Litchi, Tyras nya favvo


22:38

Har precis tittat på årets kock. Medan jag kollade kom jag på mig själv att tänka: "ååå, lyllo den som har en kock!" öööh, jag har en kock! Haha! Min kock är ju faktiskt och jobbar just nu med kockiga saker. Till tänvlingen käkade jag paj gjord på rester från när Hanna var här. Riktigt god blev den faktiskt, lite "tunn" kanske men äh! Jag gillar paj, vilken som!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa tidningen som jag hämtade in förut (vi får alltid en dagstidning på onsdagar...oj det är ju torsdag idag), lite bättre än Slitz kanske.
Alltså, Slitz kan ju vara den mest IQbefriade  tidning som finns! Dem har en liten spalt där de frågar 5 arga män, MÄN!? Alla dem frågade var 17-18 år, inga män enligt mig i alla fall! Fis på Slitz!

Nu ska jag sova (försöka i alla fall).

 
Tidigare idag klättrade Tyra upp i sängen alldeles själv, så nöjd man kan vara alltså! Sötaste toker i hela världen!


Åpen barnehage och knøttesang

Nu är klockan lite efter 7 och mitt monster sover.

Anledningen till att jag börjat lägga Tyra senare är för att jag tänkte börja gå på knøttesang (sångstund för barn mellan 1-4 år) med henne i kyrkan som ligger i närheten. Och den jäkla sången börjar klockan 5, vilken är en ganska sen tid för 1 åringar tycker jag.
Men i vilket fall, när Tyra la sig vid 6 så hade det varit omöjligt för henne att gå på sången som startar klockan 5 (och slutar klockan 6), hon hade skrikit sig igenom hela passet.
Så därför tänkte jag vara smart och skjuta upp tiden en timma för att äntligen börja göra något med henne, så hon får träffa barn, lära sig norska sånger så att hon känner igen sig när hon börjar förskolan här till hösten. Men det blev väl lite så där med det hela, mest för mig...(och Carl).

Nu har hon ju i alla fall börjat somna vid 7 istället för 6 så vi ska börja! Varannan tisdag är det, och det startar med gemensam middag sedan sångstund. Så nästa vecka ska vi för första gången testa något gemensamt med andra barn (och föräldrar). Jag hoppas verkligen jag kan lära känna några som har barn i Tyras ålder som också går hemma, så man kan träffas andra dagar och låta barnen leka. 

Jag har även kikat runt på åpen barnehage (öppnaförskolan) men det är svårt att hitta. Det finns, det gör det! Men vart ligger dem? Hittar jag dit? Är det nära? osv. osv.!! I helgen när Carl är ledig ska jag få med honom på öppnaförskolanjakt! Jag tycker nämligen att det är lite för få gånger med varannan tisdag i kyrkan och att det är så sent är inget plus heller. Så jag hoppas verkligen på att det finns något i närheten.


Det är på tiden att SOVA

Om jag somnade igår? Näe, klockan slog 2 innan jag var "dorte veck"! Tyra vaknade klockan 4...ville knappt somna om i vår säng. Jag trodde jag skulle  när ungen inte ville sova morgonsovet heller, gaaah! Så 3 timmar "nattsömn" + 1 ½ timma på dagen nu har jag sovit inatt/dag. Man tycker ju att jag borde stensomna på kvällen men näe, inte då! Efter klockan 6 så är det omöjligt! Jag kan ju inte direkt börja lägga Tyra vid 5 bara för jag vill sova... Men ikväll funderar jag seriöst på att lägga henne i vår säng vid 7 tiden och somna också, hon är ju som ett litet sömnpiller liksom. Så får Carl lysfta över henne när han kommer i natt. NÄE, det går ju inte heller...vänja henne vid det skulle ju kunna vara det dummaste som finns, hon som sover så bra i sin egna säng! (fram till 4 i alla fall...)

Hjärnan går på högvarv på hur vi ska lägga upp detta med sov grejer alltså. Kanske sluta med välling på natten? Lägga sig ytterligare en timma senare dvs. kl 8. Gå tillbaka till gamla tiden kl 6? Sova bara en gång om dagen (som idag)?

Någon som har tips på hur jag ska få min snorunge att sova till 5 i stället för 4? (helst til klockan 7...eller 6) Hon är inte pigg vid 4, utan jättetrött men har liksom fått för sig att inte somna om, om man inte tvingar henne. Kanske 5 minutaren igen, men 4 på morgonen...?! Orkar man? det är ju frågan!

Det snurrar verkligen i mitt huvud, hur jag ska få det att passa oss alla, just nu känns det som att gå upp kl 5 var rena lyxen, 4 ä en tid jag INTE acceptera alltså!

Jag skulle aldrig börjar ändra på tiderna...där fick jag för det helt enkelt!


Sleeptight

Tänkte jag skulle ta en varm dusch innan jag la mig, men det blev ju inte riktigt som planerat. Det är ju verkligen jättekostigt att vi som inte ens har varmvattensberedare...(tror jag inte?) i detta hus knappt har något varmvatten på kvällarna. Nyss hade jag temperaturen inställd på det varmaste, men ändå var vattnet ljummet och jag näst intill frös! Så ska det ju inte vara. Andra dagar bränner man sig för vattnet är så varmt, skummabananer!

Nu är jag i alla fall ren, avslappnad och luktar gott. Detta kanske hjälper mig att somna innan klockan är 3.  Jag ska göra ett försök nu i alla fall, heja sängen och heja Slitz (ja, det är den enda tidningen jag hittar hemma). Om inte så ska jag leta upp någon hälsokostbutik imorgon och köpa ValerinaNatt elller liknande, jag tycker faktiskt att det brukar hjälpa.

GooodNatt!


Det var på tiden!

ojojoj, jag hör minnsan att grannarna skottar utanför huset!
Det hackas och bonkas, skottaskotta nu för fan så jag kan gå och komma som jag vill!


Facebook

Det är spännande vad man kan hitta (eller vad Evor kan hitta) på ansiktsboken.
Undrar hur många bilder man är med på som man inte ens vet om!?


bilden är från 2007


Hur somnar man?

Vilken skruttig dag jag och Tyra haft idag. Jag har seriöst så flötigt hår så man skulle kunna bre mackor med det! Så alltså, vi har inte vistats ute idag ALLS (jo, vi var och lämnade en sak hos grannen, men då hade vi båda mössor på oss). Denna dag har varit planerad sedan länge, tvätta Tyras overalldag var det nämligen, så det var väl den främsta anledningen till att vi inte varit ute...och att det är så förbaskat krångligt att få upp och ner vagnen i detta snö och is helvete (mummelmummel, jag vill ha vår!).

