v.30 (29+0)

76 dagar kvar!

Sammasamma som alltid, ja förutom detta med "kräket i halsen" och att jag ca. 30 min efter frukost börjat må sjuk illa. Båda sakerna kanske hänger ihop, vad vet jag? Det är väl bara att bita ihop helt enkelt.

Jag läser endel andra bloggar med preggon som ligger i ungefär samma gångna tid som mig. De beskriver kramper i vader och sammandragningar. Jag känner inget av dem. Helt ärligt så vet jag inte ens hur en sammandragning känns.

Den 5 augusti har jag MVC-tid nästa gång. Då ska det mätas mage och kollas vikt! Jag har ju hängt upp mig på detta med vikten av någon anledning och är ganska så (mycket) nyfiken på vilken siffra den stannar på, tippar kanske på + 5 kg sedan start.


och nej, jag har inte retuchat bort bristningarna!
dem syns inte i alla ljus och vinklar helt enkelt!


Tyras rum vol. 2

Tapeter, alla fina är dyra. Men skitsamma! Jag vill bara ha 1 ½ vägg tapetserad och resten målat vitt eller i någon färg som finns i tapeten. Jag har hittat dessa hittills som jag gillar (och tror passar till de färgerna jag tänk mig till rummet);


650:- per rulle


Vad Carl säger är ju en annan fråga som vi får disskutera (kanske över en flaska sprit så han går med på det!). Innan jag (vi) bestämmer mig för vilken tapet ska jag gå och kika i våra målarbutiker här i staden och se om det finns något som känns aktuellt. Man kanske har turen att fynda också!

Något mer jag gillar är denna väggdekorationer som jag lääänge tänkt att Tyra ska få när hon får ett permanent rum. Den finns i 4 olika färger och är hur mysig som helst!


679:- (finns billigare på andra ställen på nätet)


Favoritsaker.se har verkligen hur mycket fint som helst till hela hemmet! Alla borde ta sig en kik där.


Nektarin gör dig fin...

Snarare det motsatta kanske.

Tyra älskar nektarin och frågar efter det typ 5 tusen gånger om dagen. I och med att hon väljer allt som är gott framför mat så får hon inte frukt 5 tusen gången om dagen utan snarare 1... eller 2 gånger om dagen. Snålt eller? Jag undrar hur man ska få i sitt barn alla dess måltider som de ska ha under dagen.

Frukost
Mellanmål
Lunch
Mellanmål
Middag
Mellanmål
Kvällsmat


Och för vår del innan frukost blir det välling, även efter kvällsmaten. Kan man begära att en unge ska äta så mycket mat när man själv inte ens gör det? Jag har i vilket fall slopat (nästan) alla mellanmål och satsar på de stora målen istället! Mellanmål...mellanmål, småäta menas det nog! Vi får som sagt inte ihop det med alla dessa mellanmål, sovande och dagliga turer, får ni? Hur många gånger äter era barn per dag?


nektarin mellis för oss båda idag!


Tyras rum vol. 1

Jag går i flytt och inredningstankar. Speciellt inredningtankar. Jag skulle helst vilja få det fint och klart innan bebisen anländer men har insett att det inte kommer hända. Vi kommer inte få redan på om vårt fastighetsbolag står för om tapetsering/måling av lägenheten för ens i mitten på augusti och innan dess får vi själva inte göra något, vilket suger hårt! Och om de väl bestämmer sig för att dem ska fixa lägenheten så vet jag inte hur lång tid det tar innan de gör slag i saken heller, det lär ju vara många före oss i kön.

Så som sagt att få lägenheten klar och fin innan bebisen kommer känns helt omöjligt! Något jag bestämt mig för i alla fall det är att fixa iordning Tyras rum från top till tå! Hon behöver ha ett eget rum som är fixat och klart så fort som möjligt så hon har möjlighet att vänja sig vid det och trivas! Jag struntar verkligen i vad dem säger om det, för jag har bestämt mig

Så just nu sitter jag och tänker, kikar och bestämmer vad som skall göras och köpas till hennes nya rum! Det är svårt ska jag säga. Jag har kommit så långt som att hon ska få dessa bokstäver på dörren in.


80:- per bokstav hos mollan


Seg natt...

Dålig natt för mig. En gång i timman har jag vaknat och lyssnat efter Tyra. Undrat varför hon inte en endaste gång vaknat till och ens gnytt vilket hon gör en gång varje natt mellan 24 - 01. När jag vid 5 inte fick någon ro var jag tvungen att gå in till henne för att känna så hon inte hade dött. Min lättväckta dotter vaknade inte ens när jag öppnade den knarrande dörren, när jag kände på hennes bröstkorg eller när jag råkade prutta. Som en klubbad säl sov hon. Jag gick och la mig igen efter det, sov gott i 2 timmar innan hon vaknade pigg och utvilad som aldrig förr. Så kl 7 staratade vi vår morgon idag, men det är helt OK!


Det ligger kvar i halsen.

Jag har en bebis som är på klättringsväg idag också. Men hennes rymningsförsök går inte så bra dock.

Bebisen ligger vekligen och trycker på något konstigt vis som gör att jag har känslan av att det ligger mat kvar i strupen hela tiden. Det kanske alla höggravida har?
När jag väntade Tyra var det inte så då hon låg i säte och aldrig kom så långt upp eller vad man ska säga. Riktigt bekvämt faktiskt. Nu i vilket fall känns det som om något är på väg upp ur halsen hela tiden! Jag mår inte illa direkt vilket jag är glad över, utan det är bara något "som ligger där" och inte åker ner!

(a, men tänk om det är så här då, jag har för mycket bajs i tarmarna så maten inte får plats och dem måste "lagras" någonstan därför har jag den uppe i halsen... mmm det låter logiskt. Jag får nog ta och sätta igång och bajsa då... hahaha! Jag toppas inte ni tar mig allt för serriöst alltså)

But what to do?!


big belly!
magen är stenhård idag, hon ligger och typ drar rumpa och rygg
fram och tillbaka och spänner ut allt!
ser ju nästan ut som att jag ska föda NU!


Kvällsuäääk!!


Nej, detta är inte risgrynsgröt med russin. Snarare risgrynsgröt med russin, pasta, papkrika och juice! Man kan säga att Tyra gav risgrynsgröt betyg; IG. Ingen kvällsmat vi testar igen de närmsta dagarna...

Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Det har mer eller mindre regnat heladagen, ett sånt väder folk kallar "typiskt boråsväder". Boråsväder eller inte, det är jäkligt trist att det regnar. Vi har tillbringat hela dagen inne. Eller nja, vi var i Knalleland en sväng och på icaMAXi men det klassas väl inte direkt som utomhusvistelse.

Imorse var jag tvungen att väcka mitt monster. Jag hade nämligen lovat min mamma att börja tvätta vid 7 nere i tvättstugan men vaknade med ett rycka starx innan 8 och då var Tyra inte vaken än! Det är 4:de dagen hon sover länge och det känns nääästan som att det kommer hålla i sig! Ingen hopps mer än mig. 8 är en helt perfekt tid att gå upp, jag hade nöjt mig med 7 till och med! Allt känns faktirk bättre än klockan 5-6. Jaja vi får väl se hur det blir nu när vi flyttar och det blir nytt igen.

Annars idag har jag packat ihop mitt här hos mina föräldrar. Rensat bort mig från ders vind och sorterat ut allt som ska skänkas, slängas och sparas. Känns så bra att få sitt egna igen, en ny start och att komma bort från vårt elende som blev i Oslo. Nu ska det bara bli september också så man har fast inkomst igen och slipper leva på minimini. Kom igen tiden gågågå!


min finaste tjej igår, glassätning på högsta nivå!


äntligen har Tyra kunna börja använda sina finaste skor!


Uääk, och där kom ungen!

"Pål" har bestämmt sig för att komma ut nu. Hon orkar inte mer, fast jag orkar! Jag har inget att klaga över förutom min foglossnigen, men som sagt hon har bestämmt sig!

Det värsta av allt är att hon valt helt fel väg, halsen! Jo det är sant! Hon håller på att krypa ut nu, jag känner hur hon kraffsar i halsen på mig. Det verkar dock ta tid, hon har hållt på sedan imorse. Kanske vet hon inte rikigt vad hon vill, eller så är hon bara åpen och vill åt all mat alldeles för fort! Ja, men så är det nog. Då vill bara jag säga, SLUTA MED DET JAG KRÄKS SNART, du får din mat när det är din tur!

Det är väldigt mycket bebis åt alla håll idag plötsligt.


Blocket

Jag blocketar som många andra ensama kvällar. Jag letar främst efter säng till Tyra men kikar även vagnar. Jag vill bara säga att detta med annonsbilder är en historia för sig. Snubblade nyss över denna bilden;


Är det bara jag som tycker det är helt kokko att lägga upp en sån bild eller? Öööh, jag hade i alla fall inte köpt den vagnen allt på grund av bilden (och ett överpris som hette duga!).

Puckon som fotar så vid en grav... som ser ganska ny ut också. Känns ju som att det är barnet som dött och typ hemsöker vagnen. Byt bild!


Godmorgon!

Mysmorgon i sängen med mina favvo tjejer.


Tyra sparkar utanför


dålig film, men se vad mysigt vi har det!
så har vi det nääästan varje morgon!


Musikk!


Honey is Cool!


Ibland så...

Jag är trött. Hur kan jag vara trött när jag i natt har sovit gott, slummrat halva morgonen och sovit middag! Jag har sovit för mycket heltenkelt! Hur kan man lyckas sova för mycket när man har en tokig 1½ åring kan man undra? Jo man är ute på landet och har folk runt om kring sig som ser efter ens barn, förresten så vill Tyra inte ens vara med mig när vi är där, hon vill helst inte ens se mig känns det som. Sova med mig vill hon inte längre, nej det ska göras med mommo, inget duger jag till.

