Carl älskar batik

Torsdag redan, oså var veckan nästan slut. Nej, stopp ett tag! Det är ju fan bara onsdag.

Hos oss har tvättmaskinen gått varm nästan hela dagen, mest för att det tar liiite över 2 timmar för det jäkla programmet att gå klart! Det har tvättats kläder och gosedjur. Alltså, gosedjuren blir riktigt äckliga efter ett tag...i alla fall Tyras. Mat, dregger, snor och lite kräks...UÄÄCK! Men nu är dem rena, i alla fall de ljusa! Jag har även gjort fint batik mönster på Carls chinos, undrar hur glad han blir...han älskar ju verkligen batik...eller inte!
Fan alltså, stackars killen, ända chinosen och  jag pajjar! Kan ju bara tänka mig hur det kommer att låta när han kommer hem;

Carl: "Men va faaan Anki, vad klantig du är!!"
Jag: "aaaah, Men det är faktiskt ditt fel att byxorna var smutsiga!!"

Nej, denna kan jag faktiskt inte skylla på Carl! Jag kanske kan köpa nya byxor till honom i morgon och liksom överraska honom.

Jag: "Se älskligt! Ett paket"
Carl: "åååh, Tack! Nu kan jag slänga mina gamla förstora och slitna byxor!"
Jag: "Jaaa! Men det har jag redan gjort! hihi!"

Jag är lurig minnsan! Tyra är också lurig...på många sett!

Lurig nr;

1. Går och bär på saker...fram och tillbaka
2. Stoppar fingret i näsan och låter som en gris
3. Smakar på maten, äcklig mat läggs i en hög

Näe, vet inte om jag har så mycket mer att tillägga här. Nej, det har jag faktiskt inte!

Prutt!

 
bärabära, storahunden är liiite jobbig baraTyra springer i hallen


Den lille snopp


Är du lika kändiskåt som jag? Ja, pinsamt men sant så ÄLSKAR jag att kika på kändisar va någon jättelam anledning antagligen...men, man måste hålla sig uppdaterad eller nåt?

www.theskinnywebsite.com är i alla fall där jag hänger i alla fall en gång i veckan och bara glooor! Nackdelen med den sida är väl för sånna som jag som har viktkomplex, så får man ju mer...men det är klart värt det! Jag har ju i alla fall inte fått tillräckligt mycket komplex än, jag menar se bara på mig! HAHA!vems är den lille snopp!


En soldat med pansar fodral

Ett för personligt inlägg som hade varit nyttigt, jag väljer att inte publicera. Saker måste visst förbli osagda, sanningen svider det gör ajax på min storntå också.

Tur att Tyra och Carl finns här, otur att Cornelia är för långt bort och mest otur hade min kära barndomsvän. Jag tror fortfarande inte att det är sant.-_-

Jag kan inte göra något. Det är som jag gått in i en koma. Jag tror inte på att han har dött, jag tror ingen är död som sägs ha dött, förutom min mormor för henne har jag sett död. Alla är bara någon annastans och man hälsar inte på dem lika ofta bara. Jag har säkert varit inne på hans Facebook sida 50 ggr idag, han var ju aktiv igår...klart han inte är död! Folk behöver ju inte vara som jag som surfar varje dag, hela kvällarna. Men hans wall fylls mer och mer av RIP meddelanden så jag antar...att det stämmer ändå. Vad löjligt att jag intalar mig själv att han lever bara för att han har en jävla internett sida han var inne på igår!  Vad hände egentligen?!

Jag måste nog stänga av datorm så jag får något gjort här hemma, jag som hade lovat Carl att städa lägenheten idag och istället sitter jag fast vid datorn.idag är det inte kul att städa!


När livet tar slut

Tänk att man kan leva en dag och nästa vara död. Det är konstigt, läskigt och skrämmande.

Idag fick jag veta att min gamla barndomskompis dött. Han blev 23 år 7 månader och 2 dagar, det är för ungt. Alldeles för ungt. Det är konstigt att någon man inte umgåtts med på flera år ändå betyder mycket för en, ganska väldigt mycket också. Det kanske är minnerna som finns där och påminner. Jag minns att vi brukade brottas på rasterna i skolan, att han var den första som fick Super Mario 3 till Nintendo 8-bitar och jag minns att alla tjejer i klassen gillade honom, han var killen som alla var kär i.