I snart en vecka har jag lagt Tyra en timma senare, vilket jag trodde skulle resultera i en timma längre på morgonen för mig, meeen så fel jag hade.
Jag tycker allvarligt synd om mig själv, det borde ni andra också göra för i stället för klockan 5 vaknar nu mera Tyra klockan 4 och vill ha välling och efter det så funkar det bara att somna brevid mig i vår säng (då sover hon till kl 6!). Jag blir så ledsen! Jag vill bara sooova på morgonen till minst 7 jag kan gå ner till 6 också men då vill jag sova utan bebis, det är det enda jag begär!

Nu tror ni kanske att Tyra sover kasst i allmänhet men näe, hon sover som en ängel och prinssesa! Från det att jag lägger henne tills hon vaknar för välling, så jag skulle lätt kunna få mina timmars sömn om natten, om jag bara kunde somna! Men tyvärr kommer jag inte ur min ondacirkel, somna vid 2-3, göra välling vid 4, somna om vid halv 5, vakna kl 6, sova en timma från 9-10, sedan sovamiddag med Tyra mellan 1-2 i ca 1 ½ timma.
Sover jag inte samtidigt som henne på morgonen och dagen så känns det som att jag ska för jag är så trött! Idag testade jag att vara vaken det långa sovpasset, det slutade med att jag somna till i soffan halv 6 vilket inte är så bra för Tyra är ju vaken fortfarande då!

Jävlar vad surt det är att det är man själv som har problem alltså, jag har ju egentligen inget att klaga på. Hur svårt kan det vara? Det är väl bara att somna?!


Lillalilla Emil

Idag har vi haft besök av den minsta lilla Emil jag någonsin träffat och Hanna, hans mamma. Man glömmer lätt föräldrarna när man träffar så små barn. En sak är då säker, något man hör andra föräldrar säga; Man glömmer så fort hur små dem var. Ja, det är sant, jag hade glömt (har en kälnsla av att jag skrivit detta tidigare??). Jag höll lilla Emil, som egentligen inte är sååå pytte längre men ändå kändes det som om han skulle gå sönder om jag höll fel, det var nästan till och med svårt att ta upp honom ut Hannas famn! Konstigt det där, att Tyra varit så liten, ännu mindre till och med!

Hanna hade med sig sin baraiga kamera och fotade Tyra (och mig) lite. Det är så mysigt att få riktiga bilder, alltså bilder med bra upplösning, det är sån skillnad! (ja, och detta har jag ju bloggat om en gång tidigare, det vet jag) Jag önskarönskarÖNSKAR att jag hade en bra digitalsystemkamera! Det ska jag banne mig köpa när jag börjar jobba!

Annars har det inte hänt så mycket mera, men jag tycker det räcker för en dag. Tyra har nämligen varit mer speedad än vanligt. Antagligen för vi haft gäst. Jag säger då det, den tjejen har hög ljudnivå alltså! Så jag måste erkänna att jag för en gång skull är trött, nu! Alltså inte bara trött, utan trött trött, sova trött! Kanske somnar innan 2 idag, yeey!

Nu ska jag leta vidare bland de 20 cdskivorna med bebisbilder, jag hittade alla igår!

GodKväll, käfftsmäll!

 
min sötaste tjej!


mysa


Här sitter jag och nästan dör av skratt!

Jag letar efter skivorna med alla Tyras bebis bilder på (går jättedåligt förövrigt, och jar har smått panik!!), för imorgon innan jag möter upp Hanna vid T-banan tänkte jag printa ut bilder till Tyras album.
Men i stället för bebis bilder hittar jag bilder från massor med år tillbaka på mig och mina vänner. Fest, vardag och bara mysbilder, massvis också!

Jag måste bara bjussa på några av bilderna jag hittat, det finns 100-tals alltså och dessa är långt i från de bästa men än då!

 
smal men matglad

 
skojskoj


festfina

 
Heidi!


Charmtrollen...höhö eller inte

 
2008 och 2004
slaskCarl sörplar, är det fest så är det


minnsan! en gågng så


Så går dagarna

Då var ännu en måndag slut. Fort gick den också. Från det att man vaknar till det att klockan är sovamiddag för Tyra så rusar verkligen tiden förbi, och efter middagssovet (som jag börjat ta också) så är klockan nästan kväll! När hinner vi äta, busa och städa?

Jag tycker vekligen att jag städar hela dagarna långa. Med städa menar jag tvätta, diska, plockan undan efter Tyra (och Carl) och sortera saker. Men ändå blir det inget gjort!
Det ser ut som en atombomb slagit ner hemma hos oss även om jag städat hela dagen!
Man hinner inte med, eller snarare jag, jag hinner inte med i Tyras tempo att stöka ner, jag glömer även av att göra klart det jag gjorde innan Tyra avbröt mig med att gapskratta från soffan, ja från soffan! Den tokan har på rikigt börjat klättra och det har verkligen öppnat en helt ny värld för henne, en bra antar jag för hon är sjuktglad och extremt speedad! Jag gillar inte den världen, det innerbär bara halv gjorda saker i hela lägenheten, massor av jagande och oroande.

Vi har även handlat idag. Jag vet inte vad vi köpte men det gick åt över 200 spänn på en halvfull plastkasse. Jag vänjer mig aldrig vid att det är så dyrt här. Jag saknar på riktigt Willys och City hemma i Borås. Om City hade funnits i Oslo så hade hela flytten varit 1000 ggr bättre. Jag trodde ärligt att vi skulle kunna hålla ett matkonto på ca 3000 nok kr i månaden om man då storhandlade, men tyvärr det är bara att inse...det kommer dubblas!
En bra sak med de norksa butikerna är i alla fall att de flesta har blöjkort. Ett bonuskort som innebär att det 4:de blöjpaketet får man gratis. Det gillas, gratis är bra! Så idag fick vi två paket till priset av ett.

Nu ska jag börja städa, eller snarare städa klart allt som är på börjat. Imorgon måste det nämligen vara rent och snygg, då får vi besök av lilla Emil och Hanna.

Tjing!