Undrar vad hon ser mig som när vi är där, ett monster kanske? Ett monster som säger att "Nu måste du sluta leka för du ska äääta och du ska äta upp all din mat annars får du inte gå ut igen" " Nej klättra får man inte göra" "Nej ät inte gräs, sten och jord!" bara massor med nejnejnej och måsten medan de andra bara får henne att skratta och le. Ibland är det tråkigt att vara mamma.


en tjock mamma i en bil
och en tjej som "lapaj atten" som katten!


Lisebeeerg!

Det blev Liseberg igår för oss (och typ 1 miljon andra). Det var jättemysigt och att gå så mycket (8 timmar!) gick mycket bättre än väntat, min pappa tog nämligen hand om Tyra mest hela tiden. Det vill säga att han bar, putta vagnen och köade med henne. När de väl kommit fram till köns slut byttes vi av och jag fick åka och ha kul med min minsta bästis. Min pappa är verkligen underbar som orkar och ställer upp som ingen annan, han gör vekligen livet lättare att leva just nu (oftast alltid)!

Tyra var otroligt tålig igår och var uppe i lite över 10 timmar utan att sova och gnälla! Jag kan faktiskt inget annat än att vara lite stolt, fast ja det skulle aldrig gått så bra utan "bestefaj". Allt är i alla fall i sin ordning "hemma" hos oss nu, vi har typ 10.000 fula Lisebergs gosedjur, en heliumballong som ska med överallt och en tjej som tjatar om att få "åka meja!". Jag hoppas på att jag och Carl kan ta oss dit med Tyra nästa vecka mitt i allt flyttande, vi har nämligen massor av åk-kuponger kvar!


vi fick köa på motovägen i 40 min, en "olycka" hade inträffat


"Trummvirvlen" blev en favvo, snurrasnurrasnurra skulle det göras!
jag snurrade nästan så jag mådde illa, men Tyra ville bara snurra mer!även de minsta måste få spela!


jag och Tyra åkte båt, hon drunknade nästan i flytvästen!


underbara pappa som Tyra älskar mest står och köar till ponnykarusellen
åka "hät" även kallat "kopplopp" var toppen!

 

kön till kaninresan
(som var en åkattraktion att skrota enligt oss!)vi köar och åker den otroligt tråkiga turen på kaninresankvällen avslutades med en ballong som hon fck av morfar
riktig lycka!gaaanska många folk som såg på  "Lotta på Liseberg"


Lösa planer

En otroligt härlig morgon i sängen hade jag coh Tyra idag. I hela 40 min låg vi och snosade och drog oss tills det var dax för välling följt med lek, bland annat  har det lekts "äta hond baijs" vilken är lika sjukt som det låter.

Just nu har vi till och med ätit frukost, tvättat en maskin tvätt (och har en till maskin igång) och städat + stökat ner igen! Tyra går runt och sjunger "Alla nubben, vill katt""Katten nubben" ni förstår vilken låt? Alla snubbar (vill ju vara katt), min absoluta kattfavvolåt!

Vi har en del lösa planer idag. Liseberg bland annat. Det lockar massor faktiskt och Tyra kan till och med åka en heldel karuseller! Men Liseberg betyder gågågå och åter vilket jag inte tror mina fogar (min kropp i allmänhet) klarar idag. Det värker fortfarande något jävulskt efter helgens skogspromenader och jag går mest, nej ursäkta rullar fram här hemma med en rynkad panna och kisande ögon, jag ser arg ut har Tyra konstaterat. Så frågan är om jag ens klarar gå en timma i parken utan att börja gråta (seriöst det gör så ont!) Ett varmt bad och en flaska rödvin hade gjort susen tror jag, men det får vänta!


11 karuseller får Tyrisen åka, om en vuxen åker med då!
frågan är hon tycker det är kul, hon är faktiskt ganska feg =P


v. 29 (28+1)

82 dagar kvar till BF, ganska lagom många känns det som just nu.

Tänk att det är en liten tjej. Jag är så nyfiken så jag tror jag spricker snart! Undrar hur hon ser ut, liknar hon Tyra? Liknar hon mig? Liknar hon Carl? Eller någon helt annan i våra familjer? Hon kanske är en helt egen version av ingen alls! Och undrar hur hon är! En lugn bebis, skrikig bebis, vaken bebis eller en sov bebis?

Vår tjej "Pål" hickar inte alls lika mycket som Tyra gjorde. Hon sparkas och grejar mest hela tiden där inne. Mest grejar hon när Tyra använde sig av sin högsta stämma eller när vi sjunger. Minst i farten är hon när Carl pratar och är nära. Då är det vekligen lugna gatan, antagligen för han har så mörkstämma som lugnar eller något åt det hållet.

En av mina "cravings" (mitt enda egentligen) har försvunnit som var kaffet! Jag var vekligen sugen på det hela tiden varje dag förut, men nu smakar det päckel! Det har inte blivit utbytt mot något än, jag är mest sugen på allt fortfarande. Gärna sådant vi inte har hemma heller, det är så typiskt! Som nu, nu vill jag ha kålpudding. Inte så lätt att fixa 23:46 på kvällen direkt...en badmage!


Jag har hittat guld!

Jag må vara fattig (för tillfället) men i lördags var fan i mig rikast av alla jag känner! Guld, jag säger bara, GULD! Okej då, skogens guld, men ändå!

Mamma och jag var på smultronjakt till Tyras kvällsmat och på grusvägen tillbaka till stugan kikade jag in i skogen och tänkte "Undrar om det finns kantareller i vår skog". Jag stoppade min mamma för jag bara visste att där, DÄR inne finns det kantareller! Och ni fattar grejen eller, jag hade rätt! Vilken lycka, jag som älskar svamp! Det var nästan så jag sprang tillbaka till stugan för att hämta Tyras hink så jag kunde plocka på mig till min kvällsmat!

Nästan en hel hink blev det, och det räckte gott och väl till ett kantarelltokigt preggo och en mamma som aldrig ätit kantareller förut (som fick äta tills hon skämmdes!). Det bästa av allt var att jag hittade ett ställe som kryllade av kantareller men många var för små för att plockas och så var det massor med svampskott typ (??) som var på gång. Gult överallt! Nu ska jag bara googla upp hur lång tid det tar för kantareller att komma upp så jag kan vara där i tid. Jag vill ju inte att någon stjäl mina fina och goda mumsbitar!


ser ni det gula dääär borta?


lite av alla fina kantareller jag hittade


någon som tröttnade på att leta? dem gömmer sig ju lite bara!


lillalilla kantarell! jag passade på att rensta i skogen, som man ska!


nääästan ända upp till kanten på hinken


belöningen; nyrensad, borstad och stekt svamp!


Tyra gick inte lottlös, hon fick massor av smultron tills sin fil som kvällsmat


Mors lilla Tyra

- Tyra vill du gå till skogen och plocka blåbär?
- Plocka blåbäj!


I fredags tog vi på oss våra stugkläder, gummistövlar och en hink i handen så traskade in i skogen för att plocka av alla miljoner blåbär som finns just nu! Tyra har aldrig varit i skogen direkt förut (som hon minns). Tyrisen tyckte nog det var lite läskigt för hon ville vara uppe i famnen mest hela tiden när vi gick, vilket är väldigt ovanligt! 

När vi väl kom fram till mitt blåbärställe som vekligen kryllar av både stora och små blåbär ville hon stå själv och plocka. Medan Tyra stod och plockade (åt) så plockade jag näve efter näve och la i vår lilla hink. Tyvärr hann jag inte plocka i kapp med hur fort Tyra åt så vi fick knappt med oss några blåbär tillbaka att bjuda på. Men vad gör det?
Hela skogen kryllar ju som sagt av bär så det är bara att plocka nya en annan dag!
I vilket fall blev blåbärsplockningen en hit för Tyra!

PS. Man får jättefint bajs av typ 8 dl blåbär, en riktigt färgklick i blöjan!


skogsmullar!


blåbär


mitt lilla troll står och plockar


Tyra trivdes bra bland alla blåbären


springa i läskiga skogen


Trött på evigt regn!

Vi (jag) tröttnade på regnet som verkligen hållt på hela dagen, det måste ju vara den regnigaste dagen på hela sommaren! Vi bestämde oss helt enkelt för att åka till stan igen. Våra dagar har varit bra som vanligt. Jag har trotsat min foglossning och gått i skogen, det har plockats lite av det ena och andra. Kroppen tog vekligen stryk av att gå på så ojämt underlag, och idag går jag inte ett steg utan att stöna av smärta. Men det var faktiskt värt det, ni ska få se!mitt monster är som gladas när vi är i stugan
"elska bestefaj""elska mommo""elska katten"
"elska anton""elska mamma""elska pappa"
och "elska stugan" ni förstår hon älskar att vara där med hela min familj!


Hej Då!

Vi åker till landet. Orkar inte sitta ensam i stan något mer. Vi bara ugglar och blir ovänner!

Tjing och hejdå, vi kanske hörs nästa vecka!

Förresten, äntligen fick vi veta när vi kommer in i lägenheten, den 1 augusti som var utlovat och inte en dag senare!
Jippiiii!


hoppas på lite badväder i helgen!


Perfekt väder för IKEA!

Hur härligt väder är det inte ut idag då?! Inte härligt alls!

Idag är det riktigt IKEA väder, jag skulle verkligen behöva komma dit och kika, mäta och framförallt bestämma mig för vilka möbler vi ska ha i Tyras rum! Det finns ju ett problem som vanligt, det är detta med att komma dit. Jag får väl helt enkelt vänta och kika på hemsidan så länge.


