Avslut (...typ)

Nu delar jag inte med mig mer. Inte på ett tag i alla fall. Det är inte ens någon ide att hålla utkik.

Tack för nu.


Lagom roligt.

dsc00448 (MMS)

Lagom roligt.


Här går man, här går man... Till förskolan...

dsc00433 (MMS)

Här går man, här går man... Till förskolan. Jag har de sista dagarna vandrat i någon form av gegga. Det är mycket i livet som inte klaffar ihop sig riktigt nu, därför är det väldigt tomt här i bloggen just nu. Andra saker går liksom före "nörderi". Efter jag och Lilly lämnat Tyra ska vi vidare till babyöppet med E och E. Det är två fina tjejer vill jag lova. Ha en din dag, antagligen dagar innan vi hörs igen.


Steker fläsk

dsc00430 (MMS)

Steker fläsk


Snart ska jag.... Äh. Min finska mamma och...

dsc00400 (MMS)

Snart ska jag.... Äh. Min finska mamma och jag... Timo, nej... Jag är söt. Det är sommar, jag vill ha pizza. Min mamma är galen och finsk.


Skallepär

Att jag inte är flintskallig är en gåta!

Jag har börja tappa så sjuk mycket hår och det blir bara värre! Jag kommer ju ihåg hur det var med Tyra. Det trillade av tussar från skallen som låg i hela lägenheten! Bläää!

Min lugg jag har nu är resultatet av förra håravfallet, som alltså vuxit ute igen. Det växer ju ut fort igen, det vet jag och det ser jag ju på luggen. Men det är förbannat jävla tråkigt att se och känna allt hår falla av! Jag har tur som i grunden har väldigt tjockt hår och även om jag tappar galet mycket så har jag en del kvar...

Men se, detta är från ett borstningstillfälle, alltså så mycket tappar jag varje dag! Gångra det med 2 så får man ut hur mycket jag tappar när jag duchar, kanske mer till och med.


Stora Tyra

Det var på tiden! Tyra fick en ny säng igår. En stor-tjej säng. En säng som göra det lätt för henna att själv lägga sig att vila (inte sova!)i på dagen om hon vill, klättra upp och i själv och för oss att lägga på kvällarna. Nu kan hon sluta somna i soffan vid tven och istället kan vi läsa en stund innan sömnen når de små ögonen. Jag hoppas på att hon snart kan somna där inne själv, att hon blir trygg.

Tyra är i vilket fall toknöjd med sin nya säng, och det är jag också! Och första natten gick galant! Inget barn gick i golvet. Vi får väl se hur denna natten blir, hon kryper ju runt ganska mycket vissa nätter fortfarande. I och med att hon haft spjälsängen så länge har hon kunna göra så också utan att trilla ner. Jaja, värre än lite skrik blir det nog i alla fall inte.


BAAAJS

Lilly sover ju nu mera i sin säng hela nätterna. Hon får komma över vid 5 när hon vaknar till och snutta lite...om hon vill vilket hon typ aldrig vill längre (jag är så lat jag orkar inte gå upp och göra flaska)...vilket slutar i att hon vaknar på riktgigt istället, runt halv 6. Jaja, nu ska jag komma till kritan. 3 ggr i veckan måste jag byta lakan för hon bokstavligen sliter ut hela sig! Det slår aldrig fel, alltid i vår säng blir det aldig i hennes egen...

Nattinatt!

Helgen är förbi. En helg som blev riktigt lyckad. I lördags fick jag ännu en gång chansn att fira min 25-års dag. Det blev mycket festligt, men bilder och historia där ifrån får komma om någon dag.

Nu blir det sängen!


RSS 2.0