, sirap, cayenn och vatten, vindruor till Tyra


Ja, då börjades det idag med detoxen/dieten! Känndes till en början bra tills jag insåg hur mycket jag skulle vilja tugga på något. 

Drinken är faktiskt god, tycker jag nu i alla fall men det är ju bara första dagen. Men ärligt så tror jag att jag skulle kunna bli sugen på den efter åt också, riktigt spännande smak! Iskall med sprit och isbitar hade nog funkat på sommaren eller på kvällen uppvärmd när det är viter och kallt när man behöver något starkt som värmer. Driken får MVG av mig i smak!
I Mättnad får den inte så mycket MVG...snarare G-, ja fast samtidigt så är det BARA första dagen och magen är ju van vid att det trillar i något i kistan som mättar!

Jag tycker att första dagen gått bra, jag bävar lite inför dag 3 då man ska dricka saltvatten...Det kommer visst hända grejer då som gör att man INTE ska vista ute...eller man bör snarare vara hemma för att slippa göra som djuren i naturen, bajsa ute alltså!

Näe, gott folk! Nu ska jag avnjuta mina sista 5 dl i soffan till TopModel!




  
här dricks det, Tyra fick en egen flaska hon blev så avis på min


Min smarta bebis


Detta gillar INTE jag! Tv-bebis nr 1 alltså! Får era barn se på Tv? Eller kommer ni låta era barn att se på Tv när de är så här små? (ja ni som har barn)

För utom att "se" på Tv idag har vi stökat ner, massor! Tyra har rivit ut alla kastruller, skrattat åt sina egna pruttar och ätit en HEL burk med mat! Hör och häpna, efterrätt också! Det är stakt gjort!

Och sen så undrar jag om min dotter inteligentast...öh, mest inteligent av alla bebisar på jorden! Hon satt och pillade med något JÄTTELÄNGE ensam på golvet idag, när barn (i alla fall Tyra) sitter tysta så länge betyder det att dem antingen sover eller gör något förbjudet! Jag antog att hon gjorde något förbjudet för hon skulle aldrig somna sittandes! Men ICKE, inget förbjudet alls! Där satt hon och hade öppnat sin lilla väska och lagt ner sin skallra i den, helt själv! Nöjd mamma jag blev då när jag insåg att hon kunde öppna blixtlås...sedan tänkte jag lite till och blev onöjd mamma för att hon kunde öppna blixtlås. Betyder det att hon nu kommer dra upp sina pyamasar och klä av sig själv när hon är ensam i sängen, vilket följer med blöjan av och sedan bajsa i sängen? ÅÅÅÅH! varför måste hon vara så smart!



Farsdag

Grattis till den tröttaste pappan på farsdag (och min pappa). Det blev inte så mycket till fira, Carl jobbade en stund och jag surade. Sedan käkade vi pankakor, myste på golvet alla 3 och till sist blev det pizza. Sedan låg jag och Carl uppe til klockan 1 och pratade.


den tröttaste pappan


Tjockisäta

Här sitter jag och klagar på att jag är tjock, inte konstigt att man blir tjockare än man är också. Detta fick jag av Carl i natt när han kom hem (jag tror han är en feeder).

Jaja, det är ju min "sista" dag idag med riktig mat.

Hejdå, nu ska jag äta pizza!
(hahahaha)


för den som inte ser så är det typ en trippel chokladkaka och en solo!


Världens bästa grannar!

Jag och Tyra har haft den bästa 10 månadersdagen man kan ha, tills DET hände!

Vi har myst och lek precis hela dagen! Ätit lite mummus (småsmörgåsar) och pillat lite i varandras mat. Vi har grälat lite och blivit sams igen. En helt vanlig dag, fast med en lite extra glad mamma och bebis. Men sen hände DET.