Bebiskläder!

Bebisbebsbebis det är väl det som tar upp i alla fall hälften av mina tankar varje dag. Nu när vi vet att det inte blir en kille så behöver vi inte tänka på att handla en heltny bebisgarderob, även om jag skulle vilja.

I vilket fall så kunde jag inte låta bli att hämta ner två lådor från mamma och pappas vind med de allra minsta kläderna. Jag var vekligen tvungen att se hur litet det var och vad vi egentligen har kvar (och rensa lite ännu en gång!) Och till min stora förvåning så hade vi mindre kvar än jag mindes (vilket antagligen beror på att jag gjort mig av med en heldel innan...) vilket betyder att jag kan få shoppa loss lite ändå! Jag ska nog satsa på lite fler plagg i str. 50 än vad vi har. Dem säger ju att denna flickan också är liten så jag får väl tro på det. Någon body och byxa ska hon väl ändå få som inte sitter som en säck potatis!


bebiskläder, mycket ytterkläder fanns det


bebisen började plösligt stöka massor
hon kanske ville vara med hon välja vad som skulle få stanna och kastas


Tyra norpade en bebismössa som hon efter lite gnöl lyckades
trycka på sig, helnöjd var hon!


Fixa frillen!

Tyras hår växer verkligen som ogräs, i alla fall håret i nacken. Håret mitt på huvudet går det lite segare med kan jag lova! Tyra fick sig i alla fall en lite tillfixning av kalluffsen idag! Det hade nämligen blivit alldeles för lång i nacken i förhållande till håret mitt på huvudet. 1 cm av lockarna fick åka av och nu ser håret mycket finare och tjockare ut! Även små barn behöver få fixa frillen i mellanåt. Det luriga är bara att få dem sitta stilla, jag grejade det med glass och lite barnprogram!välkammat och nyklippt hår!


tiden hann i kapp oss...

Som alltid när Carl åker blir Tyra ledsen och på dåligt humör, även jag!

För att bryta denna dumma vana vi dragit över oss har jag hela dagen försökt att göra saker med henne för att tiden ska gå fortare till nattningen, och slutligen morgondagen. Vi kan väl säga så här, tiden hann i kapp oss och vi även denna gång lyckades vi som så många andra att bli ovänner och tappa tålamodet.

Imorgon är en annan dag och jag ser mer än allt framemot den. En nystart liksom, utan Carl. Nu vet hon ju att han inte fanns här när hon la sig och förväntar sig inte att han är här när hon vaknar. På något vis tror jag att hon förstår att han är borta, hon säger själv "pappa oshlo" "pappa åka bussen" "pappa jobba" andra saker som säger är "Tyja lessen, pappa jobba" sedan gråter hon (skriker). Så jo, jag tror nog att hon förstår att han ska vara borta länge igen, och det är svårt.

Det är skönt att vi snart kommer att få ett hem, en trygg plats där Tyra kan känna sig hemma och veta att vi inte ska ge oss av igen. Åka hit och dit, sova på olika platser i olika sängar och från ena stunden bo med mormor och morfar till att bo med mamma och pappa, sedan bara med mamma. Men tyvärr så kommer vår familjesituation se ut så här enda tills slutet på september, så "pappa situationen" får vi bara ta och acceptera helt enkelt även om den är jävligt tråkig. 


vi gjorde pankakor idag
smeten var visst godare än självaste pankakan tyckte Tyra,
det tyckte minsann inte jag!


Kaninen i katalogen

Här omdagen trillade HM-katalogen ner i brevlåda. Massor med fint som jag faktiskt kan tänkas beställa när bebisen kommit ut. Mycket oversize till överdelen fortfarande vilket är toppen när man precis fått barn. Jag tycker det är så fult när nyblivna mammor tränger sig på det tightaste dem har bara för att bevisa att "man kan komma i sina gamla kläder". Det slutar bara med valkar som hänger kors och tvärs. Nejnej, köp ett par nya plagg istället och ta det lillalugna, kroppen kommer tillbaka om man bara väntar och hjälper till lite!

Jag tycker i alla fall att det är kul att HM satsat stort på detta med framtänder. Det verkar visst vara det största modet i höst, haha! Skämt o sido, men ärligt nu får ni som vill gärna kommerntera "avundsjuka jävel" osv. men modellen som är "huvudmodell" i katalogen har i princip bara ett uttryck! Ja man kanske inte ska begära så mycket av en katalogmodell, men jag tycker i alla fall att det ser tråkigt ut med samma ansiktsuttryck sida upp och sida ner.

Eller?


spana in mina fina tääänder!


Promenad i regnet!

Kom hem från en "morgonpromenad" i ösregn för en stund sedan. Det var faktiskt skönt att traska ensam så här på morgonkvisten när kroppen mår som bäst!

Det var ju inte direkt så att jag gick frivilligt, eller jo men det var ju inte menat som en morgonpromenad precis. Jag gick till tvillingarna för at hämta ut min beställning från Nelly.com, ett par skor till Carl. Toppen att ha kontakter på ett bra modeföretag och kunna få sina saker dagen efter eller till och med samma dag man lägger en beställning! Fina grejer! Och förresten så fick Carl skorna av tjejerna, TACK!

På vägen till och ifrån tvillingarna möttes jag av typ 1 miljon, eller ja 50 st galet kristna människor. Dem är ju fan inte kloka! Bara för att man är kristen måste man väl inte bete sig som man är Jesus typ och gå på vattnet? haha! Och anledningen till att jag vet att det var kristna är för att det är Oas-"möte" i Borås nu och alla går med röda t-shirts med Oas-print på!

Näe, nu ska jag morgonmysa med min familj innan Carl ska sätta sig på tåget till Göteborg och sedan vidare till Oslo!


Espandrillos från Nelly.com


Djurparken, igen!

Idag begick jag nästan självmord. Vi gick till Djurparken nämligen och det är som att ta självmord att gå alldeles för länge. Även om döden var nära hade vi en jättefin dag med stålande sol och lycklig tjej!


det luktar bajs på djurparken


jag och Tyra klappar "gis"


alla nallarna var slöa


föräldrar och barn kikar djur


vi prickade in vargmatningen! massor med fina vargar fick vi se


Tyra kikar på aporna


många ???

Jag undrar hur ingen kan veta när, var och hur vi ska få nycklarna till nya lägenheten....
Det borde ju vara klart såhär 11 dagar innan vi får tillträde till den...Och förresten är jag nr. 375 i försäkringskassanskö, det är många före mig...Jag vill veta saker...


Godmorgon onsdag!

Det är redan onsdag. Imorgon åker Carl, blä! Men det är väl så, någon måste dra in cash till vår löjligt dyra hyra i Oslo (11.000 norska kr) + el och annat tråkigt. Ja och självklart är det väl någon som ska packa också, det har visst bestämts att jag inte ska göra det (fast jag vill). Det sägt att det är onödigt att flänga fram och tillbaka, speciellt med tankte på att Carl inte är ledig en endaste gång nästa vecka, förutom söndagen när vi hörhoppningsvis får iväg flyttlasset från Oslo. Men jag vill, jag gillar att få gjort saker själv annars tvivlar jag på att dem ens blir gjorda! 

Åh! Det är inte långt kvar tills vi slipper resväskor, madrass på golvet och hela tiden känna sig liiite ivägen. Snart har vi vårt egna hem och kan göra precis som vi vill! Jag längtar så

Förövrigt så vaknade Tyra redan kl 5 idag. När jag steg in i hennes rum (hon har min brors när de semestrar på landet) så luktade det riktig morgonfis. Tänk att en 1½ åring kan släppa så mycket gas så det fyller ett helt rum! Vi gick inte upp klockan 5, jag brukar vägra vid den tiden. Istället fick hon ligga brevid en stund, tillslut somnade hon om till halv 7. Det är en mer OK tid att gå upp, det känns till och med som sovmorgon!

Just nu sitter Tyra på golvet framför bolibompa och läser "Mask kaka" (Max kaka) och säger dumma vovven, dumma mamma, dumma Mask och dumma...ja till allt. Jag som hade lagt undan den boken! Hur kommer det sig att den kommit fram igen? Nu kommer vi få höra at vi är dumma hela dagen.

Näe, nog med ingenting! Nu ska jag väcka min man och duka upp lite frulle!


Hos lillebror på landet

Vi åkte en snabbis till landet idag för att fira min lillebror. Han fyllde (fyller...) 14:iz idag, haha! Tänk va, han är 14 år och jag är 24. Han är liksom ett barn fortfarande och snart har jag själv 2 ungar, konstigt! Lilla lillebror, 14 år och en sån tonnåring så det inte är klokt. Jag kan ju säga att jag inte längtar så mycket till mina blir tonnåringar, det är en konstig ålder när man pendlar mellan barn och vuxen hela tiden. Mysig var det i alla fall att komma ut på landet!


det babades tunna (med iskalltvatten!)


och gungades


också åts det självklart tårta!


Lite lyx!

Hela nöjet var faktiskt inte bara att få veta idag, bara nästan, kanske 2/3 delar av nöjet. 1/3 del av nöjet var faktiskt att få komma bort lite ensam och spendera lite tid med Carl!

Jag kom alldeles förtidigt till centralen i Borås och passade på att måla naglarna när jag satt på perongen och väntade. Åka tåg blev ett nöje med min lilla Ipod och jag passade även på att sminka mig på tåget, för det orkade jag inte tidigare idag. Man vill ju vara fin när man ska träffa sin kille ;)

Efter UL-et blev det sushi och en kaffe innan vi satte oss på det otroligt varma tåget hem till vårt monster! De få timmarna jag (vi) fick vara ensama gav i alla fall mig (Carl är ju ensam hela tiden) jättemycket energi! Gladare och nyladdad av bara 5 timmar! Lyxigt!


tågsnask och musikfnask!


en nysminkad brud!


papa sushi och mama sushi


en snart "underlägsen" pappa =P


Nu vet vi!