Det är hemskt när så unga dör, speciellt när man känner dem. Tänk att man faktiskt kan leva en dag och att nästa vara borta, jag kommer krama Carl lite exta i natt när han kommer hem bara för att han finns här hos mig.

Vila i frid och jag hoppas att vi ses igen någon gång, kanske på din ballkong med varsitt glas mjölk?

Kram!

Tyra goes Ludde


Här kommer lilla ludde, hoho jajjaa! Bärandes på sin kudde, hoho jajja!


Blöt om nosen

Säger bara det, ärlighet varar längst! Där med basta!hur länge kan man se åt ett annat håll?


Som i lejonkungen

Anki: Välkommen till vårt enkla hem
Någon: Bor ni här?
Anki: Vi bor där vi har lust
Carl:Japp, hemma
Någon: De är jättefint
Carl: *Raap* Maat
Någon: Ja jag skulle kunna käka en hel zebra
Anki:Ehh .. jaha, vi har just slut på zebrorna
Någon: En antilop?
Anki: Nene ..
Någon: Flodhäst då?
Anki:Nopp, hörru pysen om du ska va me oss får du faktist äta som vi, här verkar som vi kan böka upp lite shjysst käk
Någon: Blää, vad är de?
Anki: Shjysst krubb, vad trodde du?
Någon: Usch, snusk
Anki: Mm, smakar som kyckling
Carl: Slemmigt, men mättande
Anki: Här är en ren delikatess, mm picad, med utmärkt tuggmotstånd
Carl: Mm, du kommer att gilla de
Anki: Var så säker pysen, de här är livet, inga regler, inga ansvar direkt, åhh en med fyllning i, och bäst av allt, inga bekymmer, nobish?
Någon: Kör till, hakuna matata *slurp* slemmit men mättande
Anki: Just de

 

 

 

Inte för att vi äter småkryp, men det gör ju Timon och Pumba...Ni ser ju vilken måtid de hade fått hos oss! Vi har verkligen djur av alla desslag utanför vår dörr.  Spindlar i alla storlekar, tusenfotingar i tusental, sniglar med och utan skal, karver i alla dess färger, katter av olika raser och igår såg Carl visst en GRÄVLING! Jag tror i och för sig att han såg den svartvita jättekatten bara...men han håller fast vid det han såg! Undrar vad som finns i närheten mer, älgar kanske?!

Baby och Barn mässa

Mässan var bra, men lite dålig också. Kan man säga så? Jag tycker (ursäkta mig...) att det var för lite gratisprylar och prover. Brukar man inte få sånt på mässor? Tyra fick smaka på kex och ett prov på ett shampoo i världens minska förpackning...det kunde kvitta! (förresten har hon ju knappt något hår!) De som var gravida fick en påse av Liberoståndet med blöjor och hudvård för bebisen, det fick min date för dagen. Vi blev bara 2 tjejer ifårn "svenskatjejer i oslo gruppen" men det gjorde inget, vi hade trevligt ändå.

Jag köpte en stickad ekologist (jätteekologisk) ulltröja till Tyra och en liten rosa dinosaurie. Jag fick korv.

Tyra var jättesnäll och nöjd under hela mässan, jag blir lika förvånad varje gång hon beter sig som en riktig människa (riktig människa = inte skrika och gråta för allt och sitta i vagnen istället för att bli buren). Tyra showade lite för mässfolket också, hon har precis i dagarna börjar springa, vilket hon inte riktigt kan så istället trillar hon framlänges ganska så snart när hon startat med springetiet. Detta resultetar i asgrav från henne...hon triggar sig själv och gör det om och om igen, trilla framlänges är visst kul, men jag tycker bara det ser obehagligt ut!