 
Här har Tyra lyckats klättra upp på soffan. På första bilden har jag precis sagt till henne att man INTE får röra böckerna...gissar vad hon tänker, RÖRA BÖCKERNAAA!
På andra bilden...ja, andra bilden bevisar bara att hon är ett moster!


Godmorgon?

Nyss, förut och tidigare:


Carl tar sig friheten att dra sig till närmade kl 12


Jag hänger tvätt och ser 3 små hål på ryggen i min NYA tunika =(


Tyra SPRINGER till TV:n och lyssnar på sin favvo låt, ganska dålig musiksmak.
Heter låtenTikTok?


Världen är liten

Jo, men faktiskt!

Killen jag var sjuk kär i för si så där...innan jag träffade Carl jobbar i VÅR mataffär! Men hallå?! Vad hände där då? Jag höll på att bajsa ner mig och byta kassa...


(jag OBS:ar för att det INTE är någon som är lik honom. Nej detta är samma, det borde jag veta!)


Ny enegi!

Och 3 timmar senare vaknade vi!
Tyra var nog också trött. Nu ska i äta mellis, sedan handla. Jag har bestämt mig vad det blir för mat också! Något jag gör riktigt bra!


så här såg det ut utan för vårt fönser för 3 dagar sedan, dubbla sedan det! så mycket snö har vi på gågen till vår dörr... I och för sig skottade Carl bort hälften med en minmal skyffel igår... I vilket fall, det är svårt att köra vagnen!


Av barn och dårar får man höra sanningen

Sovmorgon, näe det räknas knappt! Tyra fick någon form av ryck i går på natten vid 2 tiden och gallskrek i en halvtimma tills jag och Carl inte vågade låta henne grina längre...vi var oroliga att hon skulle tappa andan, för det har hon nämligen börjat göra när hon skriker/gråter, men det är en annan hitoria.
Så i alla fall, jag tog över henne till oss vilket händer yttestsällan, jag vill helst inte ha henne i sängen alls för jag sover så fruktansvärt dåligt då. Så vid 3 somnade jag igår och fick gå upp klockan 7. 4 timmars "sömn" med bebis lemmar i hela ansiktet, så nej! Även om sovet blev till 7 så räknas det inte som sovmorgon.
Nu sitter jag bara och väntar på att hon ska bli trött så jag kan få slummra i en timma, det borde inträffa nääär som helst! Efter sovet ska vi gå och handla och sedan börja med maten. Problemet är att jag fortfarande inte vet vad jag ska laga, kanske kan passa på att slå lite på nätet när Tyra sover...eller, åh, då skulle ju jag sova!? 

Just nu leker Tyra i sitt rum, hon har det nog jättekul, det låter så i alla fall. Sötaste tjejen alltså! Idag på morgonen har hon "lånat" och "läst" en av mina föräldratidningar. Vid nästan varje sida hon fått upp har hon sagt mamma... Mamma? Så antingen associerar hon mig med en bebis eller en nyförlöst mamma...jag ser väl ut som en nyförlöst mamma då! Taskiga unge! Jag ska också kalla henne mamma sen när hon fått barn! (hahaha, detta är humor!)

Nu ska jag kolla recept och sedan klä på mig kanske?


toker i retroklänningen vi fått(låna) av kusinKarin

 

 
lekalekaleka


Min hjärna är paj...

Med risk för att Carl blir jääätte"suckig" när han kommer hem så väljer jag att skita i köket! Jag orkar inte stå och smälla, bonka och blöta ner överallt ikväll. Vissa dagar orkar man faktiskt inte och då behöver man inte, det är en REEEGEL!

Jag funderar på morgondagen! Jag orkar inte gå och handla! Då tänker ni säker vilken lat jävel, men JAAA kanske jag är + att det inte är skottat utanför så jag kan inte köra vagnen fram och tillbaka + upp och ner för trapporna. Visste ni hur jag bodde har ni inte heller orkat! Men tyvärr så måste jag, det är nästan tomt i kylen. Den enda som har mat är Tyra och jag är seriöst så hungrig så jag spyr snart! Egentligen skulle jag kunna koka lite pasta, men vi har varken ketchup, vitlök eller örtsalt och då är det så ovärt att äta pasta! Jävla skit Carl alltså, han borde ha körkort så vi kunde åka och handla! (ja HAN BORDE, han har fått sitt betalt, jag får ju betala mitt själv...0 pengar till det!) Funderar seriöst på att fråga grannarna om skjuts (det är dem skylldiga oss när de inte skottar!!), känns lite pinsamt men ack så bekvämt i detta eviga vinterland vi har i Oslo! Det slutar aldrig snöa heller, varje dag kommer det ner mer! 

Imorgon ska jag (JAG!!) laga kvällsmysmat. Det är jag skitdålig på, Carl har liksom tagit på sig den rollen att fixa det, jag är helt enkelt bortsämd! Vad ska man laga då? Paj kanske? Det är ju jättgott, lite tråkigt tycker nog Carl. Åååh, nu får jag prestationsångest...vad bjuder man en kock på? Kött, pommes och bea kanske? Fast jag vill ha paj...

Nu vill jag mest sova, så det gör jag.

 
godnatt säger jag!


Köttbullar köttbullar, ge mig mera köttbullar!

 
köttabullar, köttbullar ge mig mera köttbullar!


jag "tvingar" Tyra att smaka köttbullar, hon gillar aaalltid mina körrbullar
(9 ggr av 10 i alla fall)du ska inte stoppa köttabullar i näsan Tyra!


Tyra har ätit tjötbullar!


Fredag

Dagen idag har gått minst lika fort som igår, fast Tyra varit uppe till klockan 9!!! (jag hoppas på sovmorgon, vilket antagligen inte kommer hända, det har jag lärt mig nu) Inget onödigt gnäll och jag har varit relativt utvilad idag fast jag bara fått 2 ½ timmars nattsömn, tack gode gud att Tyra vill sova ca 1 timma på morgonen annars hade jag inte pallat dagen. Så vi gör om, jag har varit relativt utvilad idag fast jag bara fått 3 ½ timmars sömn.

Som jag nämde igår så skulle vi på lunch + lek date idag och det har vi minnsan varit på! Vid 13 tiden knallade vi till huset brevid där Linn och Leosander bor. Vi käkade, barnen lekte och vi tjötade. Det gick förvånandsvärt bra med Tyra fast vi gick iväg under hennes egentliga sovtid. Fast det brukar det i och för sig göra, att göra något nytt får henne att "glömma" tröttheten totalt i flera timmar till och med!