Vi hade det på känn båda två (ni vet kockspermier!), en liiiten bebis fick vi se som gnuggade sina ögon och näsa. Bebisen öppnade sin lilla pluttiga mun och sparkade glatt, h*n var så söt! Gud vad jag vill att h*n ska komma nu!

Som sagt var bebisen liten, precis som de sa förra UL:et. Lite under snitt och en vikt som låg -14% på "normalvikten" för den gångna tiden. Men det var inget fel på bebisen alls, bara en liten skrutt precis som Tyra var. UL-tanten mätte och kollade i till och med flödet i navelsträngen för att se så det inte var "näringsbrist" och det var det inte! Lilla bebisen, tänk om h*n kunde komma nu! Vi är så nyfikna på hur h*n ser ut och är som person!
pissssssssst! det blir en flicka, och vi är överlyckliga!


Vem där?

Den som vågar och vill kan ju få gissa! Det gissas på pojke och flicka, vad gissar du? Jag gissar också på det, alltså pojke eller flicka. Hittills är det 3-3 mellan båda! Och ja, det är väl så, chansen är väl 50/50 att det blir något av det (haha!). Själv tycker jag att magen börjar forma sig mer som "pojkmage" (kanske önsketänkande?) vi får väl se!
Om 1,5 timma går i alla fall tåget mot Göteborg!Magen (och lite vita boooobs) ur mitt perspektiv när jag sitter! Aningen lutad åt höger, som alltid!


Godmorgon!

BVC kl. 9. Vi behöver gå om mindre än en timma. Jag fattar inte att tiden bara rusar iväg så här på morgonen! Jag blir jättestressad! (och ändå sitter jag här?!) Vi gick ändå upp halv 7!

Efter Tyra blivit plågad av spruta på BVC ska vi hem och måla naglarna. Sen vet jag inget mera för ens halv 2. Då går mitt tåg (jag åker utan Tyra, yey ensamtid!) mot Göteborg och köns-UL! Jag är så nervös, eller snarare pirrig! Jag ska inte bara göra UL utan möta upp Carl också! Han kommer för ULet och ska stanna ett par dagar! Åh, så härlit att få ses igen och slippa vänta 3 veckor! Tur att hans arbetskamrater är så bra så dem kan byta och joxa med lite dagar på schemat!

Näe, nu ska jag dricka upp mitt alldeles för starka kaffe, klä på mig och monstret och knalla iväg till tråk-tanten på BVC.


macron är kass på nya kameran =(


Smultron och blåbär

Som många andra helger spenderade vi även denna ute på landet! Det är som alltid lika skönt att komma ut. Få sällskap och så kan Tyra springa lös som det lilla vildjur hon egentligen är! Anton har varit till så stor hjälp denna helgen (då jag nästan varit orörlig). Varje vaken timma Tyra haft har han lekt med henne, tagit med henne på äventyr och suttit med vid varje matning. Han är underbar min lillebror och Tyra älskar honom bara mer och mer! Medan min bror ändå hade Tyra så mycket i helgen så passade jag och min mamma på att ta en lååångsam promenad. Vi hittade både smultron och blåbär (!!) på promenixen. Vi plockade varsin handfull och gav till Tyra som blev överlycklig! Mer än så har väl inte hänt, jag mernar vad kan hända på landet?

Jo men vänta! Tyra fick en fästing idag. Läskiga grejer! Som tur hade den precis satt sig och den var jättelätt att få bort (den var liten som ett sandkorn typ) så det borde inte bli något. Men för säkerhelts skull så blir det extra koll på monstret och så ska jag passa på att fråga BVC -tanten imorgon också, för vi ska ändå dit!


Tyra lyckas få Anton till att göra de tråkigaste syslor...


smultron och blåbär


Tyra "smakar sommar", bär är vekligen toppen!


v. 28 (27+1)

89 dagar kvar, magen känns plötsligt enorm och jag börjar få putnavel!

Galet hur magen har förändrats den sista veckan, STOR är väl det bästa ordet att beskriva den med. Jag tycker att det räcker med mage nu, men icke picke! Den ska växa och gro (snarare barnet) i ca. 12 veckor till! Hua, det skrämmer mig! Undrar hur stor den blir till slut. Men man säger väl att man blir större med barn nr. 2?

Jag är sugen på allt och ingenting hela tiden. Lite av varje hade varit gott. Typ lite inlagda vitlöksklyftor, inlagd parmesan, en kopp kaffe, några tripplechoklatcookies, chili och koriander....ja och citron! Men vänta, lite kolsyrat vatten också...och mint! Sa jag sushi också? Och piggelin! ALLT vill jag ha, men bara liiite!

Imorgon ska vi äntligen få veta vilken sort som bor i magen. Alla tycker man är så hemsk när man "önskar". Men det skiter jag i, jag har en "önskan" eller kanske snarare så hoppas jag på att det blir en pojke. Jag menar vem vill inte ha en av varje? Men till alla blödiga människor där ute, om det blir en flicka blir jag självklart inte mindre glad för det, det blir ingen av oss!  
Ett perfekt mellis!

Jag gillar när man får tips av andra här i bloggen! Inte var jag sen med att prova tipset heller! Samma morgon som jag läste kommentaren satte jag igång med pankaksfigurer som fröken "kräsen" fick till mellis.

Jag vet faktiskt inte om hon gillade pankakorna eller sylten mest (jag tror det var sylten) men figurerna tyckte hon var roliga! Detta är inget jag kommer att göra igen hemma hos mina föräldrar med deras sneda och små pepparkaksformar. Men när vi flyttat och jag har mina egna nya och större formar, då minsann ska jag steka igen!

Detta är verkligen ett perfekt mellis, väldigt smidigt att ta med sig och kul med figurer (allt för att locka till ätning)! Ska nog slänga ihop en egen jordgubbsylt också! Jordgubbarna är så sjukt billiga nu! Lite nyttigare med egengjort än den som finns i affären, och framförallt godare!

Tack Josefina!


göra smet och steka i det pyttesmå formarna


färdiga figurer! hjärtan, blommor, cirklar och stjärnor


man måste spana in käket först, sedan smaka!


en tjej som är trött på sin mammas mat-tjat!
Kanske vänder oturen?

Vi var på OnOff igår för att lämna in min trasiga kamera. Det blev ingen iväg skickning och lagning, jag fick en NY! 195:- låg självrisken på och den betalade pappa för kameran var ju en juklapp från honom. Så nu sitter jag här med en ny (kompakt) kamera i rosa.

Nu ska jag bara lära känna min nya vän (jag är ingen sån som fotar på auto!!). Hoppas den är lika bra som den gamla. Jag känner mig faktiskt lite ledsen över att fått lämna den, jag gillade en trots att den var ganska seg. Bilderna blev oftast som jag ville ha dem ljusmässigt och så fanns det supermacro på den och det finns det tyvärr inte på den nya. Menmen det är väl så, en kompaktkamera har väl inte en livslängd på mer än ca. 2 år. Speciellt inte när man har ett monster som "lånar" den titt som tätt.


Ingen mat i magen

Räknas halv 7 som sovmorgon?

Jag har i vilket fall varit världens slöaste morsa nu på morgonen, försökt få Tyra att köra bil och klia mig på ryggen, även att gå på ryggen men det var misslyckat. Jag har verkligen så öm rygg, jag behöver massage!

06:05 hade Carl skickat meddelande till mig på Facebook (han som annars sover som en död då och inte går upp med Tyra om jag inte gapar på honom i 15 min så han vaknar). Det stod bla. "Världens cp-igaste kväll, berättar imorgon" Jag slår vad om att jag inte kommer tycka den är det minsta "cp-ig" för det är säker rejälfylla inblandat, mummelmummel fylla...pengar...prioritera...mummelmummel!

Tyra är svår. Jag vet inte vad jag ska ge henne till frukost, vi har visst inget förutom gurka och tomat hemma som passar fröken för tillfället. Jag tycker personligen inte att "sallad" är något en 1½ åring ska käka till frulle.

Gröt=Nej! Macka med skinka=Näääe! Rostadmacka med ost=Neeej! Bara skinka=Nä! Frukt=NEJ! Smoothi=Neej!

Ja men ni fattar, allt vi har förutom gurka och tomat! Jag blir tokig! Det kommer sluta med att jag får sitta med henne i soffan och "leka" i henne den nedrans smörgåsen medan hon skakar på huvudet. Tyra har faktiskt blivit svår i allmänhet med maten (igen). Kanske inte så konstigt som vi flänger och har oss heller i och för sig.

Nu blir det frukost till mig, och min nya last kaffe


En dag på stranden

Jag är varm på hela kroppen. Inte för att det är speciellt varmt i mammas och pappas lägenhet, utan för jag har spenderat ett par timmar i solen vid en sjö idag. Äntligen har jag fått lite resultat efter alla mina despeata försök att bli brun, aja få lite färg på min bleka kropp kanske jag ska säga. Sitta vid och i vatten verkar vara grejen. Det kändes ganska lönlöst att ens hoppas på att få lite färg men nu när jag vet att det faktiskt går så ska jag banne mig köpa en solkräm så jag inte bänner mig!

Tyvärr kan jag inte visa upp bilder på mina fina ränder och min badtokiga tjej från idag för kameran har lagt av! Den är vekligen kapottski! Imorgon ska jag och pappa till OnOff och se om vi kan hämta ut en ny eller om dem ska laga den jag har nu. Min pappa köpte nämligen en klantförsäkring på 2 år när han köpte kameran till mig i julklapp för 1½ år sedan. Jag hoppas verkligen på en ny. Man vet ju hur det blir när dem skickar sånt på lagning, det tar massor med tid och man får tillbaka en sak som fortfarande inte funkar... nynyNY! Nu kan väl någon av alla mina 4-klöver kicka in lite lycka!

