Vända bebis

Vända barn, ja det ska jag ägna min onsdag till.


Lilla bebisen ligger fel och ska puttas och dras i för att huvudet ska läggs neråt...
Lyckas inte detta så blir det diskussion om snitt... vi får se hur allt detta går, om ca 2 veckor vet jag hur de blir.

Det är det främsta som händer på bebis fronten förutom att vi fortfarande inte köpt skötbord och blöjor, jag kom på en sak till, amningsinlägg! Det är något som jag måste köpa också.


Herregud vilken stress det är inför detta med bebisprylar alltså, när jag var liten bebis hade mina föräldrar inget skörbord, dem la ut en handduk på sängen och bytte, mamma hade ingen speciell skötväska, hon hade en ICA kase!
En kasse men blöjor! Ja, när jag tänker på det lite så lägger jag undan stressen för skötbordet, vad spelar det för roll om vi inte har det när bebisen kommer, jag tror inte hon kommer dö bara för hon inte får ligga på ett skötbord och bli bytt på... eller hur!?


Annars har vi som sagt allt, tror jag. Jag vet egentligen inte vad man ska ha till en bebis....

Vad behöver man när man får barn?! Jag skulle vilja ha en lista liksom med saker som är nödvändigt, det finns säker massor man inte tänker på själv sånt som är minde självklart, men som vad? Vart får man denna hjälp ifrån? typ bebis förmedlingen?

Tips till mig någon?! Skriv allt ni kommer på, jag uppskattar varenda liten grej!


Det är för övrigt bara 1 månad kvar nu! 1 MÅNAD! Ojoj alltså, ska jag och Carl bli föräldrar om 1 månad, ja vi ska visst det... helt sjukt!

Det går jättefort med 1 månad också, tänk den första månaden när man var gravid då visste man inte ens att man var gravid men ändå när man fick reda på det så hade det gått en månad!

Och nu är det till och med december, det är en snabb månad, det är bara 2 veckor till jul typ och man ska handla julklappar, fixa inordning allt hemma och planera inför jul besök kors och tvärs och POFF! Så är december slut och lilla bebisen har bara en vecka kvar på sig att bakas!

Som ni förstår så kretsar mina tankar och allt runt om i skallen på mig om bebisbiebisbebis! Allt från praktiskt saker hemma som att Carl har sina kläder i en byrå i sovrummet... men det kan inte han ha sen för det kanske "bonkar" för mycket när han tar kläder på morgonen så det väcker bebisen... alltså någon måtta får det vara ANKI!


Egentligen har jag super mycket stt skriva om men jag hinner inte för tillfället... plikten (skolan) kallar!


Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Skötbord är enligt mig väldigt onödigt, tar bara en massa plats. :P Till Embla så har vi bara en skötbädd på badrumsgolvet, funkar bra! Grejjer man behöver är väl typ blöjor (inte för många i minsta stl, dem blir för små snabbt), våta tvättservetter (mkt bättre än tvättlappar), nån salva, amningsinlägg, amningsbh, amningströjor kan vara bra att ha, sån där badgrej dem sitter på i badet (vad det nu heter?), bärsele (var det enda jag använde de första 5 månaderna, ej babybjörn dem är kassa, manduca är bättre).. Onödiga grejjer man inte behöver är typ amningspump, ersättning, för dyr vagn (man kommer ändå byta till lättare sittkärra då bebisen är 5-6 mån).. Hm.. Kommer inte på mkt mer just nu ;)

2008-12-10 @ 12:04:44
URL: http://blackwinged.bloggspace.se
Postat av: Jenny/Blackwinged

Amningskudde är jättebra att ha också! Och nån badolja till badvattnet

2008-12-10 @ 12:47:09
URL: http://blackwinged.bloggspace.se
Postat av: Jenny/Blackwinged

Lycka till med vändningsförsöket förresten, har hört att det ska göra sjukt ont. :S

2008-12-10 @ 13:41:57
URL: http://blackwinged.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0