Morsdag och frukost ute!

Morsdag, det är min dag va? Då borde alltså jag firas och skämmas bort? Jag har inte blivit bortskämd, inte det minsta heller faktiskt. 

Inte nog med att jag bara sovit 3,5 timmar i natt
pga. ESC-galna grannar, och då menar jag galna med jävligt stort G och en tjej som av någon anledning vaknade vid 3 och var ledsen. Sedan vaknade hon igen kvart över 5 och tyckte det var morgon, "MAMMAN!", ropade hon och vad göra? Jo gå upp fast man är ett vrak! "Bashj böljan" sa hon när jag lyft upp henne, åååh då smälte jag lite ändå! Detta med att sätta ihop mer och mer meningar är så kul och att hon ÄNTLIGEN fattat vad bajs är!

Till halv 9 höll vi oss uppe, sedan stod jag inte ut mer, och egentligen inte Tyra heller så vi la oss bredvid en pappa som låg med både tandvärk och magknip. 2 timmar senare steg vi upp, gjorde en sen frukost och satte oss ute! 

Jag försökte hinta Carl hela morgonen om att det är MORSdag i dag, men det var liksom inget som riktigt sjönk in, det var bara han som sjönk... längre och längre ner i madrassen! Jaja, det var i alla fall hans idé att sitta ute och käka frulle.
Vi sepnderade hela förmiddagen ute, i alla fall i 3 timmar. Det käkades glass och solades. Nån gång måste jag ju våga steka fläsket lite! Sedan gick Carl till jobbet, molnen kom och vi gick in!

För att knyta ihop säcken lite; Inte nog med att jag bara sovit 3,5 timmar i natt så har jag inte blivit uppmärksammad alls. Jag får väl hoppas att jag blir firad nästa år istället, då kanske kan man få en teckning av ungarna i alla fall? (om pappan kommer ihåg att hjälpa dem lite...) (och detta inlägget är nääästan enbart för att pika Carl PUSS!)


man måste ladda med ordentlig frukost!


monstret äter "iil" och dricker "oos"


glass utan kladd!


grisbebis!


en halv mamma som steker fläsk


Kommentarer
Postat av: Ann-Mari

Bra farsa att skaffa två kidz med! :) Vilken vinnare!

2010-05-30 @ 21:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0