Pillar med bloggen

På tiden att "ombyggnaden" blir klar.
Svårast är....allt! Vilka färger ska man ha, ska man ha någon speceill bakrund med typ textur? Hur ska jag göra headern? 

Jag har ju mina favvobloggar som jag följer och de flesta av dem har en header, ja faktiskt en hel bloggdesign jag skulle vilja ha!

Vi får se hur det blir, man får väl nalla lite av alla!

/Copy Cat


Till bebisen

Igår sydde jag ett set med sängkläder till bebisen som h*n kan ha i sin hängvagga. Tyget tog jag från ett gamalt påslakan som jag och Carl haft vars partner hade gett upp!

Det är vekligen toppen att göra sänkläder till barn av sina egna gamla sängkläder då de redan är tvättat ca. en miljon gånger, alla färgämnen är borttvättade och så är det nästan lika mjukt som bebisen själv. Jag fick massor med tyg över, jag kanske syr ett set till Tyrisen också, eller det känns kanske lite väl hutrigt?Nattinatt

Mörare tjockis får ni leta efter. Idag kan nog toppa dagar på värst hittills! Allt värker i och på hela kroppen. För lite nattsömn igår pga grannar aka. svarta människor från afrika aka. nattdjur som visst ska envisas om att sjunga, gapa och spela trumma till 2 på natten gör inte saken bättre heller. Händer det igen så ringer jag banne mig polisen, för sova behöver jag!

Nu ska jag i vilket fall lägga mig innan jag somnar här framför datorn.

Imorgon hoppas vi på tok-sol och badtripp, helst till havet!

(ååå nej, nu börjar "Pål" bråka också, aldig får man vara ifred!)


Gotte!

Preggosug? Jag vet inte. Även om jag inte är gravid så ääälskar jag Panda salmiak! Enda sedan jag var liten har jag älskat det! Just nu har jag smällt i mig en halv påse, inte så lyckat för nu mår jag illa. En munk på det så kanske problemet är löst!


Bristningar vol. 2

Detta är alltså vad jag kalla zebramage. Och det är det jag är (ja faktiskt) rädd för att få!


bilden är googlad.
har ingen aning om vem denna mage tillhör.


Frukost!

Just nu leket Tyra katt. Hon står på alla fyra vid Sture och "lapaj" vatten och äter "stuemat" (stures mat). Det smakar visst mmmmm, gott!.

Imorse frågade jag monstret vad hon ville ha till frukost.

"- Galass!"
"- Neeej, inte glass, något annat?"
"- Godi!"
"- Neeej, inte godis heller"
"- Gujka!"


Nu får ni ju inte tro att glass och godis är något som ingår i Tyras frukost rutiner. Det är bara så att jag har en gottegalen tjej! Hon fick varken glass eller godis till frukost. Däremot en skål gurka, smörgås och mjölk. Det passade sig inte. Så efter många provade alternativ så blev det nektarin och "mooti" istället. Kanske inte det stadigaste altrnativet, men bätte än godis och glass i alla fall.Bristningar

Bristningar är ganska vanligt när man är gravid. Som med allt annat så är det vissa som får det och andra inte.

Jag har i allmänhet väldigt lätt för att få bristningar. Så att jag fick på magen när jag väntade Tyra är inte så konstigt även om jag var relativt "liten" som folk sa. Jag hade tur som inte fick zebramage som vissa får. Utan jag fick bristningar på undersidan av magen och dem blektes jävligt fort. Jag minns att bristnigarna störde mig jättemycket när jag fick dem och då tänkte jag att jag aldig mer skulle kunna visa mig naken osv. Men nu i efterhand så tänker jag knappt på dem. Eller kanske ska säga; i efterhand tänkte jag knappt på dem, Nu har jag nämligen börjat spana på magen och bristningarna igen och kan inte släppa tanken på att det kanske kommer fler! Jag är vekligen rädd för att jag ska få zebramage denna gången och då kommer jag nog att dö... eller i alla fall aldig mera kunna visa mig utan tröja på.


detta är jag idag och jag skämms inte ett dugg!
bristningarna är ganska blekta, men börjar glänsa och
"få mer färg" nu när magen blir stor igen


Bara jag och Tyra igen

Carl åkte vid 11 idag. Jag grät, han också. Tyra sa "pappa lässen", hon gillar inte när folk är ledsna. Tyra märkte aldrig att jag grät, jag gick bakom henne hela tiden.

Hua, det dröjer verkligen länge nu tills vi får vara familj igen, ja överhuvudtaget ses något alls! 3 veckor kanske inte låter mycket, men det är det verkligen! Speciellt när man har barn. Annars skulle man ju liksom kunna supa bort tiden nu när det ändå är sommar. Aja, det löser väl sig. Hoppas veckorna tickar på fort som de gjort hittills.

Denna veckan är min enda "lediga" vecka. Inga BVC, MVC eller födelsedagar. Ganska skön känsla men också lite tråkig. Vad fan ska jag/vi göra på dagarna? Ingen jag känner har semester. "Vänner" jag försökt att hålla kontakten med skiter i att höra av sig till mig och då kan det fan kvitta tycker jag! Synd om dem som missar en kompis som finns i alla lägen. 3 vänner har jag väl här i Borås allt som allt och alla dem jobbar. Livet leker verkligen (jaja ursäkta jag är jävligt positiv...! Ironi på högsta nivå).

Någon som vill träffas och hitta på något? Fika, bada, slöa, leka...vad som helst? Spelar ingen roll vart du/ni bor, Jokkmokk eller Smygehuk, I´ll be there! 


morgonmys


killkill under pappas fötter


Nu börjar vi städa

06:12 känns nerdans tidigt idag. Tidigare än vanligt. Antingen beror det på att solen inte lyser eller så är jag bara trött. Natten har varit jättejobbig, jag har vaknar 1 gång i timman för jag svettats så. Det har varit så kvavft och fuktigt här i natt så mitt hår börjar locka sig. Tyra är inte det minsta trött  som vanligt. Hon leker med sin mussebil och sina dublofigurerna, i bakrunden står i drömmarnas trädgåd på. Det är visst inte så roligt idag för det handlar mest om pontipinerna verkar det som... Jag tycker dem är roligast för när de pratar låter det som om dem pruttar, haha!

Om några timmar kommer tvillingarna hem. Jag tänkte börja städa iordning så det är fint när dem kommer. Ja, det är ju inte så mycket som behöver göras. Några drag med damsugaren, kvällsmatdisken och torka glasbordet som Tyra marmorerat med allt möjligt. Som sagt, aldrig glasbord när man har småbarn.


En riktigt STOR mage igårkväll
Bebisen tryckte på utåt hela kvällen verkligen


Veggo katten

Tindra ser skylldig ut till något....


maijaooo!


Vart är vädret?

Vart är åskan då?!
Jag är jäkligt besviken på vädret. Hela dagen har det kännts som att "nu, NU brakar det loss!", men icke! (okej, det mullrade liiite innan men långt ifrån någon rensning i luften)

Imorgon åker Carl. 6 dagar gick fortare än fortast och det känns inte som vi har hunnit med någonting. Det enda vi egentligen har gjort är att svettas i denna otroligt varna lägenhet vi "vaktat". Det dröjer länge (3 veckor) tills han kommer igen, från 1 augusti och en vecka fram har han ledigt. Då ska vi flytta och dona i nya lägenheten! Innan dess ska jag till Oslo ensam och packa ihop allt i lägenheten där. Det är inte så himla mycket att packa egentligen, jag hann faktiskt packat i alla fall 1/3 del innan jag åkte tilll Borås. 

Det är så härligt, vi flyttar verkligen snart! Alldeles om bara några dagar får vi vår lägenhet som vi ska bo i ett bra tag framöver. Jag längtar nog mer än någonsin nu. Jag är så trött på att bo i resväska och släpa runt på Tyra överallt. Vi, framför allt hon behöver en trygg plats. Ett hem

Även när vi bott i Oslo har vi haft det flängit. Fram och tillbaka till Borås en gång i månaden har verkligen inte varit bra. När man väl fått i ordning på sina rutiner så har dem gått i kras igen. Det ska bli så skönt att få slut på detta eviga flängade och sovande hos andra än sig själv. Från och med att vi flyttar blir det bara korta visit, ett fåtal övernattningar och inga längre boperioder hos andra. 

Någon som missat att jag är glad över att vi flyttar snart!?!?!


Landet

Det är underbart att komma ut på landet. Tyra älskar det mer än mest och jag kan få gå runt och fläska ifred. Här kommer en bildbomb från helgen.


Kvällsdopp i poolen


Bada men morbror är toppen!


Min finaste bästis hos sin pappa


Strandbesök


Bada var så dääär, kasta sten och gegga var toppen!
Sötnöten har liiiten toffs!


geggageggagegga


Stor sjö liten tjej


Lite fika efter geggeriet


v. 27 (26+0)

Blimamma.se; Din tredje trimester varar från 09-Jul-2010 till 16-Oct-2010.

Jaha, då är det bara det sista kvar nu då. Den sista sega och tråkigaste (men också roligaste) tiden kvar. Om si så där 1 månad, eller 1½ kommer jag helt klart ha tröttnat på att vara pereggo. Magen kommer vara stor, intimrakning ett minne blott och knytskor något man knappt ens vill titta på. Aja, det är ingen idé att tänka på det nu. Magen är fortfarande relativt liten, intimrakning går som en dans och knytskor går hur bra som helst!