Mitt i vår busigaste stund tappar Tyra greppet om verkligheten och släpper tagen om sig själv när hon kommer springandes i mot mig! Hon tror att jag ska fånga henne som jag alltid gör, men jag kan inte, hon är för långt bort och i stället ser jag min älskade bebis slå i hela ansiktet i golvet och jag hör hur det bunkar till, 1 sekund efter gallskriker hon. Jag lyfter upp henne, hon har panik, det får jag också när jar ser hur blodet börjar rinna i munnen på henne. Hon skriker och skriker, jag får inte titta i hennes mun, det gör för ont!

Napp, napp vart är nappen?! Hon lugnar sig snart när hon får nappen i munnen, men det gör inte jag. 2 min efter hon slog i sig och blod kommer fortfarande ut ur munnen på henne, jag klär på oss och går ut för att ringa på hos gannarna. Träffar Heidi (grannen) ute, hon har handlat. Förklarar vad som hänt, får låna hennes telefon för att ringa Legevakten, får inte tag på någon, hon ringer åt mig. Hon kommer ner en stund senare och säger att dem på Legevakten (akuten) tyckte att jag skulle komma in med Tyra. Jag frågar om vägen, det behövs inte André kör dig säger hon (hennes man). Vi åker dit, kommer in nästan med en gång, läkaren som är svorsk (svensk/norsk) tar en titt på henne och OK:ar henne. Vi åker hem igen.

Fy tusan vilka hemska 2 timmar det var! Min lilla Tyris, i mina ögon hade nämligen ena tanden åkt in en bit i käken igen...men så var det visst inte, och om det var så, så hade det inte gjort något enligt läkaren, för den hade vuxit ut igen, rakt!

Och därför har jag väldens bästa grannar, som ställer upp och ringer och KÖR oss till akuten, går med oss in, väntar med oss där inne, frågar oss på vägen hem om vi behöver handla eller om jag någonsin behöver handla eller något annat så är det bara att komma upp! Om du bara vill ha lite sällskap någon kväll när Carl jobbar, så kom upp! Snällare personer får man leta efter alltså! Jag får nog baka något gott och gå upp med det imorgon!

Tack och hej!


här var vi idag
(bilden är från googel)


10 månader

Grattis till min lilla älskling som blev 10 månader idag, tiden går som vanligt fort och om 2 månader är hon redan 1 år! Tyra kan som vanligt massor med saker och är miljoooner gånger bäst i hela världen! Jag orkar faktiskt inte skriva ner allt hon kan, för det är så mycket. Men jag kan berätta att vi över mycket på att säga lätta ord, gå med skor (Tyra tycker att det är heeemskt, som ni kanske sett?) och hon har en ny favvo grej (förutom pälsen) en goseräv! Frågar men henne, - Vart är räven? Så hämtar hon den, kramar den och lägger sig och gosar med den! Det är så gulligt så man skulle kunna dö!

Vilken tjej hon är va min lilla Tyra! Jag vet då ingen som är så liten och duktig som hon är!


Tyra i magen för ett år sedan, Tyra läser bok


Marimekko döljer det värsta som finns

I min min Marimekko-pärm döljer sig det värsta som finns, RÄKNINGAR! Jag verkligen avskyr räkningar. Jag känner hur ångesten kommer över mig av bara tanken på att betala räckningarna, alla pengar försvinner och likaså drömmen om den fina nya dyra vinterjackan man vekligen vill ha! "Nej, tyvärr inte denna gången heller, hitta något på REAN eller gå på Gina, du ska ALDRIG få någon märkesjacka lilla Anki, säger räkningarna till mig!"

Och det slår aldrig fel heller, alltid, jag menar verkligen alltid lyckas det trilla in en jävla EXTRA räkning på någon vänster...någon man helt glömt eller inte ens visste om! Så är det precis för mig nu, jag trodde verkligen att jag gjort slut med Sverige och alla som ville sno mina pengar! Men icke, Sverige vill fortfarande ha mina pengar fast jag inte ens bor där! Jag använder ju inte ens deras jäkla tjänster längre! Buhuuu, Sverige vill mig illa, bajs på Godel och ComHem, bajs på Newsec och Radiotjänst! Radiotjänst ska minsann inte få några pengar av mig, vi bor ju inte ens där längre, haha! Där fick ni, jaga någon annan! Men tyvärr så har de andra ställena tömt mitt konto än en gång och alla fina kläder som vill bo hos mig bor i stället hos någon annan, säkert någon som bor hemma och tänker haha, jävla loser som måste betala saker i Sverige!

