Är det helg nu?

Av någon anledning har jag fredagskänsla, vilken besvikelse det är att komma på att det bara är torsdag och listan på att göra saker är ungefär en mil. Först och främst ska barnen i säng och jag ska få i mig någon mat (antagligen kalla köttbullar som jag äter sammtidigt som jag hänger tvätt). Sen är det bara att sätta igång med det roliga (torkagilv, speglar och ytor, bädda, sortera och packa). Anledningen till att det är så mycket att göra en vanlig sketen torsdag är för att inget (och då skojar jag inte) har gjorts på hela vecka.


Hua! Bäst att lägga ifrån sig telefonen och lägga barn så jag också kan få somna nån gång och vakna till fredag.Förresten hur söt var inte Lilly idag när det vankades förskolebild. Min älskade lilla snoriga surpotte tjej!

Uppdrag granskning

Jag känner mig faktiskt inte alls klar med gravidmage och bebis. Men nu har jag bestämt mig, aldig mera barn! Tack Uppdrag Granskning.

Fy fan! Jag tycker det är bra att frågan tas upp, men att ägna ett helt program åt stora fel under förlossningar, fail! Detta skrämmer ju bara kvinnor, ännu mer! Jag som lobbat för att föda barn är lätt som en plätt men nu... ja det är väl lätt och inte så smärtsamt som vissa påstår att det är men detta med problematiken. Waaa, jag blir skiträdd! Föd för fan inte barn! Betala hellre extra för ett snitt, och ha en fungerande fiffi och slipp att skita ner er. Det är jobbigt nog att bajsa på sig som vuxen när man är magsjuk, vilket bara håller i en kort period.Aldrig mer bebis i den här magen!

Loppis

Jag Ä L S K A R loppis. Speciellt loppisar med retroinriktning. Jag älskar dock inte priserna lika mycket... dom har ju oftast koll på vad de säljer och sätter priser efter det, menmen. Denna loppis hade helt ok priser och man kan säkert pruta lite också. Om någon i Borås eller i närheten gillar retroprylar och missat detta ställe (som ligger i Frufällan) så åk dit! Här kommer det lite mer info...Jag kommer vart fall åka dit igen utan två små pilliga barn och en lite fetare plånbok.

Välkommen till verkligheten!

En sak som jag inte hade räknat med när jag ville skaffa barn var hur vardagslivet skulle bli, skit tråkigt, stressigt och fullt med känslan av att inte riktigt räcka till! Detta stämmer i alla fall efter kl 17. Barnen är trötta, hungriga och behöver självklart uppmärksamhet och närhet när dom hämtas från f-skolan, vilket krockar med verkligheten man lever i. Ingen mat finns (måste lagas, och småäter dom innan maten äter dom ingen middag sen), dom får inte sova för att dom ska äta (och antagligen duscha för dom badat i sant) och att ge dom all uppmärksamhet och närhet dom vill ha hinner man inte heller för man ska laga mat... plocka undan allt det där som bara kastades på golvet när man gick hemmifrån och det man kastade på golvet när man kom hem. Ja det är ett pussel när man är hemma 2 timmar innan barnen går och lägger sig, men det funkar och barnen verkar inte må speciellt dåligt av det heller och om dom nu gör det förstår dom nog vid ett senare tillfälle i livet att det var bättre med dn mätt mage och lite ordning och reda än en mamma som bara lekte och gosade (jag menar "äta bör man annars dör man!").

Fast vet ni!? Idag S K I T E R jag i det där med vardag! Vi har placerat oss i sängen, framför tven och väntar på att Carl ska komma hem med mat från Mc Donalds Iband får man minsann säga "fuck it!" och låta tvätten ligga ovikt, dammtussarna yra runt och alla prylar ligga kvar på golvet framföf ytterdörren (hoppas Carl inte snubblar).
Det här med appar.

Alltså finns det appar för allt? För ett år sedan visste jag knappt vad en app var och nu... (okej, jag har inte överdrivet många) har jag till och med haft en app för svamp och bär. Alltså, man skulle på något vis kunna hitta mer svamp med sin mobil... öööh? Svampmobil? Det låter ju inte klokt. Svamphund javisst... men S V A M P M O B I L!

Hej förresten! Nu när jag hittat en app för blogg.se så tänkte jag börja blogga igen.RSS 2.0