Bebisen hickar, kickar och skruvar runt sig i magen ganska mycket. H*n har en vaken period på natten vid 2-3 som jag oftast märker av för jag blir kissnödig då. Antagligen blir jag kissnödig bara för bebin trycker på. Om 9 dagar ska vi få veta om vi behöver köpa en helt ny bebis garderob eller om vi kan börja rota fram allt gammalt vi hade till Tyra. Jag kan knappt vänta med att får tvätta upp bebiskläder och vika in i lådor, det är så himla mysigt!

Dagar kvar; 97


det är svårt att fota magen skälv....


Lucky!

Y E S !!
Vi fick sålt vagnen!

Vi packar till katter

Vi lyssnar på allt med Katt på Spotify. MjauMjauMaju för hela slanten!

Idag bär det av till landet. Min mamma fyller hela 49 år och det ska firas. Vi återvänder imorgon så inte Tindra blir ensam alldeles för länge. Innan vi åker ska det STORstädas i lägenheten, handlas smörgåstårta tills ikväll (för enkelhetens skull) och självklart packas + massor med andra miljoner saker så det är väl bäst att jag sätter igång innan tiden bara försvinner som den brukar!

Tjing, ha en fin dag!


min kattfavvo!


Lukta gott till mig

Om det är någon som liksom bara vill så där spontan överraska mig någon gång så går det bra med denna;
(det är bara att fråga om adressen =P )

Den luktar så sjuktgott! Verkligen en Anki doft!

Katten

Jag trodde sovmorgon innebar att det var ens egen morgon att sova så länge det behagade en själv, men jag vet inte...?

Tyra är helt klart besviken på katten vi passar. Hon får aldrig klappa och när hon väl hunnit fram innan katten stuckit iväg så har hon blivit klöst. Tyra älskar verkligen djur, och framför allt katter. Sture, mammas katt får hon gosa med hur mycket hon vill. Sture vet att hon inte gör honom illa så hon får pussa, gnugga näsa/nos, kramas och ligga vid Sture när som. Och tröttnar han så går han bara iväg eller lägger sig med ryggen mot.

Jag är också ganska besviken på katten, ärligt så tycker jag att Tindra (som katten heter) är ganska tråkig. Först igår kväll kom hon fram till oss efter många dagars flörtande med lite tonfisk och småskinkbitar. Hon behövde verkligen kärlek! Annars är hon vekligen snäll nattetid, hon gör inte ifrån sig ett ljud och ligger inte ens i sängen fast vi har dörrarna öppna som hon inte är van vid. Antagigen sover hon stenhårt för hon ligger på lur när vi är hemma och behöver vila ut ett slag hon med.


mijau!


Salem á la napp

Grått lite överallt idag, i lägenheten, utanför lägenheten och i sinnet. Försöker bli glad med Salem, det går lite bättre med honom faktiskt. Tyra gillar också Salem.

Nej, nu blir det lite käk tror jag, det kurrar i magen och jag känner hur irriterad jag börjar bli. Färskpotatis, picknick bog och vitsås, Carl äter sill istället. Monstret får latmat idag, alltså burkmat.


man ska visst ha napp, och välja får man inte heller


Kokko!


Det var en liten tjej som blev jätteglad idag över att få träffa sin pappa och en mamma som blev jätteglad över att få träffa sin "förlorade man". Det blev pizza till lunch och Tyra fick en klubba av pizzagubben till efterrätt, det var hon helt klat värd på sin 1½ års dag och allt! Efter pizzaätandet gick vi till en park som ligger i närehten av pizzerian där det är helt perekt att släppa barn med spring i benen lösa, lite som hundar... haha!

Imorgon funderar vi på att gå till djurparken. Sist vi var där köpte vi lejonkort vilket innebär att vi har fritt inträde hela sommaren (riktig investering!). Men så är det detta med vädret, det ska visst bli regn imorgon! Inte OK väder att gå till djurparken i med andra ord.

Förresten så "hundade" jag mig tidigare idag. Skickade iväg ett mail till tjejen som var intressead av vagnen, tyvärr hade hon hunnit köpa en annan i söndags, FAN! Kanske borde lägga ut den i BT också, jag vill verkligen ha sålt den!

Nu blir det ostknäckis för mig och Carl ska kolla fotboll.

Hur tänkte hon där?

Gudrun Schyman är ju fan helt bombad i skallen...

Kikade nyheterna imorse och vad ser jag? Jo en jävla tant som hellre slickar fitta än stryker en mans skojrta (typ) elda upp 100 000 kronor för att "påvisa skillnaden mellan kvinnor och mäns löner".

Visst det är förjävligt med ojämställdhet men ärligt!? Känns ju som att 100 000 :- skulle sitta bättre någon annanstans. Kanske skulle hon hjälpa utsatta kvinnor för det istället?! Jävla nöt alltså!
Ska bara påpeka att 100 000 (något mer) är det jag fick ut förra året och då levde jag "lyxliv" mot nu. Fattar ni hur mycket pengar det är, en familj skulle typ kunna leva ett år på de pengarna!


Djurinvaton!

"Lite" djurparksbilder från förra veckan. Och nej jag finns visst inte i vår familj för jag är inte med på en endaste bild.


Det tittas på flamingos


Här står Carl och grips av panik, det säljs inget snus i hela parken!


Kanininvation =) gulliiit


Tyra blev ledsen när hon insåg att man inte fick gå in till djuren


Björn action!


Vackra lejon och små ungar!


Haha! Spana in hanen i bakrunden
"suck my balls"En Tyra och en Carl


"Eanten"


Klappa djur tyckte Tyra var kul


Tyra 1 & ½ år

Tiden går minst sagt fort!

Tyra blir idag 1 år och 6 månader! Jag tycker inte det var länge sedan hon blev 1 och om bara ett halv år så kommer hon att vara 2 år! Hua, 2 år då är hon ännu mera barn än hon är nu, ja för nu är hon fortfarande liiite bebis.

Självklart som vilken förälder som helst så tycker jag att mitt barn är något alldeles extra. Men jag lovar er, Tyra är faktiskt något extra mot andra i hennes ålder. Hon lär så himla snabbt och har ett ordförråd större än vissa 2 åringar. Hon kan så mycket för att vara så liten så det inte är klokt! Nej, jag vet man ska inte jämföra barn, men det gör man! Det vet alla mammor! Jag orkar inte sitta och rabbla upp ord Tyra kan nu, det skulle ta upp hela min bloggsida antagligen. Speceillt med tanke på att hon varje dag lär sig 2-3 nya ord. Hon fortsätter sätta ihop små meningar. Hon berättar mest vad vi gör eller vad hon vill ha eller göra tex. "mamman bajshar" (mamma bajsar), "Tyja gubben" (Tyra vill ha jordgubbe) och "Bessen hoppa Tyja" (besten hoppa med Tyra) mm. mm. i alla evighet. Det varierar mellan 2 och 3 ord i meningarna.

Jag har ingen aning om vad Tyra väger eller hur lång hon är just nu. Jag kan faktiskt inte tippa på något heller för jag minns inte hur siffrorna såg ut sist vi var hos BVC. Men den 19 juli ska vi på kontroll och ta spruta, då får jag veta mer på den froten. Egentligen bryr jag mig inte så mycket längre. Jag märker ju att hon växer och att hon mår bra, det duger mer än väl för mig!

Tyra har nu 12 tänder och 4 på gång sammtidigt! Det gör att min bästis för tillfället inte visar sig från sin bästa sida varje dag, speciellt inte de dagar vi har det jätttevarmt! Det är bara att gilla läget och hoppas på att tänderna kommer fram så fort som möjligt.

Tyra har även fått sitt allra första blodiga skrubbsår som hon var mycket stolt över (när det väl slutat att göra ont). När man frågar henne vad hon haft på knät sänger hon stolt "Tyja blod" "Plåsst", vilket betyder att hon haft blod och fått plåster.

Min minsta bästis är verkligen så himla glad, sprallig, självständig och en så go tjej hela tiden. Hon ger oss pussar, kramar och gos varje dag. De tillfällena får man nu ta till sig lite extra för jag känner att vi är på väg in i en väldigt jobbig period. Hon testar oss, framförallt mig mer och mer, trotsar och säger emot. Jag vet ju att detta är en helt nomal grej och att barn måste få trotsa sina föräldrar men det går en endå på nerverna ibland. Och lättare kommer det nog inte bli denna hösten med allt den innebär, flytt, skolstart och syskon. Så som sagt, de gosiga stunderna får man verkligen ta till sig extra så att inte hjärnan bryter samman, på någon av oss.

Jag skulle kunna skriva en miljon saker om min allra bästa tjej men jag stoppa här.


Miss piggelin

En av oss är pigg i alla fall...I en timma har hon suttit och lekt nu, tipppar på att det leks i en timma till sen är hon hungrig.


Vagnen står kvar...

Jag får smått panik. Vagnen blir inte såld! En vecka ute på blocket och bara ett svar i början på förr. Ett ganska skamset bud om jag får säga det själv, så jag tackade faktiskt nej till det. MEN nu när det inte går vägen så ångra jag mig och undrar om man kanske ska våga maila  henne igen och säga att jag accepterar hennes bud (ja hon prutade på den en del.) Snacka om hundigt beteende och liksom krypa tillbaka...
Fan!

I övrigt vill jag bara säga att min svärmor är en riktigt fyndigt tant! Den sulkyn vi har till Tyra nu (en Chicco liteway) har ett nypris på 1300 :- och en beg. mellan 7-800 :-. Hon fyndade vår för 50 spänn och lite body lotion! Okej att den hade en och annan skavank men dem har min pappa fixat så nu är den som en ny vagn! Galet bra och helt perfekt! Det tråkiga är att den inte går köra vintertid, vi kanske får införskaffa oss en Brio sulky sen ändå.