När vi var tillbaka hemma var klockan närmare halv 4. Lite sent att sovamiddag kanske men om inte Tyra får sova så vet jag att det blir en mycket tidig kväll/natt för henne och en ännu tidigare morgon för mig. Så jag la henne. Tjejen måste varit tröttast i världen eller nåt, hon somnade DIREKT när jag la henne i sängen och sov i 1 ½ timma, det har aldrig hänt förut kan jag lova!


man blir trött av att leka!


Efter sovet satte jag igång med middagen. Jag hade totalt glömt av att ta fram något ur frysen, så vad göra? Jo, jag är så smart så när vi fryser in köttfärs lägger jag den i fryspåsar och plattar till den tills den är jättejätte tunn! Då tar det ca 5 min (inte ens det!) att tina den under rinnande vatten (antar att många gör så i och för sig). Sedan satte jag igång med köttbullsrulning. Efter middagen badade/duschade vi i 1 timma, sedan lektes det och ja, nu sovs det, i alla fall för Tyra. Själv sitter jag uppe och är vrååålhungrig! (jag åt ingen middag) Nu ska jag ta tag i "stöket" hemma, det vill säga plocka in i diskamaskinen och lägga Carls kläder på rätt plats...han kan visst inte det själv?

OM JAG ORKAR!

P.o P

Jag är väl inte lite trög, märkte att man inte alls kunde köpa kläderna på Polarn o Pyrets hemsida för de storlekarna kunde man visst inte beställa via webshopen. Gissa om jag blev grinig, jag som hade bestämt mig för att köpa just dem plaggen till Tyrisen! 
Så istället knallade och åkte jag ner till P.o P på Majorstuen och köpte plaggen i butik! Tyvärr fanns inte tunikan så jag köpte en annan tröja istället. Det fanns verkligen hur mycket fint som helst i butiken, mycket mer än på hemsidan. Så om ni har vägarna förbli P.o P köp kläder till era barn. Bra kvalle till ett bra pris, det är som sagt 50% off!!


267,5 :- pengar betalade jag


1-års kalaset

Här kommer det lite bilder från Tyras kalas, vi var inte många men det var mysigt. Tyra var i alla fall nöjd och det är det som räknas!

Hon fick lagom mycket saker, så som; smycken, gosisar, kläder, docka och helt klart favvon egen cdspelare. Av oss fick hon ett prinsesstält och hon ska även få en Wheelybug när vi väl tar oss till stan tillsammans.
Oglammigt men mammigt

Idag bestämde jag mig för att beställa lite saker från Nelly.com. På kids sidan har dem ett par Katvig thights som jag letat efter öööverallt i Tyras storlek men inte hittat, och det till mig blev bara en bonus.

I vilket fall, två av mina bästa vänner jobbar på Nelly.com (Anne och Jenni) och såklart vände jag mig till dem och frågade mina frågor om sakerna jag tänkt att köpa. Mitt under samtalet med Jenni så bajsar Tyra och jag måste avbryta för att byta blöja. I den stunden kommer jag på hur oglammigt mitt liv är om man jämför med dem. Det är bara att kika in på deras blogg. Alltid piffade, snygga kläder, skor, naglar och hår + att dem får sitta där och kolla in allt det nya som kommer ut innan oss andra! De har även personalrabatt och känner folk som antagligen kan fixa både make, hår och naglar för dem!

Avis, ja det är nog rätt ord! Jag blir avis alltså, i alla fall för stunden! När jag väl ska söka jobb här i Oslo sen ska jag söka i butiker, KLÄDbutiker, då måste man fixa och piffa sig och så kan även jag får peronalrabatt, moahahahaha! (ska bara gå ner 10 kg först så jag även kan utnyttja rabbaten till kläder jag verkligen vill ha, ni förstår...i min värld har jag redan fått jobb!)

Nu ska jag kika vidare på deras blogg och finna lite inspiration så jag också kan bli lite vardagsfin!

 
bilderna är från tvillingarnas blogg (http://twiceas.blogg.se/) så här skulle jag också vilja kunna gå, korta tröjor/jackor och något tight under...men det går ju inte så bra när man har ett X antal bilringar som MAGAR!

 
Istället, fluffiga kläder från Gina och stickade sockar från tomten.och dessa saker ska få bo hos oss


Sjuk eller bara sjuktsöt?

Undrar om Tyra håller på att bli sjukt. (varnar för folk som blir upprörda lätt) Men idag har hon inte varit jobbig något alls! Undrar om trollen har varit här och bytt tillbaka unge och jag äntligen fått mitt rätta barn! Gos, pussar, lek, skratt och a... jag vet inte hur jag ska förklara det, för seriöst det har nog aldrig någon dag hänt att Tyra inte gnällt. Hon har bara varit med som en liten älva i bakrunden. (Detta kan ju även bero på att jag faktiskt fick sova till hör och häpna klockan 7 och sedan 2,5 timma på dagen och är ÄNTLIGEN utvilad och inte tycker minsta sakt är "jobbig"...men vem vet??)

Så dagen har flutit på bra och FORT! Vi har fått mycket gjort, så som; Tvättat 3 masiker tvätt, en masik disk, lagat mat, ätit mat, fikat, lekt, fyndat på tradera, bäddat rent i sängarna, städat sopskåpet, dansat, busat, gjort fruktsallad och massor massor mer! Hoppas innerligt att dagen imorgon är lika härlig, det vill säga att Tyra inte gnäller för minsta lilla och att jag är utvilad. Imorgon ska vi nämligen på lunch och lek date hos vår granne Linn och hennes kille Leosaner. Trevligt värre! Hoppas att Tyra och han blir kompisar, då har hon vekligen en kompis nära hon kan springa runt med i sommar ute på gräsmattan.

 


Tyra sitter på köksbänken, käkar mellis och läser bok.


Tidsfördriv

Tyra leker i sitt rum, jag vill inte störa. Jag är vekligen EXPERT på att störa henne när hon är i djupaste lek, och sen hittar hon inte tillbaka förens jag gått eller hon går efter mig tills hon tröttnar! Jag måste helt klart sluta störa henne, hon är vekligen jätteduktig på att leka ensam och jag gör henne en björn tjänst varje gång jag försöker vara delaktig. Egentligen försöker jag mest vara delaktid för jag får dåligt samvete om jag inte är med henne och så ser hon så ensam ut, men hon är ju skitlöjligt! Hon vill ju helt klart vara ensam, när hon vill vara med mig så kommer hon ju.