Efter mässan åkte vi hem. Tyra var minst sagt trött när vi gick av T-banan borta hos oss. Hon stensomnade på vägen hem från stationen och då närmade sig klockan redan 5, vilket inte är en bra sovtid! Hon sov som en stock utanför huset ända tills klockan blev 6, som ni förstår ville ju självklart Tyra inte somna vid halv 7 som vanligt så vi har haft en myskväll ihop med varmamackor och te.

Jag tror att Tyra  börjar bli sjuk eller något. Hon har varit jättehes idag, ingen feber och inget snor dock. Men täppt i näsan...och nu är hon väldigt orolig av sig, inte likt henne! Jag får helt enkelt avvakta under kvällen/natten.

Hejsvejs lingon fejs!


 
Tröjan och dinosaurien, det är en liten skallsa iminsta shampoot


en sömntuta utanför mitt fönster


Borta bra men hemma bäst!

Efter en veckas borta vistelse är vi äntligen hemma! Det är superduperskitasASmultihärligt att vara hemma! Inte för att det är något fel på att bo hos Eva, utan mest för att nu är allt fixat och man kan börja ta det lugnt igen, bara ta en dag hemma och skrutta i mjukiskläder och stöka ner alldeles för mycket om man så vill (det kan man faktiskt inte göra hos Eva...stöka ner alldeles för mycket).

Det var faktiskt en intensiv vecka hemma i Borås, jag stod och städade lägenheten ända till 5 minuter innan tanten som skulle besiktiga den kom. Något jag helt klart lärt mig den senaste veckan är att ALLT tar längre tid än man tänkt sig. I alla fall när man ska städa ur en hel lägenhet med en bebis som behöver lite uppmärksamhet då och då. Jag hade aldrig klarat det utan alla underbara föräldrar som finns i Borås, och lillebror och så ska tilläggas att Tyra varit underbart duktig och tålmodig!

Men som sagt, nu är jag äntligen hemma i Oslo. I vårt nya hem, det gamla är bara ett minne blott...eller nåt. Det känns faktiskt sorgligt! Mitt och Carls första hem, något vi aldrig kommer att återvända till. Jag saknar redan lägenheten, fast denna i Oslo är fräschare.

Idag har jag och Tyra verkligen inte gjort någor speciellt alls! Jag har inte ens tagit på mig kläder utan bara skruttat  runt i en hoodie hela dagen! Tyra har i alla fall haft kläder på sig. Det har varit SÅÅÅ skönt att bara skrutta, och det behövdes! Mysa, leka och äta tillsammans, Tyra har fått all min uppmäksamhet idag vilket hon förtjänade efter veckan i Sverige.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag och Tyra på mässa med gavidosarna här i Oslo. Eller det kanske bara blir en gravido. Det spelar ingen roll! Kul ska det bli, och spännande att se om hennes mage vuxit sedan vi sågs sist.

GodNatt!


Dag 5, 6 och en halv 7;a i Borås

Måndag; Jag och Tyra åkte till lägenheten tidigt och började städa det sista i köket, målade kakel och väggar. Tog lunsch paus på Nelly hos mina tvillingar. Hem till lägenheten igen, Tyra stensomnade i vagnen, jag blev bajsig...vill inte väcka bebis, fick sätta mig på en bänk och "vila". Väl på väg igen ringer pappa, han kommer med ett släp. Vi böjar lasta på massor med lådor till vårt förråd. Mamma kommer, tar Tyra med sig upp till lägenheten och börjar städa toaletten. Pappa och jag kör grejer. Det blir 2 lass som ska till förrådet och ett lass med skräp som vi åker och slänger på Boda. Klockan blir mycket och mörkret börjar göra sig påminnt, vi plockar ihop och åker hem.