Köp vår vagn!!!!

Förresten jag har blivit blocket narkoman. Kikar såklart i Västragötalandslän och mycket i Jönköping. Och av någon anledning finns det massor med fint och bra saker i Jönköpingslän... konstigt.


hahaha! Har ni sett vilken ful vagn!
om någon vill köpa den, så måste ju min bli såld!


BM 6/7

Min vanliga BM hade semester idag så jag fick gå till en annan tant som hette Karin. Hon frågade mig hur jag mått och mår, jag svarade bra men att min foglossning har varit skitjobbig i och med att den startade så tidigt. Då svarade hon "- Åh nej, man bli ju så handikappad... eller ja jag menar ju inte att du ser handikappad ut men..." Haha, jag bara skrattade och instämmde, visst blir man handikappad!

I vilket fall, allt såg fint ut. Magen växte som den ska och ligger på mitten strecket på "växkurvan" precis som med Tyra. Hjärtljuden låg på ca 145 vilket jag tror om jag inte minns fel att det gjorde med Tyra också. Hon pendlade lite mellan 145-154 tror jag faktiskt... det var olika varje gång.

Och så till vikten som av någon anledning blir mer och mer viktig för mig. Jag har plussat 2kg sedan inskrivningen, ganska nöjd. Hade ju hellre stått på noll men när det är jobbigt att bara gå en vanlig promenad så är det ganska svårt att hålla kroppen i trimm. Min tid för kropp kommer väl.


tjockis, mage v. 26 och storasyster


Tjolahopp!


livsfarligt med webcam i tell you!
och för mycket slötid...


Stan nästa, måste bara väcka en björn (Tyra) som sover först. BM, picknick med Linaflina och sedan F-kassa. VÄÄÄGNING här kommer jag!


Barnsängar

Jag går i flyttankar hela tiden. Jag vill köpa saker som jag hittar till vårt nya hem och framför allt till Tyra och den kommande bebisen. Problemet är pengar, fortfarande.
Jävlar vad irriterande det är att plötsligt bli av med allt man äger och har. Helt ärligt så är man helt handlingsförlamad utan pengar. Alla mina sommarplaner har verkligen gått åt skogen, tack åter igen alla som bidragit till detta

Jaja, åter till detta med flytten. Vi (jag...) små letar växsäng till Tyra. Det dröjer nog ett tag till tills hon behöver en men jag vill gärna hitta en fin gammal säng så det gäller att vara ute i god tid. Jag har haft span på en som ligger ute på blocket för si så där 800 pistoler och den finns i Jönköping. Inte alls långt bort och den är jättefin! Men frågan är ju hur praktisk den är och just det, jag är ju pank!

Hittade även en jättefin vagga för inga pengar alls (600:-)! Hade jag inte köpt takvaggan till bebisen hade jag lätt rånat en bank (det vill säga min mamma och pappa) och köpt den!

Jag vill ha augusti nu, helst september så man får ekonomi igen!


Knappar

Vad är det med barn och knappar? Hur lyckas dem se en knapp som egetnligen inte syns? Helt otroligt egentligen men ack så irriterande. Tyra hittar alla knapppar. Allt från minsta lilla knapp bakom byrån till största knappen i hissen.

Nyss hittade hon en knapp som jag inte visste fanns. Hon tryckte på den fast jag hysteriskt slänger mig efter hennes hand och ropar nej 1000 ggr på 2 sek, men hon skiter i det och bara tittar på mig och hinner trycka på knappen 1000 ggr på 1 sek. Det kanske inte låter så farligt men när man inte är hemma och inte vet vad knappen är till för så blir man allt nervös.
Detta var en knapp på ett modem vilket gjorde mig ännu mera nervös, "Jaha, då har hon pajat det... och det kommer aldrig gå att fixa, just snyggt!". Men det var nog ingen fara ändå, knappen började bara blinka rött i 3 min och modemet funkar fortfarande.

Men ärligt! Vad är det med barn och knappar, det kommer väl bara bli värre också ju längre hon blir.


Lite sömn, tack!

Ingen direkt god morgon efter tre oroliga timmars sömn.

Hur ska jag orka dagen? Finns inte en janne att jag hinner sova på dagen idag heller. 
Vid 9 kommer den rikgitga tröttsovpaniken, det vet jag.
Tyra är pigg i alla fall...


Min "förlorade" man kommer snart

Nu är det inte länge kvar tills Carl kommer.

Han kunde byta en dag så han kommer redan på onsdag och ingen är lyckligare än jag. Jo kanske Tyra om hon hade fattat att hennes pappa skulle komma.

Bara imorgon också och sedan är han här! Gud vad vi ska gosa, umgås och gräla. Familjeliv på högsta nivå. Yeeey, måste verkligen städa klart imorgon så det är inte är för mycket "katt" i lägenheten när han kommer.

 
just nu bor Carl hos Kinke i Oslo.
de älskar varandra, dem är älskare!
det enda som håller isär dem är jag och Tyra
hahaha, ni ser ju! inte ens jag och Carl dansar så =P


Kvällkvällkväll

Kvällen är här. Tyra sover. Jag ska städa undan efter hennes köksstök från tidigare idag, sedan ska jag laga mat och städa undan efter mig.

Min "att göra lista" jag hade idag gick väl så där.

Fixa håret. CHECK!
Klippa Tyras förlånga (skitiga) naglar. CHECK!
Gå till mamma/pappa och tvätta ett par maskiner CHECK!
Gå till Försäkringskassan.
Dammsuga lägenheten och torka rent.

De två understa tar jag imorgon när jag ändå är i stan (BM imorgon!) och är hemma i tid (innan klockan 19). Kvällen i övrigt, förutom det roliga städandet bjussar på svenska och danska hollywoodfruar och sedan benjamin buttons otroliga liv, kanske chokladkaka också?kvällsgos med min bästis


Puss, nu går vi och tvättar!

Webcam är ju livsfarligt! Jag har inte fotat med vanliga kameran sedan... torsdagen! Kamerabatteriet är urladdat och jag har inte ens haft en tankte på ladda det heller, jag menar jag har ju webcamen på denna datgorn, haha!

Bättring med vardagsbilder!

Här kommer en drös bilder jag och Tyra klickade nyss (kolla jag okade fixa håret!). Jag försökte få en "fin" bild på oss båda och en på mig själv. Det gick väl sådär.

svettsvettsvett

Jag fastnar i mig själv.

Jag är pank och kan inte ta bussen till någon badplats, närmsta tar mig 1 timma att gå till och det varken orkar jag eller får. Tänk om någon kunde köra oss? Eller om någon kunde putta vagnen åt mig? Då hade det varit lite lättare. Jävla foglossning! (mummelmummel, på onsdag ska jag gå till tandläkaren, kommer ta mig 1 timma, det är bara uppför!)

JAG DÖÖÖR HÄR!

Serriöt så orkar jag inte ens fixa håret, att platta det i denna värmen är rena döden!
Jag fördedrar torr och jättevarm värme framför denna klibbigavärme vi har idag. Tyra har värmeutslag på hela kroppen. Bada nu tack.

Jag svettas till och med i mustaschen.


Snok!

Jag sitter och snokar runt. Ett väldigt oskylldigt snok mot annars. Jag är nämligen en person som älskar att snoka och ta reda på saker. Och faktiskt så lyckas jag nästan alltid att få reda på det jag vill! Seriöst så skulle jag vilja bli privatdektektiv, jag är kung på det mesta alltså!

I vilket fall, så här på morgonkvisten orkar man liksom inte snoka runt alldeles för serriöst, jag har faktiskt inget jag vill veta heller så det finns ingen mening.

Fan vad jag svammlar, det räcker ju at jag skriver att jag hittade en bild på mig själv på Facebook från torsdagens födelsedagsfest hos A & J, och det har ju egentligen inget direkt med snokande att göra.


jag drack ett ekologiskt alkoholfritt öl, det var jättegott!
haha, förövrigt set jag stollig ut!
tjockis med öl som bara väntar på att få hugga in!
 


Godmorgon!

Tänk, sovmorgon idag!

Halv 7 steg vi upp ur sängen. Ja, vi steg upp ur samma säng. Vi är inne i en sån där "dålig vana" igen med att Tyra lägger sig brevid mig om hon vaknar på natten, vilket hon börjat göra på rutin nu. Det blir alltid så här när vi är bortresta och inte har varsitt sovrum. Nu har vi ju det för tillfället men det är liksom försent.

Jaja, det får väl gå för nu. Jag orkar inte börja "vänja" henne vid att sova ensam i sängen bara för dessa nätter. Jag tror bara hon kommer bli förvirrad av det när hon liksom igen kommer att få sova brevid när vi flyttar till mamma och pappa igen... ni förstår?
Jag tar tag i det det när vi väl flyttat till eget sen i augusti. Det är ju inte så långt kvar.

På kartan idag;

Fixa håret.
Klippa Tyras förlånga (skitiga) naglar. (finna det någon äckligare än ungar med skitiga och långa nagrar!)
Gå till mamma/pappa och tvätta ett par maskiner.
Gå till Försäkringskassan.
Dammsuga lägenheten och torka rent.


Ja, äta, sova, busa, leka, vara arg, svettas, bajsa, kissa 1000 ggr och allt det där som hör till en helt vanlig dag.


Clean!

Här sitter jag ren och luktar gott. Något mer som är rent är A & J´s badrum.

Hur kommer det sig att man ser andras smutts mer än sin egen? Och hur kommer det sig att det är roligare att städa hos andra än hos sig själv? Det kanske enbart är jag som är sån?