Så här mycket har jag och Carl betalat i gemensamma räkningar hittills i år; 96.986 kr + lite till....
Och jag har betalat detta i ensamma räkningar; 1727,50  kr
Lite skillnad va? Tänk om vi hade 1727,50 som gemensamt i stället, det hade varit fina grejer det.

Ska starta en klubb, hata räkningar!!!!
(det ska inte kosta något att vara med! det bjuder jag på, och bullar också!)


11 timmars sömn

Jag är frustrerad, mycket frustrerad. Tyras rutinger är vekligen upp och ner och åt pankaka! Förstår inte vad som hänt alltså! Förut somnade hon vid 7 - 7.30 och vaknade vid 2 ville käka och sov vidare till klockan 6. Nu är hon redan supertrött vid 6 och vill helst sova då, sedan sover hon till 5, vill käka och vill INTE somna om! Vad är nu detta kan man undra!? Hur kan hon bara ändra sig så här? Hon verkligen stensomnar så fort jag lägger hennes lilla huvud på kudden, inte ett ljud och inte en rörelse, så trött är hon! 

Jag har till och med testat att skjuta upp eftermiddagssovet till sent, till klockan 4, så sover hon till kl 5 om hon ligger brevid mig, men ändå är hon jättetrött klockan 6 och vill sova. Att hålla uppe henne tills bara kvart över 6 är en kamp som är jättetråkig! Jag som tyckte att klockan 6 var tidigt att gå upp...det är inget mot kl 5, ibland halv 5!!!

Hur ska jag lösa detta egentligen?



Tyra stannar upp och ser något kul på Tv


MTV galan


Kikar på EMA, så braaaa! Jag har alltid älskat MTV´s shower och jag tycker verkligen att dem bara blir bättre och bättre! Och så har jag blivit ännu mer kär i Katie Perry och Beyonce, undrar om jag har någon chans? Kanske med Katie i alla fall, vi hade varit fina ihop! Ja, henne ska jag ragga på nästa gång vi ses! Sen så måste ju Tokio Hotel vara världens SMÄMSTA band också, bajsrövrumpa! Killen (??) som sjunger ser ut att vara lika stor som Nils Karlsson Pyssling, ja han ser faktiskt ut som honom på riktigt också! Nej tack för dem, också vinner de priset för Best Band, vad har folk för smak egentligen? DÅLIG antagligen!

Nu ska jag kika vidare, snart är slut och då ska jag lägga mig. Försöka i alla fall...



EMA är kul!



fil med honung är gott!


Söta bilder

Ja, men vi har faktiskt duschat idag också. Bra anledning att få lite värme på sin ömma sjuka kropp (jag låter som en 80-åring) och Tyra älskar det! I 1 timma grejade vi i duschen!




Snor på backen och snö i näsan...?

Eller hur var det nu då?

I morse vaknade jag till en snötäckt mark och med snor i hela skallen, halsen och säkerligen endel i magen också! Ja, det betyder att jag är sjuk och att nu är det vinter.

Vad mer ska jag säga om den biten? Sjukmysigt att det är snö ute och julstämmningen väcktes på en gång! Sjukomysigt att jag är sjuk, känner mig som en ica-kasse med vatten (helt lös överallt). Det är vekligen jobbigt att vara sjuk, men testa att vara sjuk med småbarn, det är ännu jobbigare! Något annat ni borde testa är att vara sjuk och inte ha något hemma i kylen och behöva gå ut och handla mat i snöandet, där det inte går några bussar till affären, det är jobbigt! Något mer jobbigt ni borde testa när ni är sjuka? JA! Testa att ha mens för första gången på 1 ½ år, det är verkligen jäääättekul! Tur att Tyra är söt i alla fall....

