hipphipp hurra för sjuka barn!

Sjukt barn, igen! Nu ska jag hem till lilla monster Lilly som snorar, är febrig och mest tjurar hela tiden.... hipphipp hurra för sjuka barn!
Tvåsam

Fullrulle och ingen rulle alls. Att från i 2 månader varit berädd på att vara ensam till att vara tvåsam igen, det är lite snurrigt i huvudet! Nu har väl mycket kommit till rätt, eller en del i vart fall. Nu ska det bara kämpas på, hittas både hit och dit men jag... vi! tror på detta och det är egentligen det enda som som räknas!

Något som är sig likt fortfarande är i vart fall barnen... lika galna som vanligt!!!Flytt med allt det innebär...

...om ca 4 veckor! Jag vill ha nytt, nya saker av alla dess slag! I skåpen, i rummen och på mig! Här är 3 favoriter från Åhlens, och korgarna kommer i vart fall få bo i barnens rum det är redan klart!

Nu är jag ju väldigt glad att vi blir två vuxna som flyttar, men jag tänker ändå skriva: tyvärr så är vi två... två viljor som ska komma fram till något.


Bättre sent än aldrig!

Fick en fråga om plastbanden till min finfina lampa, vart de var köpta. Jag köpte dem på Panduro Hobby, i Göteborg. I Borås har vi tyvärr inte sveriges bästa pysselbutik, men jag antar att man kan köpa det via nätet också? 49 el. 69 riksdaler fick jag ge för en rulle och det finns massor... i alla fall 6 olika färger.

OBS OBS! De små rullarna är vanlig eltejp, det kan man köpa överallt, mina rullar köpte jag på ÖB för typ 10 kr styck.


Jag är otålig

Kaos på alla plan. Hemma, flytt, förhållande, ensamstående. Snurr i alldeles för många skallar och väntan på svar. Jag är otålig men förstående och blir ändå dragen bakom ljuset, det vet jag, bara så ni vet. Antagligen är jag den människan med störts hjärta och mest korkade hjärnan i hela världen. Alla säger olika men jag säger samma sak. Det är svårt, men någonstans får man hålla ljuset uppe och glädja sig med något. Jag har shoppat. Man känner sig alltid lite snyggare med nya kläder och känner man sig snygg blir man glad.

Hejdå!


Jag lagar, vem lagar mig?


Gotteägget!

Det märks vekligen att folk är taggade inför påskledigheten. Alla är glada, och vekligen ser framemot 2 extra dagar hemma med familj och vänner. Det gör jag också, av en rad anledningar. Idag kom vår chef in med kanske det bästa påskägget jag kommer skåda i år. Jag hatar nämligen påskgodis, så detta föll mig verkligen i smaken!


Skorna


RSS 2.0