Tisdag; Jag och Tyra åker till lägenheten och börjar städa. Torkar golv och tvättar fönster. Det tar sammanlagt 2 timmar! Tanten som ska besiktiga lägenheten kommer, allt ät OK...förutom en dörr och kaklet. Hon vet inte än hur det bilr med kaklet än säger hon.Tänk om vi behöver kakla OM! Så jävla typiskt i så fall tänker jag! Efter hon gått går vi också. Ner till stan, Tyra somnar. Jag passar på att kika på kläder. Jag vill shoppa, men nej, inte någon peng till det just nu...Men kan inte hejda mig, köper en JÄTTEFIN stickad klänning på Gina det är ju ändå så billigt!!! Åker bussen upp till Eva, vi börjar packa (jag packar, Tyra packa upp). Inser att vi har för mycket saker som ska med hem och alldelse för lite plats. Tänker inte mer på det. Pappa hämtar mig, vi åker hem till min föräldrar. Äter, gosar och jag färgar håret (ÄNTLIGEN!). Klockan går och Tyra blir tröttare och tröttare så vi åker till City och köper välling, nappar och majskorokar som ska med till Oslo. Väl hemma är Tyra super trött, en flaska välling och massor med farmor bus senare så somnar Tyrisen. Jag lägger mog 1 timma efter.

Idag, Onsdag; SNART ÅKER VIII! och jag är snygg!


Dag 2,3 och 4 i Borås

Fredag; BVC, YES Tyra har gått upp ett halv kilo och växer somvanligt bra på längden och runt huvudet!
Jag målar alla väggar i lägenheten utan 1 och sedan avslutas dagen med liten räk och kräft frossa hos Eva på kvällen, MYSIGT och GOTT!!

Lördag; Vi (jag, Eva och Tyra) gör Knalleland. Det tar längretid än man väntar sig, plötsligt är det eftermiddag och vi äter spagetti och köttfärsås. Kvällen kommer och Tyra somnar. Jag och Eva äter popcorn och kexchoklad. Sedan somnar jag.

Söndag; Vi vaknar och somnar igen. (inte riktigt) Vaknar igen, Eva gör pizza. Oscar ska ha kalas. Det kommer massor med folk och en hund. Det öppnas paket och äts mat och marängschvis (??)! Tyra blir trött, somnar i protest mot sig själv, vaknar igen...är ännu tröttare somnar igen. 

Nu, fortfarande söndag; Jag kikar på tågtider hem, jag längtar efter Carl. En vecka är lagom för mycket. Tänker på att i morgon ska det sista med lägenheten göras. Sedan är det BOX! 

Puss!


varför gör alla så här då?!?

  

Dag ½ och 1 i Borås

Är Borås Sveriges regnigaste stad eller? Njae, jag tvivlar men idag har det banne mig regnat hemma i Borås alltså!

Vi kom igår efter 4,5 långa tåg timmar, det är så tråkigt när tåg blir försenade! Pappa hämtade oss i Götborg sedan var det ännu mera restid hem, när vi väl var framme vid slutstationen som var hemma hos Eva (Carl mamma) så var klockan halv 8 redan. Tyra skötte sig exemplariskt under resans gång, SKÖNT! Inget grinande och tjurande som är värst att nämna ens.

Vi var i alla fall 2 trötta tjejer igår och i natt, Tyra sov ända till halv 8 i morse! Vilket är + 1,5 timma mot vad hon brukar sova! Så himla skönt att nästan få vakna av sig själv, snacka om att känna sig utvilad alltså. Vilket var helt perfekt inför vår flyttstädningsdag idag!

Jag och min mamma möttes i stan idag vid halv 1, hon hade tänk att köpa med sig färdigt kaffe innan vi åkte till lägenheten. Men äh! Det behövdes ju inte för jag har kaffekokaren och kaffe kvar i lägenheten. Väl framme ville min mamma slappa med en kopp och en bit choklad innan hon började städa, så jag skulle vara så snäll och sätta på kaffe åt henne. MEN, som jag egentligen visste fast hade glömt av var att jag inte har el i lägenheten! Så det fick bli att springa ner till tvättstugan för att koka kaffe till mamsen. Vad gör man inte för sin mamma? Speciellt när hon kommer och städar de värsta, kök och badrum! När mamma fått sitt kaffe började hon städa kyl, jag började bära det sista som ska till förråd ner i vår källare och Tyra gick i sin gåstol. Min pappa och lillebror kom också över och hjälpte till med bärandet, så vi blev nästan klara med allt innan det blev mörkt i lägenheten. Det börjar verkligen skymma fort nu och utan el är det inte så lätt att få ljus. Vid 5 tiden ansåg vi att det var färdig städat och buret för dagen så dem åkte hem och jag gick till bussen, jag vägrar och gå när det spöregnar!