Tyrisen har skött sig sååå bra idag alltså, sov 2 ½ timma brevid mig i soffan, lek massor ensam och inget gnällig alls. Hon har till och med ätit retativt bra idag, en halv kyckling filé slank ner i hennes lilla mage! Eller jo lite gnällig har hon allt varit, men bara när hon trillade och slog ögat i den gula plastbyttan och när jag tvingade henne att träna sig att gå med skor, vilket inte är så poppis. Barnfotabarn blir det väl av henne...! 

Mer har inte hänt idag och kommer väl inte att hända. Det häftigaste jag ska göra nu är att käka fil och snyta mig, kanske nysa lite också.

Gnod Nadd! (jättesnoriiiig)



Så här såg det ut idag utanför vårt köksfönster



sötnosen i vagnen påväg till affären, spana in ögat! snyggt va! västa scar i lejonkungen!




 

så här ledsen kan man vara när man måsre gå med skor, och så här glad kan man vara när man slipper


True Bjas

åååååh! jag ÄLSKAR Ture Blood! Snart slutar de visa säsong 1 på SVT, inte så bra! Det är faktiskt mysigt att ha en serie att följa på TV för en gång skull, annars plöjer jag igenom hela säsonger bara för att jag inte kan få nog! Och tyvärr...så kommer det bli nu också, jag kommer inte kunna hålla mig till dem börjar visa det på STV igen. Det kommer helt enkelt inte att gå, jag är för otålig!


ojoj, är det inte Bill som smyger sig på mitt True Blood avsnittet?

För övrigt så vaknade Tyra nyss, visade sig vara bajsblöja! Jag tycker verkligen att det är så onödigt att hon ska bajsa på kvällen/natten när hon sover (ja för hennes del, inte min)!

nr. 1
hon vaknar nr. 2 hon blir ledsen nr. 3 det spills så många onödiga tårar när hon ska läggas sig igen!

Stackars, jag kan ju inte direkt låta henne ligga i bajjblöjan heller...jaja, det är väl som det är, hon somnar nog om en kvart eller så. Hon har hållt på 15 min redan så snart tröttnar hon nog på att grina. Och för alla er blödiga mammor och tycker synd om ert barn så fort dem piper så ska jag säga att det INTE går att gå runt och hychs och vychs Tyra till söms, det går INTE att låta henne somna brevid mig och lägga ner henne i sängen igen då vaknar hon efter 5 min och det blir samma visa igen, det går INTE att ta upp henne en stund för då ska hon leka i 2 timmar innan hon somnar, så detta är skonsammast för oss båda. För jag tänker då inte lägga mig nu och dela säng med både Carl och Tyra i natt, det pallar varken min ryggen eller hjärnan.

Nä, nu blir det tandborsten och sedan slummra på soffan tills Carl kommer hem.


Maple Syrup Diet

Ja men en sak bara, jag är så trött på fläsket och behöver verkligen en sånn där start och motivations grej, typ ät ett piller och gå ner 20.000 kg på 2 dagar! Ja, det går ju inte riktig till så, så att isätllet ska jag testa "Maple Syrup Diet", som jag faktiskt tänkte göra redan förra året men då blev jag ju gravid så det känndes inte så aktuellt...för stunden i alla fall. Och nu är jag så lite gravid man kan bli och fläskigare än någonsin så nu gör jag det!

Jag veeeet, det är en ful utväg, man förstör sin kropp blablabla och massor med annat tjöt. Men jag har hållt på att jojjo danta och svälta mig i perioder sedan jag var 13år så jag tror inte det spelar någon roll om jag slänger in en sån här grej.

Jag menar, hollywood känisarna gör ju det, haha! Beyoncé tex. kanske ser ut som henne när jag är klar med det hela =P

Jag börjar i alla fall på måndag, det känns bäst att börja första dagen i veckan, liksom en ny start! 14 dagar är målet att hålla igång...om jag klarar det, jag som verkligen älskar att äta!

wish me luck! 



hejhej, här ligger jag och solar min nya bod! visst är jag lik Beyonce!