I vilket fall som helst så var det bara planerat för en vanlig dusch, men så började jag titta lite extra sådär i vinklar och vrår (kakel, rör och lister) och ombestämmde mig. Det blev dusch kombinerat med STORSTÄNING! Jag kunde verkligen inte låta bli! Att se skiten rinna av det vita kaklet känndes mer än bra och nu är deras badrum skinande rent! Jag vet inte, blir man sur för en sån sak? "Ursäkta, jag storstädade ert barrum från topp till tå".

Jag menar verkligen inte att det var jätteskitigt men bara sån där vardags smutts som man liksom glömmer av att ta när man alldagsstädar för man egentligen inte ser det... bara det att jag såg, haha!

(Var så goooda!)


I stan igen!

Nu är vi hemma igen. Det verkar inte ha gått någon nöd på katten direk. En bajskorv, massor av mat och vatten kvar! Inget sånt där tokigt kattstök heller som vår förra katt Lasse höll på med när vi var borta länge, nej inte ens sina egna leksaker hade hon rört.

Vi har haft det underbart skönt på landet. Ute hela dagen igår och idag. Tyra har inte varit mig ett endaste dugg nästan så vi båda har fått en välförkänt paus i från varandra.
Igår lekte Tyra med sin morbror i 3 timmar, dem badade, hoppade stutsmatta och gungade. Tyra älskar verkligen Anton. Medan de lekte passade jag på att ligga i Tyras pool och leka säl, det var underbart att att ha någonstans att svakla sig i den sjuka värme som var igår.

Ja, men detta med 4-klöver. Idag hittade jag 3 st! Och en 5-klöver! Måtte vår otur vända nu! Och nej, jag letar verkligen inte efter dem! När jag sitter ner i gräset och kikar ner så liksom bara dem lyyyser upp och visar sig! Helt sjukt.

Förresten, nu när vi kom hem så passade Tyra på att borsta sig själv med toaborsten (igen!) så jag fick världens häxryck. Först blev hon rädd när jag liksom höjde rösten och sa "INTE RÖRA TOABORSTEN!" "nu får du tvätta dig MED EN GÅNG". "Mamma aji" sa hon med tårar i ögonen medan jag nästan kastade in henne i duchen, tårarna började rinna och grinet startade. Men plötligt upphörde allt, A & J´s duch  lyser i olika färger när man duchar! "Atten mååla" sa Tyra när hon uppfattat alla färgena, haha! Slut på grin och förhoppningsvis en läxa lärd... (eller så var det värt en arg mamma för att få måla med vatten..)

 
 
en ren och jättetrött tjej


Vagn till salu!

Förresten, försöker sälja Tyras vagn.

La ut den först för 2700 :- men har sänkt till 2500:-. Någon som behöver vagn till sin kommande bebis? Eller någon som känner någon som behöver vagn?

Här en annonsen; http://www.blocket.se/alvsborg/Brio_Sing__08__ligg_och_sittdel_28232320.htm?ca=16&w=1

Tipsa folk ni känner annars! Vart som nästan. Jag kan fan tänkat åka tåg eller buss och lämna den!

Hjälp till!


Två svettiga brudar

Vi slapp bussen, min pappa hämtar oss! Skönt! AC och slippa stanna på massor med onödiga ställen.

Just nu sitter jag och Tyra och delar en burk cacktailfrukt (vi lovar A & J, vi handlar tillbaka det vi ätit upp sen), jag älskar verkligen annanas så den sitter jag och gluffsar i mig medan Tyra får resten!

Solen steker seriöst på så mycket så att det känns som om man får färg bara av att sitta inne! Eller så är det bara det att jag svettas så jag är röd. Tyra svettas också, hon är småklibbig på hela kroppen.

Jag vill bada nu!

 


Usla vakter

Det är kokhett, nästan i alla fall. 19 grader redan och klockan är bara halv 9. Vi  kommer inte stanna här i stan. Kattvakt eller inte, men idag drar vi ut till stugan för sol, bad och mat! 
Vid 12 går vår buss ut till landet och friheten, vi återvänder imorgon på förmiddagen.

Jag har diskat kattens skålar, bytt mat och vatten, och tömt kattens låda. När jag satt och tömde kom jag på att jag egentligen inte får göra det nu när jag är gravid. Jaja, det får väl gå för dessa dagar, annars får jag väl be brorssan komma hit och tömma, haha!

Tyra håller mest på med jävelskap hela tiden. Nej är ett ord hon knappt lyssnar på längre... inte första gången man säger det i alla fall. Nyss satt hon och tyckte ner sina fingrar i stora IKEA-doftljus (som halvsmält i sommarvärmen), hon blev "kladden". Efter hon insett att hon blev "kladden" så var hon ju såklart tvungen att "lorka" någonstans och vad passar då inte bättre än ett glasbord?

Jag ska inte ha ett glasbord när jag har småbarn.

Hejsvejs leverpastejs, snart drar vi till Mjöshult!

 


v. 26 (25+0)

25 fulla veckor och 104 dagar kvar till BF.

Kilorna har börjar stiga, 1,5 kg hade jag gått upp när jag kollade sist och det var i onsdags. Jag är ganska nöjd över att jag inte gått upp mer än faktiskt. Men sammtidigt vet jag ju att det är många veckor kvar att lägga på sig på. Jag mår fortfarande toppen. Det är bara kroppen som gör ont. Vissa kvällar och dagar gör det så ont så man egentligen bara vill ligga i sängen, men det går ju inte.

Sjukgymnastens tips ligger och trycker i bakhuvudet hela tiden. Jag rör mig knappt något som hon sagt att jag borde. Det är svårt att komma ihåg faktiskt, speciellt när man är med Tyra och allt ska hända fortare än fort! Utan henne är det mycket lättare att minnas och ta sig tiden att röra sig rätt!
Ja när jag ändå klagar kan jag berätta att gurka på smörgåsen fortfarande inte funkar och att även fil verkar ha någon form av illamående effekt på mig. Jag som älskar fil, fil gör verkligen min morgon!

Jag känner att bebisen blir större, och att rörelserna nu mera är högre upp i magen. Pål är fortfarande relativt lugn, eller så är det bara det att h*n har mycket plats kvar att röra sig på så jag inte störs så värst mycket av det än. Pål verkar ha 2 lägen, läge 1: konstant mätt och läge 2: konstant kissnödig. Vissa dagar äter jag bara för jag måste och vissa dagar frågar jag mig själv "är det ens mening att resa sig från toan?". 

Fenomenet jättepattar fortsätter. Det kanske bara är jag som ser det, ja och även Carl. Större kommer dem väl bli också, för nån dag sedan märkte jag nämligen att mjölken börjat komma.

Datum jag ser fram emot nu är den 6 juli då är det MVC och lyssna hjärtljud för första gången (och exakt vägning) och den 19 juli då blir det UL i Göteborg där vi ska kika om vårt barn har något speciellt kön. 

Mer updates på denna fronten på tisdag efter MVC!

 
 
Tyra pussar, gosar och klappar (och sparkar) gärna bebin


Nattugglan

Det är ganska långtråkigt. Av någon anledning förvandlas jag till en nattuggla när jag är ensam. Som tur är har A & J alla Canal+ kanalerna så film får fördriva min tid, och chokladkaka! Nyss kikade jag Mama Mia, nu blir det Lars the real girl. Jag har ingen aning om vad det är för film...hoppas den är lättsam.

Jag saknar Carl.


Vi vaktar!

Sjukt varm dag vi haft idag. Sitter just nu i bara linne och trosor, tror jag håller på att förvandlas till en pöl. Jag smääälter! Önskar så att jag hade en vän med en bil eller en vän som bor nära vatten man kunde åka till och hänga med vid nått bra badställe för ungar. Kontaktannons nästa!

Carl har åkt. Imorse vid 7 gick hans tåg till Göteborg och sedan vidare mot Oslo. Känns sådär som vanligt, men han kommer ju faktiskt tillbaka om mindre än en vecka och då stannar han i 5 dagar! Då ska vi multiumgås som en familj tills han försvinner igen. 

Igår spenderade vi halva dagen på djurparken. Det var jättemysigt! Jag tror lejonen och grisarna gjorde störst intryck på Tyra, "stoj katt!" sa hon till lejonen mitt lilla monster. Vargen gjorde störst intryck på mig, men det var nog bara för den bajsade mitt framför nästan på oss, nästan i alla fall. Tyra kan banne mig nästan alla djur i hela parken, ja i alla fall mer än hälften! Mitt begåvade barn!

Just nu sover mitt begåvade barn, vilket känns mer än skönt. Vi har haft en sån där skittråkig dag. Allt har varit fel och jag har mer eller mindre "pratat" med min högsta stämma hela dagen, det är tröttsamt. Det är i och för sig alltid så när Carl försvinner, Tyra blir som förbytt i ett dygn. Jaja, imorgon är en annan dag och jag hoppas på att vi båda vaknar på rätt sida vilket jag tror att jag kommer gör i ala fall. I natt ska jag äntligen få sova i eget rum och i en stor säng med massor av fluff! (det vill säga kuddar!) Idag börjde nämligen jag och Tyra att vakta katt och lägenhet för tvillingarna. I hela 10 dagar kommer vi att bo ensamma och ha varsitt sovrum vilket är helt underbart! Lite ensamt på kvällarna kanske, men fan det är ganska skönt det också + att det bara är 6 dagar tills Carl kommer igen.

Nu ska jag rota igenom A & J´s kyl, frys och skafferi för att se om jag hittar något ätbart. Jag råkar veta att det finns en chokladkaka i fysen som vi glömde att äta igår när vi firade tvillingarnas födelsedag. Haha, kanske blir så att den får sig en skjuts in i ugen och ännu en skjuts ner i min mage!

Godkväll, tillsvidare!


jag vaktar!


RSS 2.0