Jaja, i vilket fall så sitter jag och kikar på Polarn o Pyrets hemsida, 50% på massor av fint. Funderar på att köpa några plagg nu när det ändå är så billigt

Blir nog detta allt av summan 275:-


 


Det är skönt att vara hemma

Hemma, äntligen hemma, borta bra men hemma bäst, hem ljuva hem, HEEEEEEEEEM! Allt bra med hem man kan komma på, vi är äntligen hemma och det är underbart! När vi väl kom i måndags kväll och Tyra somnat i sin säng (i sitt nya rum) så käkade jag och Carl, 32 bitar sushi och delade en flaska bubbel, mums! Och efter det var det inte så mycket mer att göra än att lägga sig.

Igår gjorde vi typ...ingenting! Myste, lekte och sov. Jag sorterade bland Tyras kläder och plockade undan sånt jag vet är förlitet och gjorde även en ??-hög (frågeteckenhög) med kläder som jag inte vet i fall dem passar. Så de närmsta dagarna kommer Tyra vara mismatchad från top till tå bara för att alla kläder måste gås igenom (måste och måste, egentligen vill jag nog bara köpa lite nytt...)

Jag har verkligen hittat massor med saker jag vill köpa till Tyra. Några saker kommer nog hamna i hennes lilla garderob också, får vi väl hoppas!

Nu ska jag gå tillbaka till min grinigaste bästis! Hemma hos oss vägras det nämligen att sovamiddag och då är det minnsan inte lätt att vara 1 år...när man är så trött att minsta lilla grej får välden att rasa samman!


Godmorgon måndag!

Idag, IDAAAG ska jag äntligen åka hem till Oslo och min spik! Det ska bli så hima skönt! Mina egna kuddar, mitt egna täcke, min egna säng och min egna spik! Om 6 timmar går mitt tåg, det tar 4 timmar och sedan ytterligare 20 min med gångväg och T-banan, seeen är jag hemma! (nu moppar Tyra Sture...)

Det är skitbra att åka vid 6 tiden, då sover Tyra hela vägen på tåget och jag själv kan slummra. Jag tycker verkligen att det är både svårt och jobbigt att åka med en tokig 1 åring mitt på dagen. Hon är ju så liten så gå runt själv finns ju inte på min karta (haha, Ztv spelar Nsync med Gone, det var ju typ 1000 år sedan man hörde/såg den, Justin är bra snygg han) och sitta stilla och leka finns inte på hennes karta, så detta är det bästa alternativet. 

Idag är Tyra ovanligt snorig, hon har alrig varit sjuk innan (peppar peppar) så hoppas verkligen inte att hon blir det nu alltså. Jag som vill träffa mina Oslokompisar och deras bebisar, men det går ju inte med ett sjukt barn. Undrar om några fler av tjejerna har fått barn än. Näe, nu måste jag hem och messa lite med Hanna så jag blir lite uppdaterad.

Nu ska jag göra sånt jag skulle gjort för 2 veckor sedan, ringa skolan och förlänga mitt uppehåll, ringa ComHem och ringa djursjukhuset.


Godmiddag söndag!

Halv 5, ja det var tiden Tyra gick upp i morse. Jag började seriöst gråta och ville kasta Tyra till vargen! Denna morgonen var värre än alla hittills, jag skulle kunna stått upp och somna, men det gjorde jag inte...jag satt och sedan låg jag. Jag vaknade till av att Tyra stoppade något i min mun, en tändare! ÅNGEST, det betyder att hon gått och sugit på den innan...undrar hur nyttigt det är?! Efter det drack jag 2 stor koppar kaffe...

Snart ska vi till Eva och äta middag. Undrar och Tyra vill äta idag. Det är alltid lika spännande.

Nu åker vi!

 
Bilder från i morse, morgonpiggtjej pratar i telefon, lillebror och Tyra


Godnatt lördag!

Nu har Tyra somnat. Undrar om man får sovmorgon imorgon? Jag kan tippa på INTE. Det ska faktiskt bli lite spännande och se hur länge hon sover. Hon är typ ätit 350 ml välling också så hon borde ju inte vakna av att hon är hungrig. Hoooppas på 7 i alla all!

Nu ska jag....kika TV eller film, käka några kakor och dricka ett glas coola.

GodNatt!


Godkväll lördag!

Det är kväll, nästan natt...för Tyra i alla all...men hon är vaken! VAKEN NU! Buhu, från 3 till 6 sov vi tillsammans, hon sov ytterligare en timma inte konstigt att hon inte vill sova nu. Undrar bara när hon vill sova? Jag vill ju faktiskt ha min kväll.... Just nu går hon runt och moppar, nej vänta nu gråter hon för hon inte får använda daorn...ta kameran som är inkopplad i datorn, fjärkontrollen...nej nu städar hon igen, oj hon trillade! Puh! Det händer mycket sammtidigt och känslorna bara svämmar över hos henne, hon är nog lite trött än då, men antagligen för enveten för att somna.

På TV är det bara skit, min lillebror har gjort en olaglig sak så vi har något bra att titta på ikväll, undrar bara när vi får titta på den. Det känns verkligen jättekonstigt att ha henne vaken så här sent.

Jag och Anton har precis käkat taccos, det brukar bli så när vi hänger. Ja, för nu är jag inte barnvakt åt honom längre han är för stor för det...så nu hänger vi bara. Taccos är förövrigt väldigt gott, man äter det så sällan.

Näe, har nog inget mer att skriva om faktiskt. Imorgon ska vi käka köttfärsås hos Eva och träffa tans Ponny, och sen så är det måndag och då åker vi hem till Oslo, yeey!

Tjohej!

 


Godmorgon lördag!

Klockan har inte ens slagit 10 men änå har jag (och Tyra) hunnit städa undan allt vi stökade ner igår (som var en hel del visst), slängt på en maskin tvätt, sorterat tvätt och tvättat oss. Vi har även lekt i ett antal timmar (ja, det är väl mest Tyra som lekt) och sovit i 1½ timma. Ja, man hinner med mycket när man är uppe innan tuppen, och jag som trodde att jag skulle få sovmorgon för Tyra somnade inte för ens halv 8 igår...men ICKE! Den tjejen kommer nog aldrig börja sova längre. Jag blir så avis på folk med bebisar som bara kan amma dem så somnar dem om, när Tyra var bebis kunde vi banne mig sova till 11-12 om JAG så ville. Men den tiden är verkligen förbi, och kommer väl aldrig åter heller, för skaffat man en nr 2 så finns ju alltid nr 1 som måste upp förr eller senare...