Spya x2 med lite bulle på

Natten till tisdag och på tisdagsmorgonen badade jag i vällingspya...vad gjorde ni?

Tyra fick någon slänga av "sjuk" i en endaste dag, konstigt! Hela tisdagen var verkligen blä för henne och det märktes tydligt! Feber, hängig och såååå gosig! Trodde ett tag att det var svininfluensan som satt igång, men idag är det som bort blåst! Bebisar är konstiga saker...

Idag har jag och Tyra fikat på stan med 2 greggosar och en mamma + bebis. Mycket trevligt att träffa lite folk måste jag säga, speciellt när det är så enkla människor att prata med. I 2 timmar kunde jag stanna inne på fiket innan Tyra blev trött på att sitta stilla och sedan bli hämtad varje gång hon sprang iväg, mycket duktig tjej ändå!

För övrigt var det ett jättemysigt fik, nått med Ann henne det i slutet, 3 rum var det...mittenrummet var självaste fiket, på högersidan låg Frälsnings Armen och på vänster sidan låg en butik med saker som kändes mer eller mindre rättviste märkta! Verkligen skitmysigt att kunna gå igenom sådär till alla butikerna. Perfekt när man har en tjej med så mycket spring i bena som jag har. Tyra och jag var inne ett antal gånger hos frälsisarna och kikade på kavajer, julsaker och gosedjur. Ja, ett riktigt stort + till var att fiket fakriskt inte var det minsta dyrt heller vilket typ allt annat är i Norge (i alla fall när man lever svenska pengar i norge..), tror det kan bli ett favvo ställe för mig, det var till och med skitmysig personal! Inte dåligt måste jag säga (som är ganska negativ mot typ...allt, det mesta i alla fall).

Mer än så har det inte gjorts idag...2 maskiner tvätt har blivit tvättade och så har vi lyckats stöka ner hela vardagsrummet/köket som jag ska gå och städa upp nu innan True Blood börjar!

Tjing!


Inga hästar kvar

Jag är ledsen, men kan inte gråta. Mina tårar för denna sak har tagit slut för många år sedan...men som sagt jag är mycket ledsen. Jag hatar min pappa lite varje gång jag tänker på det, men vad ska han göra åt saken nu? Ge mig ett par tusen så jag kan köpa nya kanske? Ja, ponnyhästar alltså. Min pappa som jag annars älskar, som jag hatar när jag tänker på att han slängt alla mina ponnyhästar från när jag var liten. Mina älskade ponnyhästar! ca. 40 st år skogen...eller snarare kontainern. Jag har verkligen ingen kvar! Inte ens mitt ponnystall som jag hade, ingenting med My Little Pony alls.

Jag blir påminnd varje dag också, Tyra har nämligen en RIKTIG (vintage) ponny som var hennes pappas. Hon får minnsan ha men inte jag =( Ja, Carl sa i och för sig för längesedan innan Tyra föddes att jag gärna fick den, så egentligen lånar bara Tyra den av mig. Jag tror till och med att jag ska stoppa undan den så den inte blir FUL! När jag fått ett jobb, eller bara har lite kronor över så vet jag i alla fall vad jag ska göra nu, börja samla ponnysar igen! Tradera och Ebay är det rätta stället för det, och jag ska nog till och med börja nu! Jag har hittat den perfekta, en som jag hade och som råkade vara min favvo. Och den finns på Tradera! http://www.tradera.com/My-Little-Pony--auktion_101351896 åååååh! måste buda! måste ha! 




♥ My Little Pony

Ja, detta är helt seriöst!

Det är jobbigt att vinna SM-Guld

Idag slapplade en sliten och bajsig Carl in vid halv 4. Han var glad, är glad kanske jag ska säga. Äntligen vann hans älskade AIK hela skiten och tog "hem" guldet!