Passade även på att åka och hämta ut ett paket som jag fått, det visade sig vara jacka från Tradera. Ska packa upp och kika den i morgon, har inte hunnit det än faktiskt. Det var nog den roligaste saken jag fått på posten när jag varit borta. Annars var det bara massor med reklam och RÄKNINGAR! Fy fan alltså! Jag skojar inte när jag säger att vi har räckningar för över 20,000 pengar denna månade. Det gör ont i magen alltså! Men man får ju se på från den ljusasidan också, det är sista allting på räkningsfronten i Sverige nu, sedan är det bara hyra och el i Norge, allt annat ingår i hyran.

Puh! Nu ska jag nog varva ner framför TVn lite innan jag ska lägga mig. Imorgon har vi en fullspäckad dag också. Först BVC (spännande!!) sedan till Knalleland och köpa målarfärg och sedan till lägenheten för att måla. Ja, det kommer bli intensiva dagar detta känner jag redan nu!

God Kväll och God Natt alla!


My baby is made of FAT!

Hej bloggen!

Jag börjar se gravid ut nu.

Slut.

Ja, det är väl egentligen så jag vill skriva, men då skulle jag få typ en miljon samtal från föräldra och vänner. Och nej! Jag tror inte att jag är det, gravid alltså, önskar nästan att jag var det, för då hade jag något att skylla på...ja alltså jag har gått upp sjuktmycket i vikt sedan vi flyttade till Oslo!
Ja...jag är i alla fall jättesvullen om magen för mina matvanor är helt åt pipsvängen! Nästan ingen mat på dagen men på natten när Carl kommer då äts det.
Jävla alltså, inte så roligt kan jag lova! Jag som äntligen var på rätt väg...NERÅT i viktkurvan! Tur att jag gått med i SATS då...ja just det, det var ju det också...

Då kommer nästa dilemma, 600 kr extra i månaden av mina dagar jag har kvar. Det är 1 ½ dagar i månaden som på ett år blir det ca 18 dagar och det är 10800 pengar (innan skatt då =P )! Det är alltså 18 dagar jag kan vara hemma med Tyra, en hel månad nästan ju! Är det värt att ta en hel månad från henne? Njae, jag börjar faktiskt att tvivla (jag vill ju vara hemma med henne så länge som möjligt) och tror jag ska hitta ett billigare gym eller bara göra det själv. Jag har faktiskt ingen lust att se ut som jag är gravid i v. 20!!
Allt hade varit så mycket lättare med en kompis här som också vill vara "sund" utan att gymma. Så man kunde peppa varandra. Kanske någon av tejerna i mammagänget vill det? Alla är ju gravida nu och vill säkert komma iform så småning om! Vi får se nästa gång vi ses.

Det får helt enkelt bli en funderare över vistelsen i Sverige.funderafundera


9 månader

Snart är Tyra 9 månader. Snart är till och med imorgon. GRATTIS min bebis! Tänk att för 9 månader sedan vid den här tiden hade jag ätit mig sista måldit för ett helt dygn framåt och då valde jag att äta ett äpple, nu har jag ätit en chokladkaka vilket hade varit ett lämpligare val då...än nu.

Tyra är väldigt tidigt som många säger det, det säger ju jag också. Och vem är stoltare än oss? Antagligen ingen. Bara i dagarna nu har hon ju lärt sig gå längre sträckor och prioriterar faktiskt det, så snart går hon nog utan sina vingliga bambiben.