Jaja, nu ska jag och Tyra ta och klä på oss och träffa farmor Eva och göra satan.

Ha en bra dag!


Godnatt fredag!

Det slår aldrig fel, Tyra vaknar alltid kring 10 tiden så innan det är det ingen ide att jag lägger mig. För lägger jag mig innan och somnar måste jag avbryta min sömn för att gå upp, stoppa napp i munnen och sedan åter inta sängen. Och när jag bara fått sova en så kort stund som ex. mellan 9 - 10 så blir jag jättepigg, det blir som en powernap helt enkelt. Så undertiden jag väntat på att hon ska vakna (vilket hon faktiskt gjort så nu kan jag lägga mig) så har jag kikat på bilder som jag har på min lillebrors dator. Det är mest bilder på mig och min tjocka bebismage och gud vad jag längtar tillbaka när jag ser dem. Det är veklingen så häftigt att vara gravid. Även om det var jobbigt många gånger så är det något jag glömt faktiskt! Jag minns att jag mådde illa till v 13, svettades mycket, kissade hela tiden och gick som en k*ullad anka, inte så hemska saker faktiskt.

Jag bjussar på liter bilder från 08

 
liten Tyra putar ut


gamla lägenheten, jag saknar den!


lilla Lasse, han har det förövrigt jättebra hos sin nya familj på landet


död kanin


vända bebis


haha, värsta valrossen!


Ännu ännu mera fredag

mys nr. 3
(jag orkar inte äta mera, det är ju en dag i morgon också....)


Ännu mera fredag

mys nr.2


Fredagsmys

Nu börjar mitt fredagsmys, jag har inhandlat 1 ICApizza, 6 små ölkorvar med parmesan, 15 godis bitar, en flaska mineralvatten och en liten på chips till bara mig själv. Ja, en mozzarella också, fast den har jag redan ätit upp!

mys nr.1


Video

Yeey, äntligen har jag orkat ta reda på hur man lägger in videoinlägg (som för övrigt var jättelätt!). Så här ska ni få er en liten snutt på min sura, övertrötta och sjuktsöta dotter! I videon är hon JÄTTEARG över skruvkorken på en shampooflaska, hon vill ha den på, hon vill ha den av... ja jag tror inte att hon riktigt vet vad hon ville. 10 minuter senare somnade hon och sov i 1 ½ timma, haha!


Godmorgon fredag!

BVC igår gick bra. Tyra har gått upp 400 gram sedan vi var är sist och vuxit nästan 3 cm! Härligt att allt går som det ska, nu kanske vi slipper komma in VARJE månad på kontroll när äntligen viktkurvan pekar uppåt och inte rakt. Annars så sa dem inte så mycket, hon var proportionerlig, duktig och allt det där dem säger om allas barn.

Tyra fick ju även sin andra svininfluensa spruta igår, och det märks! Veligare unge får man nog leta efter! Supertrött, vill leka, vill skratta, gråter och gnäller, jag tror även att hon börjar få lite feber för hon är varmare än vanligt, hon ligger nu på 37,5 men annars ligger hon på 36,5 grader. Hon sov längre imorse också, halv 7 stod klockan på när vi gick upp! Det är ju fan rekord! Det var till och med jag som råkade väckte henne, dum man känner sig då… när man äntligen kan få sova vidare så vaknar man själv och hostar till… eller i detta fallet fiser så hon vaknar. Jaja, i vilket all nu är hon jättetrött men ska INTE sova.

Jag är också jättetrött, eller mer seg. Det beror på de 3 ½ ölen jag drack ute igår med Stella och Moa. Jag visste inte att man kunde bli såhär seg på tre öl, jag la mig ändå klockan 11 igår kväll och det är en ganska normal tid för mig ändå… heja panodil!

Nu sitter Tyra bredvid mig och drar mig i håret och låter mmmmammmammmmuuu, jag borde nog försöka lägga henne igen. Har en känsla av att det blir en riktig brottningsmatch.

seg mamma och konstig bebis.


Godmorgon torsdag!

Shit pommes alltså, Imorse vaknade Tyra halv 5. HALV 5 I tell you! Jag lyckades hålla henne kvar i sängen och gosa i en hel timma sedan gick det inte längre, det var ohållbart! Så jag fick helt enkelt resa på mig och gå upp för att göra välling! En vällingflaska senare och Tyra var lika speedad som vanligt! I 2 timmar lekte hon non stop innan hon kom till mig och grät för hon var så trött, och ingen är lyckligare än mig när hon gör det för det betyder att jag får sova ytterligare nån timma. Vi sov i 1 ½ timma och vaknade alltså vid 9. Klockan 9 tycker jag är en lagom tid att börja dagen alltså, ganska så perfekt tid, men Tyra tycker som ni vet redan klockan 5... vi kanske skulle kunna enas om 7?

Nu ska i alla all vi städa, diska och tvätta innan vi beger oss till BVC för 1 års kollen. Tyra ska få sin andra svininfluensa spruta också (känns ju nödvändigt??). Det ska bli så spännande och se hur mycket hon väger nu. Hon har nämligen ätit bättre det sista, ja...ätit mer men lika ovarierat som vanligt. Äh, jag får väl vara nöjd hon äter ju i alla fall!

Förresten måste jag bara meddela att Tyra säger gokka vilket betyder docka och kappa vilket betyder klappa! Det kanske är det renaste hon säger förutom äej som betyder hej och bebbe som betyder bebis. Kul att hon börjar få till orden så andra förstår henne också, och inte bara jag.

Nu ska jag torka bajs, Tyra stinker. Undrar när hon vill lära dig gå på pottan?


Mördarbebis

När Tyra blev 1 år så slutade hon vara bebis, hon hann inte ens vara barn, hon blev vuxen, hon valde ett yrke som blev mördare... jag blev nästan hennes första offer! Akta dig, du är nästa!


vågar jag skriva ordet... REA!

Nej, nu börjar det fan bli lite tjatigt det här med REAn alltså! Men jag kan inte hjälpa det, jag är ganska fascinerad över detta fenomen! Att en sak kan kosta 100:- till en dag efter kosta 50:-... konstigt!