Jag kan ju säga att jag egentligen inte bryr mig...fast då hade jag nog ljugit. Av någon konstig anledning så "hejar" jag helt frivilligt ofrivilligt också på AIK nu mera. Det blir väl så? Fast ja, jag vet inte...jag är mest nervös när dem ska spela match och jag antar att det beror på att jag vill ha hem en glad pojkvän och inte en sur. Så, jo alltså jag måste "heja"...konstigt det där. 

Men i alla fall, nu har de vunnit och jag kan sluta "heja" ett tag till nästa säsong börjar. Då blir det väl ännu värre antar jag, för då måste dem försvara det jävla guldet!


Det är jobbigt att vinna SM-guld, En sliten Carl som har sovit sedan Tyra somnade vid 7 tiden.


Bara jag och Tyrisen

Efter många hektiskt dagar, ja i alla fall för Tyra som är van vid att vardagen är lugn som en filbunke så hade jag sedan länge bestämmt att vi bara skulle vara hemma HELA söndagen och inte gör ett endaste dugg! (Carl åkte nämligen till GBG för guldmatchen mellan AIK-IFK) Inte ens klä på oss, bara skrutta i pyamas och mjukisar hela dagen om vi så ville! Jag ville, Tyra ville inte...hon ville gärna testa sin "nya" molodress som jag tjingat in på Tradera. Jag tycker verkligen den är jätte mysig med sina straka färger! Det behövs vekligen färg i hennes garderob, jag är något trött på röttrött och åter rött!

Hur som helst, vi låg mest i sängen, på golvet eller i soffan hela dagen och myste. Det märktes att Tyra var trött efter all action, hon sov till och med 1,5 timme EXTRA på dagen! Inte dåligt för den tjejen som annars sover max sammanlagt 1,5 timme under hela dagen.

Tyra har en ny mjukis också, ja...en snutte/gos sak, en PÄLS! Hon verkligen älskar sin päls. Det är egentligen en pälskrage/halsgrej värmare (??) som var menad till mig. Jag fynndade den på en mössutförsäljning för 10 pengar när jag var hemma i Borås. Den låg i en låda och jag tyckte den var mjuk och köpte den utan vetskapen om att den var äkta! Men nog var den det, "Äkta päls" står det på lappen. I vilket fall som helst så är den nu Tyras favvo som hon går och drar om kring på, och fördelen med att det är riktig päls är att det den inte bli ful när det kommer bebisdreggel eller vatten på, bara att skaka av lite så är den som ny och lika gosig igen!



det blev några mössor, allt kostade 10 pengar, även jag fick en mössa som inte är med här.


seg mamma och tokig bebis



min sötaste!


Tyra gosar med sin päls

 


Med Eva på besök

Carls lilla mamma spenderade några dagar hos oss såhär på höslovet, och Carl var ledig för en gång skulle så vi har haft en riktig family gathering hemma i några dagar.

torsdagen den 29 oktober, Det ska ta 4 timmar att åka från Borås till Oslo, hem till oss. Det gjorde det inte, vi åkte fel, men vi kom i alla fall fram till slut efter några fel valda avfarter och sura miner. Vi gjorde inget under torsdagen, bara slöade, käkade godis och var trötta...sedan sov vi.

fredagen den 30 oktober, Tyra vaknar för tidigt igen, jag har konstaterat DET ÄR EN VANA! Jag går upp, gör välling, matar henne och vi hänger i 2 timmar innan jag väcker Carl, då får han gå upp och jag får ÄÄÄNTLIGEN sova ut, sovmorgon (nästan i alla fall). Efter en god frukost med svensktpålägg (!!!) så åker vi in till Oslo. Vi går runt i 4 timmar sedan käkar vi på Yaya´s (Carls resturang..eller ja där han jobbar). Det är sjukt gott med thai mat alltså, speciellt den! Klockan hinner bli jättemycket kväll för Tyra innan vi är hemma, hon somnar ledsen i vagnen på väg hem från T-banan. Väl hemma, när Tyra är nattad på riktigt så korkar vi upp en flaska vin och äter godis. Vi hinner dricka 2 flaskor, sedan är det natt...igen!