Jag har stulit en lista som kanske kan summera lite mer om hur Tyra är nu;

Ditt Barn

Född:  Onsdagen den 7 Januari
Var: SÄS
Tid: 14:55
Födselvikt: 2910 g
Födsel längd: 48 cm
Huvudmått vid födsel: 34,5 cm
Namn: Tyra
Andranamn: Cirkeline Carlsdotter
Efternamn: Jenssen Rasin
Ålder: 9 månader
Nyligen lärt sig: Gå
Dagis: Nej, hemma med mamma
Vikt nu: Ca 6,4 kg
Längd nu: Ca 68 cm
Mammagris eller pappagris: Mamma
Favoritbus: Bitas, gömma sig, äta skräp från golvet och pilla i eluttagen
Favoritmat: Kycklingfrikadeller och makaroner
Favoritleksak: Briohunden
Sover i: Pyamas
Favoritperson förutom mamma & pappa: mor och farföräldrar
Barnvagn: Brio
Försäkring: Rolls royce på Länsförsäkringar
Blöjor: Libero
Hur många tänder: 5, snart 6 st
Storlek i kläder: 62-74
Syskon: Nej

Ja, jag vet inte vad den listan sa egentligen (??) Men duktig är hon i alla fall.
Nappen, hästen, bollen, mamma, pappa, ankan, nallen, nej, jajja, ajaj, komma, kom hit, hej, hejdå, lampa, titta, och vinka är saker hon vet och kan. Det finns säker mer som jag inte kommer på nu.
Tyra älskar att leka tittut med sig själv, leka i sin ensamnhet alltså pilla ifred med saker och mamma-monstret busleken. Hon älskar att duscha också. 

Tänk att min lilla skrutt har funnits utanför magen lika länge som innanför! BUHU! Tiden går minst sagt fort, och snart är hon ännu större.så såg jag ut för 9 månader sedanbebsi Tyra för 9 månader sedan


 
busig Tyra nu, tittut!


Min smuligaste tjej

Tyra är inte tjejen som är stor i maten direkt. Förut var hon det, och med förut menar jag från hon föddes tills i sommras. Efter det hände det något speciellt med mat i "geggig form", som man köper eller gör självkvittar! Så min tjej lever på förtillfället är frukt, smörgås och pasta (släng in lite ersättning/välling och gröt också). Varm mat är inte det Tyra föredrar direkt och inte kött (okej hon älskar leverpastej). Men ibland kan hon få en släng av köttabsitines känns det som, tex. idag åt hon 8 st kyckligfrikadeller (såklart hemma gjorda!). 8 stycken för den lilla tösen är faktiskt mycket, och en hel mammanäve med makaroner. Visst är jag nöjd med dagens ätande, fast det finns ändå något som gnager. Får hon verkligen i sig allt hon behöver? Kosten känns så enformig!

Någon som har något tips om man man kan ge sitt barn att äta? Det står verkligen stilla i min skalle alltså. Vi provade korv en dag, det gillade hon. Men vågar man ge henne det? Är det inte massor av salt och andra konstigheter man borde vänta med?

Tacksam för alla svar!äta själv är jättekul, men va händer då? jo mummusar över helagolvet...
nu är hon i alla fall sysselsatt! =)min gladaste tjej


Vet inte norrmän vad internetbanken är?

Här sitter jag igen efter kvällens uppstädande av dagens nerstökande. In och ut plock ur diskmaskinen, upphägning av kläder och invikning av kläder. Ihop plockandes av leksaker och upp plockning av Tyras mat/snacks som ligger överallt i lägenheten. Det är lite av dagens höjdpunkt att få städa undan, i lugn och ro + att det är så himla skönt att vakna upp i en renlägenhet.

Idag har vi även börjat packat resväskan inför onsdag. Ja, då åker vi till Sverige och avslutar det sista med vår lägenhet där, passar på att träffa familj/vänner och går på kalas. Det ska faktiskt bli jättehärligt att komma HEM! Jag har verkligen hatat Norge idag. Inte för att jag inte trivs, utan för att det är konstigt här. Jag har hatat Norge av de löjligaste anledningarna men det är ändå anledningar som gör livet lite enklare att leva, tex. som internetbanken det kan man visst inte använda på de norska hemsidor jag besökt idag om man skulle behöva (jag behövde!), det finns ingen välling här! och 4kantig skinka kostar typ 30 :- för 8 skivor! För det första finns inga 4kantiga grisar och för det andra så är det jättedyrt! Jag vill inte ens tänka på Norge mer för hela min romantiserade bild av detta landet blir helt förstörd!