Idag var jag på Åhléns och kikade på deras barn-rea, och SÅKLART hittade jag saker som jag köpte. Detta var inte bara saker jag köpte bara för att de var på REA utan detta var saker jag hade kikat på förut men inte köpt. Och inte nog med det, jag har letat runt i hela stan efter en vintermössa till Tyra utan resultat, MEN på Åhléns reaställ hittar jag en jättesöt, jättebra och jättebillig mössa som är helt i den stilen jag letat efter! Man ska fan inte dissa reor alltså!


dessa två set köpte jag idag.


vildaste ungen i nya mössan, 45:-!


en annan rea-mössa från lindex, 19:-


men jag passar inte i rea, hahahaha!


Hej!


jag sitter ensam uppe...

Jag sitter uppe, är alldeles för pigg för att somna och har ingen att prata med. Alla i huset sover, eller låt min ändra det. (nästan) Alla i lägenheten sover och negrerna är vakna, ja så är det faktiskt. Egentligen borde jag också passa på att lägga mig så jag får mina timmars sömn som jag behöver, för i morgon är det ingen snäll pappa uppe klockan 6 och sedan en snäll mamma uppe klockan 8 som tar Tyra så jag får sova vidare under obegränsad tid. Nej, imorgon får jag göra allt själv som vanligt igen! (Det är så att min mamma varit sjuk hela veckan och därför varit hemma, rena lyxen!)

Snacka om sköna dagar alltså. Det var seriöst längesedan jag blev bortskämd så. Inte ens hemma när det är Carls morgon får jag sova ut, nej då ska det knackas på dörrar, hämtas saker och frågas 1000 saker som han egentligen redan vet. Att ha haft dessa dagar har varit som rena semestern, inga nattningar, inga mornar, massor av glo tid för mamma och pappa har lekt/busat och slutligen bara massor med lagad mat! Men även om det har varit AShärligt att vara hemma hos päronen så ska det banne mig bli ännu härligare att komma hem.

Nu längtar jag hem jättemycket, och snart åker jag... Ja, på måndag! Men det är relativt snart, dagarna går ju så fruktansvärt fort! När jag kommer hem på måndag har jag nästan varit borta från Oslo i en månad, EN MÅNAD! Herregud, inte konstigt att man längtar hem!

Snart 2 valerina, först blogga lite till!


Kan DU sitta så här?

Något jag trodde var konstaterat omöjligt att göra är fulltmöjligt!

För si så där 2 år sedan satt jag och Carl på ett uteställe och ett av hans ex kom fram till oss och visade en sak som för henne var omöjlig att göra barfota, men dock kunde hon göra det i högklackat. Optimistisk som jag är så testade jag också och NEJ, det fick banne mig inte göra detta barfota, bara med klackar!

Jag pratar om att sitta på huk med hälarna i marken! När jag och exet skulle göra detta trillade vi bara bakåt! Ner poff på rumpan! Det GICK inte! Och det kan veklingen inte ha något med o göra hur tjock och tung rumpa man har henne för hon är nämligen modell och smal som en sticka!

Men igår så såg jag Tyra sitta på det omöjliga sättet och försökte själv igen men nej det gick fortfarande inte! Min mamma undrade vad jag sysslade med och jag förklarade, hon provade och hon KUNDE! Hon kunde minsann sitta på det omöjliga viset. Jag är så avis på min mamma som kan och inte jag!

Så min fråga, kan ni sitta så här!? Sätt er på huk, med knäna ihop och sänk sedan ser hälarna. Sitter ni kvar på huk… eller sitter ni på rumpan?

Så här såg det ut när vi gjorde;

 
min mamma

 


jag...som ni ser så faller min röv ner mot golvet som en sten faller till havetsbotten!


obi one kenobi

Ömma bröst, svullen mage, konstant trött, konstant hungrig, grinig, pruttig och värk i magen. Man skulle kunna tro att jag beskriver hur jag kände och var den sista månaden jag väntade Tyra, men det gör jag inte. Utan det är mensbesvär. Det är faktiskt en slående likhet mellan att ha mens och att vara gravid, faktiskt! Skillnaden är nästan bara att man inte är konstant kissnödig och klumpig.

I vilket fall som helst så skulle jag komma fram till att tamponger är fan dyrt! Hur kan priset skilja så mellan O.B och EuroShopper´s priser? Jag fattar inte? Vad är skillnaden egentligen? Jag tycker dem funkar lika bra, jag menar… okej att dem ser lite olika ut, men vem fan ser det då? Här tror jag billigt är bäst (för plånboken i alla fall)! HEJA BILLIGT!

Bara något jag måste säga är BLÄÄÄ, satt och googlade på tamponger och då får jag upp en jävla bild på en MENSKOPP! Muhu, vilken idiot har kommit på den iden då? Fy fan alltså! Det är ju inget jag vill tänka närmare på hur man använder... tyvärr kan jag inte låta bli =(


Tjenare zigenare!

Som den sanne zigenaren jag (visst) är så har flyttat ytterligare en gång till! Nu mera bor jag hos mina föräldrar som kommer att bli den sista platsen vi bor på under vår extremet långa Sverige vistelse.

Jag är veklingen trött på att inte vara hemma, fast jag nu är mer hemma än jag varit på veckor.
Här är det som att bo hemma igen (som innan man flyttade ut för första gången) och att ha barnvakt dygnet runt. Det känns knappt som Tyra är min unge längre utan någon jag lånt och sedan lånar vidare… Hon är toknöjd med att få uppmärksamhet hela tiden och det är jag också. Imorse fick jag till och med 2 timmars sovmorgon, det är inte alltid men får det! I natt tror jag att jag sammanlagt har sovit 8 ½ timma… förutom när negrerna på undervåningen började tjoa mitt i natten. Jag tycker att man ska sova mitt i natten!

Min mamma är ganska rolig hon, när jag berättade om negrerna så sa hon att Negrer är som djur, dem är nattdjur! Dem har inget jobb så dem sover på dagarna och är uppe hela nätterna. Och om man ska få tyst på dem är det bara att slå på elementerna Måste jag skriva att min mamma är sjukt fördomsfull (och något stenåldrig i hjärnan)? Jag måste bara förklara att hon är något trög och finsk… finsk det förklarar nog mest! Jag älskar henne än då, fördomar är roligt, speciellt när folk vågar säga dem högt.
Nog om det!