lördagen den 31 oktober, BLÄÄÄ för att gå upp på morgonen! Jag har "sparat" massor med saker att städa upp från kvällen innan så jag inte ska somna på soffan om jag skulle behöva sitta. Efter att ha grejat i 3 timmar med Tyra går vi och lägger oss igen, vi möter Eva i hallen...hon går upp. Vi sover länge, äter frukost sent och blir inte klara för "ärenden" förens klockan 2! Vi åker till IKEA, här ska det handlas matbord! Eller inte, vi får inte med det i bilen. Det är bara att vänta lite till, tills någon med större bil kommer på besök. Väl hemma igen käkas det god Carl-mat. Tyra somnar i god tid som vanligt och vi delar en flaska vin. Carl är nervös inför guldmatchen på söndagen, så när Eva lagt sig dricker vi varsinn öl också och jag visar upp mina konster.

Så var ännu en helg förbi, och vansinnigt fort gick det också när man har "främmat".



jeansfolket

 
nervös carl och kittlig anki



söt eva


spexig anki


3 dagar i Borås

Förra veckan tillbringade jag och Tyra 3...ja snarare 1 hel dag och 2 halva i Borås. Anledningen till denna snabba visit var först och främst min barndomskompis begravning, och att träffa min kusin Daniela. Resten var bara en bonus.

tisdagen den 27 oktober är jag och Tyra iväg jättetidigt! Redan klockan 6 på morgonen lämnar vi lägenheten och går ner till T-banan för att sedan ta tåget till Göteborg som går klockan 07:00. 4 timmar senare är vi framme i Göteborg, där Tyra löper amok på NilsEriksson terminalen medan vi väntar på bussen till Borås. Klockan 1 stapplar jag in i mina föräldrars lägenhet. Sedan flöt den dagen på och ihop som en endaste gröt och plötsligt var det kväll,Tyra somnade gott i sin resesäng hos sin farmor, och jag somnade gott i Tyras farmors säng.


så här mörkt var det när jag och Tyra gick till T-banan


 
Tyra på terminalen


Spriiiiinga!

 

onsdagen den 28 oktober vaknar vi (Tyra)...alldeles för tidigt för att det ska gilltas som att vara godmorgon och gå upp dax. Tyra somnar om efter 1,5 timmars gnäll och bökande (sjukt jobbigt!!!!!). Efter en ganska sen frukost åker jag, Tyra och Eva iväg till knalleland...shoppashoppa (kläder, pålägg och välling) och sedan hem, äta lite och sedan iväg igen, träffa Daniela och sedan hem igen. Snacka om att Tyra var trött den kvällen! Så var den dagen slut.

torsdagen den 29 oktober Tyra vaknar alldeles för tidigt idag också, jag misstänker att det blivit en vana? Kan man klassa en sak som hänt 2 ggr som en vana? Samma visa denna morgonen, gnäll och bök sedan sova. Vi vaknar klockan 8 nästa gång och jag blir superstressad! Klockan 10 ska vi redan åka!!...2 timmar till att hinna med allt! Jag lämnar Tyra till Eva och hoppar in duschen, sedan går den morgonen i 180 knyck! Klockan plingar 10 och jag blir lämnad i stan. Begravningen börjar klockan 11, vi är där en halvtimma tidigare. Det är nog den jobbigaste begravningen jag varit på, men även den finaste och gladaste...Konstigt att en bergavning kan vara glad, men jag antar att det var musiken som gjorde det, inte massor av tung kyrkmusik utan lätt musik. Det var jobbigt att ta farväl, jag tror ju fortfarande inte riktigt på det! Vem kan garantera att han låg där då...?! Kistan var ju stängd. Han har säker bara fejkat hela grejen och ligger på en strand på Bahamas och gÔttar sig! Jag vägrar att tro på döden! Efter bergavningen blir jag hämtad av Eva och Tyra, nu bär det av till Oslo i igen, med en fullpackad bil och strålande höstväder.



Min söta cirkusapa på Mcdonals i knalleland


RSS 2.0