Snart kommer Carl hem, han har med sig mat. Det hade han inte igår...för då kom han inte ens hem! Man måste visst lugna nerverna när man kollar på fotboll, när fotbollen är slut och lite efter det också. Löjligt tycker jag! Så nu får han slå sitt kast och det väl! Hoppas för hans del att han har med sig MASSOR med mat och läsk! Annars ska han allt få höra på vårlande mage och lite annat...! (sen så ska jag säga att det är ju ljöligt att i en stor stad att sista t-banan ska gå klockan 24...vad hände med nattrafik?)

Maaaten kommer snart!


"det är kul när det blir rent!"


Carl är som en snigel

Carl kommer ju aaaldrig! Matschen var ju slut för typ 100 år sedan, ändå sitter jag är ensam och hungrig. Han kommer säker inte komma än på skitlänge och så kommer han säkert inte ha med sig någon mat heller. Jag är så skjukt hungrig! Det har jag varit hela dagen, jag hade utan problem kunnat smälla i mig 1 pizza, hamburgetallrik och en fetkebab nu.

Det är tråkigt att vänta på någon man vet ska komma men inte när, och självklart kan jag inte ringa heller för min mobil är helt tokfattig på pengar! Men inte Carls, han skickar bara onödiga sms till mig där det står Hallå?. Men jag kan inte svara, HALLÅ frågar jag honom, ring i stället och berätta om maten, tar du med dig någon eller?

Det är som sagt tråkigt att vänta. Jag tror jag går och äter ost.


Kamera tömmning

Denna lilla tjejen älskar onekligen att bada, därför slänger jag in lite toksöta bilder på henne när hon plaskar runt i sin pool. Tyra har börjar stoppa ner ansiktet i vattnet nu också, det är visst jättekul att få kallsupar...Så var denna helgen också slut

Tyra sover, Carl är i stan och kollar på fortboll och jag sitter här som vanligt, framför den jäkla datorn! Men jag har verkligen inget bättre för mig. TV är tråkigt, disken är in och ut plockad ur maskinen, alla kläder är vikta och naglarna filade. Jag tar mig nog en dusch efter inlägget, håret är inte direkt på topp och rakhyveln borde nog användas lite.

Helgen har gått jättefort! Dagarna när Carl är ledig går alltid jättefort! Imorgon jobbar han ingen och jag är ensam hemma hela dagarna igen. Jag veeet, han måste jobba för blablabla! Men det är tråkigt ibland att inte ha en sambo med 7 - 4 jobb som andra har, det blir så sällan soffmys och kvällsmat när man är ensam liksom. Jag ska mysa sönder honom ikväll i alla fall när han kommer hem från fotbollen, om han är på myshumör vill säga... Vi får hoppas på att AIK vinner annars kan jag glömma kvällsmyset.

I fredags promenerade vi hela dagen nästan, vi var lite överallt och spanade in Oslos finare kvarter. Där hade jag inte tackat nej till att bo direkt, men sammtidigt, då hade vi fått ha en liten tvåa istället för en (faktiskt) rymmlig trea. Lördagen flöt på bra även om vi inte direkt gjorde något, plötsligt blev det kväll i alla fall och vi delade på en (okej två) flaskor vin. Ja, och idag är det söndag, kväll till och med...så var denna dagen också snart slut. Så fort det kan gå fast man inte gör något speciellt.

Men snart händer det massor av speciella saker, jag ska sätta på duschen, duscha, raka mig, torka mig, klä på mig, gör en kopp te, och vänta på Carl. Det är mest speciellt att vänta på honom, för tänkt om han har MAT med sig, då blir det hela ännu mer speciellt!

Puss!


promenera i parkenen hög med människor


 
härlig höst!


 
en bebis med för mycket kex i munnen, och ännu mer härlig höst


 
vid bryggan, min sjöbuse (haha)


Jag är pigg!

JA! Jag är oerhört pigg idag av någon konstid anledning. Egentligen har jag inte fått sova mer än 1,5 timma mer än igår, men det räckte visst. Sen så lovade jag mig själv att vakna med "vaken inställning" och inte slöa på soffan det första jag gör på morgonen utan göra saker, så det är ng en blandning av de båda.