Annars så har det inte hänt så mycket det sista. Jag och Carl passade på att gå ut och äta när man kunde få lite barnvakt, jag fick bli full en kväll, Carl har åkt tillbaka till Oslo (igen), jag har ÄNLIGEN hittat ett par skor som jag också köpt och idag var jag i Knalleland i förhoppning att fynda något till Tyra på REAn.

Ja, jag skrev i förhoppning. Jag som faktiskt annars älskar barnreor och brukar hitta massor, hittade nästan INGET! Jag letade och letade efter fina slit och slängkläder, och eventuella dagiskläder men icke. Vilken besvikelse alltså. Allt det bra kanske var slut? Tyra fick sig i alla fall en röd tröja, en vit kofta, bikinitrosor, mössa och en vindtät overall. Overallen var klart ett jävla fynd alltså, 179:- för en snygg mörkblå Fixoverall som kommer passa perfekt till våren. Resten var mest bara bonus.

Ja, mer idag då? Jo jag har rensat igenom lite (väldigt lite) av Tyras försmå kläder. Sånt som skall spras till syskon och sådant som skall skänkas. Det blev ändå en halv kasse med kläder i str. 62-68 som får åka till några söta barn på något barnhem någonstans. Alltså, man kan faktiskt inte spara på alla kläder, även om många inte är speciellt slitna eller om man fått dem. Sådant man knappt anvät till första barnet tror jag inte man kommer att använda till andra heller och sådant med små fläckar på kommer jag garanterat inte använda till andra barnet så då är det bättre att göra sig av med det och köpa nytt av det som fattas och samtidigt göra en godgärning!

Nu ska jag göra en godgärning för mig själv, ta två valerina natt och kika lite Tv innan dem kickar in!

SovGott!


1 år idag!

Idag blir min minsta bästis 1 år. Ett helt ÅR! I ett år har hon bott hos oss utanför magen. Ett år som gått fortare än alla andra år någonsin gjort. Min bästa Tyra Cirkeline blir ett helt år, hurrahurrahurra!

Snart ska vi ha kalas för den bästa 1 åringen i världen, men tyvärr blir vi inte så många för vissa här hemma i Borås har bilivt sjuka och andra bor helt enkelt för långt bort. Så vi blir 4 st + fördelsedagsbarnet själv, det räcker gått och väl gör en 1 åring tror jag nog.

Jaja, nu ska jag klä på mig lite normala kläder, laga mat åt Tyra och sedan lägga henne så hon vaknar utvilad och glad till kalaset!


För ett år sedan idag...imorgon

Imorgon är det exakt 1 år sedan Tyra föddes! Min lilla bebis blir officiellt ett barn i morgon! För man säger ju inte att man har en bebis på 1 år utan ett BARN på 1 år. Så snart, om ett par timmar är Tyra inte längre min bebis utan mitt barn, och det betyder att hon är en stor tjej nu! 

För exakt ett år sedan idag så åt jag min sista måltid, ett äpple och hade skit tråkigt! Jag hade faktiskt tråkigt ända till 2 timmar innan Tyra föddes. Men jag minns mycket väl hur tråkigt det var dagen innan, alltså idag för exakt ett år sedan. Blää, äpplet jag åt var inte ens gott. Utan jag åt det mest för att äta någon innan klockan var 20 :00 för efter det fick jag inte äta mera. Undrar varför jag inte åt något godare! Vi kanske inte hade något hemma…? Jag minns faktiskt inte. Nog babblat om det.

Imorgon som sagt blir i alla fall min bebis ett barn och vi ska ha kalas. Tårta och ballonger, here we come!

Jag är sååå pirrig!


2009

Ska man sammanfatta året eller? Jag tror inte att jag orkar egentligen så jag gör bara en snabbis.

1.       Jag fick barn

2.       Jag flyttade till ett annat land

3.       Jag har fått nya vänner

Ja, det räcker väl kanske? Inga mer stor saker som hänt, men jag tycker det räcker gott och väl! Att få barn var helt klar det bästa!


Hej igen!

Åhåå! Nu är det typ 1000 dagar sedan jag bloggade. Brist på både dator och tid under jultiden och nu det sista har det varit brist på lust!

Men what to do liksom? Bara att ta tjuren vid hornen och börja skriva igen. Ju längre tiden går desto svårare blir det ju att starta upp skrivandet igen.

Så vad har hänt under juletid, mellandagar, nyårshelg och bara vardag? Ska fatta mig kort (för en gångskull!!)  

Julen firades i Stenungsund med Carls familj och släkt. Vi var 15 stycken(??) människor och en hund. Det bjöds på massor utav mat och ännu mera julklappar. Även om vi var så många så var det faktiskt mycket städad kalabalik hela tiden! Sedan har det även firats jul ute i Mjöshult där mina föräldrar har stuga och i Göteborg med Carls pappa + sambo. Så under julen och mellandagarna har vi flugit som vantar hit och dit.

Nyåret firade vi (jag, Carl och Tyra) i Göteborg. Lugnt och skönt helt enkelt vilket var mycket uppskattat efter allt flängande fram och tillbaka till massor av olika städer och människor.  Sedan vilade vi upp oss ytterligare ett par dagar innan Carl var tvungen att återvända till Oslo för att börja jobba och jag åka till Borås för att skippa bo ensam i Göteborg.

Så nu är vi bosatta hos Eva, här har vi varit sedan lördagen den 3dje, alltså i 5 dagar.  Vi blir kvar här till helgen om allt går som planerat, sedan flyttar vi till mina föräldrar och bor där en vecka. Går det inte som planerat så stannar vi längre hos Eva och det lutar nog lite dit åt nu för min mamma håller på att blir jättesjuk! Så typiskt!

Lite annat kul (jaja, kul och kul) som hänt under dessa dagar är att; Jag varit magsjuk, varit förkyld, färgat håret rött, fått en iPod, märkt att jag gått ner 3 kg utan att svälta mig (trodde det var magsjukan men ICKE) bara 7 kg kvar, köpt lite nya kläder, träffat en av mina absolut äldsta vänner och att jag fått typ massor av sovmorgonar!

Tråkigt nog har jag ingen USBsladd med till kameran så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder, det gör ju hela bloggandet lite tråkigare faktiskt.

Annars så händer det inte så mycket mer faktiskt. Snön faller sakta men säker här i Borås och på sina ställen är det säker en meter snö alltså! Det är svårt att köra vagn och köra bil så Tyra är inte ute så mycket, inte jag heller.

Just ja, jag har fått typ väldens bästa vinterkängor av Eva också!


RSS 2.0