Idag är Carl ledig, han är ledig hela helgen! Det ska bli så skönt att äntligen få umgås lite mer med varandra. Om cirkus 1 timma ska vi träffas inne i Oslo, han är redan där för det var visst personalmöte idag på hans lediga dag och allt.

Jag har gjort ett försök att "snygga till mig" idag. Det är svårt, speciellt när man typ bara har gamla plagg och skräpigt hår. Det får duga! Jag är verkligen sjuktdålig på att fixa frillen, det här med frisyrer är numera helt främmande för mig. Jag borde nog gå en kurs eller nåt.

Nej! nu ringde Carl och sa att de var färdiga på mötet så vi sticker in till stan och fin går i Frognerparken!

Puss!!


Jackan blev vår!

HA! Jag vann aktionen på Tradera, en Po.P jacka för 200 pengar är inte så farligt tycket jag, det är till och med billigt! Och nu har min älskade bebis fått en jacka jag tycker är snygg och som har många funktioner. Hoppas bara nu att den är bra och inte för stel så hon inte kan röra sig i den, som andra jacka varit vi köpt och provat hemma.

Fast tjejen jag köpte den av var jättegullig och sa att det var helt OK att lämna tillbaka den om jag inte tycket den var bra, för jag har typ mailat henne 10 ggr och frågat massor om den, YEY! Det är inte varje dag men har chans till det på Tradera.

Skit nöjd är jag i alla fall, (hittills) sedan kan man ju bara sälja vidare en till våren igen när det är aktuellt med sånna jackor igen och Tyra ändå vuxit ut den.

Nu ska jag köpa några matchande scarfsar på dockklader.se (det finns HUR många fina som helst, det är skitsvårt att välja) till den nya jackan, sedan är hösten/förvindern gjord!

Tjing!

Vår byxlösa dag

Jag kan ärligt säga att jag nog inte varit så här trött som idag sedan jag var gravid. Som en zombie har jag varit! Och det är inte ens att överdriva! Jag somnade inte förens klockan 2 på natten igår, och Tyra den lilla bajsbebisen vaknade redan klockan 5!! Förstår ni, klockan 5!!! Det finns inte nog med utropstecken i hela världen för att poängtera hur tidigt det är! BLÄ! 3 timmars sömn, men avbrott på det, för min kära sambo levde vampyrliv och var vaken hela natten! Jag ångrar mig, jag vill inte ha någon vampyr!

När vi gick upp där vid 5 snåret la jag mig på soffan, och somnade till, vaknade av att Tyra stod och bet mig på armbågen...Det gjorde ont kan jag meddela, hon har så mycket tänder nu! 5 st och en till på väg, mer än på väg kan man säga!

Puh! Det var minnsan en jäkligt tuffmorgon. Jag fick hålla ut ända till klockan var 11, då somnade Tyra igen och jag också (såklart). Vi sov till klockan var 1 och det var nog den ljuvligaste sömn jag haft på länge! Sedan började vardagens allvar igen, eller inte. Vi har haft byxlösdag i dag och bara gått och myst, snarare slöat! Aktivitetsnivån har legat på typ 0,1 på mig och 0,3 på Tyra av 10 möjliga idag, blää, så olustig dag så det inte är klokt! Vi (jag) har i och för sig storstädar, mer eller mindre. Damsugit och torkat alla golv i alla fall + alla ytor i köket. Så SATS som var planerat för dagen fick sig inget besök alls, det fanns inte en chans i världen att jag skulle ha orkat gå dit! Jag har haft typ 1 kg sand i bådaögonen och dem har varit så små som riskorn hela dagen, och det är inte ens en smula överdrivet!

Snart ska jag sova, jag måste bara vänta på att min aktion på Tradera ska vara över så jag vet om jag vann eller inte...nu ser jag i samma stund som jag skriver att jag fick mail från Tradera om att mitt bud blivit överbjudet... Börjar fundera på om jag ska skita i den jacka om satsa på en annan? Jag får tänka i 20 min till.

Tjing!


Ja...typ så här har jag sett ut idag...eller inte.
Min fina zombie bild, haha!


RSS 2.0