Vår första dag

Vår (min och Tyras) första dag gick hur bra som helst! Lite segat blev det i och för sig när vi plötsligt inte hade något att göra på dagen. Men vem säger att man måste göra något på just dagen?! Inte jag och Tyra i alla fall!, så vid 4 tiden knallade vi bort till mina föräldrar med lite tvätt som behövdes tvättas och för att ta ett bad tillsammans i deras badkar (+ att vi fick en 30 min promenad). Att bada var skit kul tyckte både jag och Tyra man kunde se hur mycket hon njöt av att ligga och guppa i vattnet. Jag bestämde där och då att vi ska göra det till en vecko-vana att bada tillsammans. Nu ångrar jag lite att vi tog bort vårt badkar när Tyra kommit och det är inte så att vi kan ställa tillbaka det heller för imorgon kommer vår tvättmaskin, så det får tyvärr inte plats. Men samtidigt så har du min föräldrar badkar...

Medan jag och Tyra roade oss med bad och besök så var Carl och storhandlade vilket var mer än behövligt! Så nu är frysen och kylen full igen! Och man kan käka en ordentlig frukost med yoghurt, flingor, frukt och knäckis!

På tal om mitt nya liv...det gick la inte riktigt som jag tänk mig, igår hos mamma och pappa så käkade jag såklart godis! Min pappa köper alltid typ 1 kg godis och en påse chips på söndagarna som han sedan sitter och frossar i sig. Men grejen är att det alltid blir liiite godis kvar som står och bara väntar på mig! (så känns det), hopplöst! jag ska banne mig inte hälsa på hos dem på måndagar mer, allt för att minska min godis intag! 

Idag har jag och Tyra inte kommit så långt med dagen än (vi gick upp vid 11 idag, alldeles för sent), klockan är redan 13:54 och jag sitter i mina skruttkläder, är helt osminkad och håret ska vi inte ens tala om. Tyra är i alla fall ren och har fått på sig kläder för dagen. Hon har somnat på mitt bröst med huvudet i min armhåla medan jag skriver blogg. Jag tror jag ska göra ett försök att lägga henne så jag kan fixa iordning lite hemma, men framförallt fixa iordning mig innan Carl kommer hem (allt för att skapa en illusion för Carl om att jag är aktiv och hurtig).

  
så här ser det ut idag

NY!

Jag har bestämt mig!
Igår eller egentligen de senaste dagarna har jag suttit och läst igenom mina blogg-inlägg, vad negativ och bitter jag låter i alla inlägg! Jag klagar ganska så friskt på allt som går att klaga på. Jag måste ta och ändra på detta! Och vilket tillfälle passar inte bättre än idag när det är första dagen på "mitt nya liv" (mer eller mindre) Jag är super lycklig mamma till världens sötaste tjej och vi ska börja vara hemma tillsammans ensama och skapa en vardag ihop som vi ska fylla med aktiviteter och gos!
NU BÖRJAR MITT NYA LIV!

Lista på saker jag ska ända på;

1) (försöka) Vara mer possitiv och sluta gnälla på små onödiga saker.
2) Gå ut och gå minst en gång om dagen med Tyra (för både min och hennes skull)
3) Sluta dricka läsk och käka sötsaker på veckorna (gick inte så bra förra gången jag slutade)
4) (försöka) Hålla bättre ordning på saker.

Listan känns ganska så tam, men man kan ju inte satsa på förstort heller!


Fröken piggelin

Lördag, hela familjen går upp vid 10 tiden, Tyra är vaknast i världen! Dagen går och Tyra somnar aldrig, vid 3 tror jag att det kanske är på gång, hon somnar vid bröstet släpper taget och PANG! ögonen öppnas och hon är vaken igen! Okej, nytt försök, amma, ögonen går i kors och lilltjejen somnar! Äntligen har jag mina händer fria och kan göra något annat en liiiten stund (Carl är och fixar med sin mamma så han kunde inte ha henne). Carl kommer hem vid halv 4 med sushi, vi käkar och lagom till att vi är klara så vaknar hon igen.

Kvällen kom och kvällen gick, hon somnade inte en endaste gång, ögonen var stora som hus och hon kikade runt helt maniskt. Vid 10 tiden började den vakna glada tjejen gå över till vaken, arg och ledsen tjej. När vi tillstut gjorde sova försöket i sängen brevid mamma och bröstet så brast det för henne, övertröttsskrik på och mammagos av. Det ända som hjälpte då var hänga över pappas axel och gå i 1 timmas tid (tror jag för jag somnade nog i samma stund som Carl tog henne). Carl kom i alla fall in med en sovade tjej och la brevid mig vid 12 tiden. Jag och Tyra sov till halv 5, då var det matdax och blöjbyte sedan somnade vi igen och sov till 8. Lilltjejen måste varit toktrött från gårdagens vaken bravader!
Nu sover hon i alla fall, Carl också (stackarn har vänt på dygnet, inte så bra när han ska ut på praktik på måndag).

Förrsten så fick Tyra nog dem sötaste stövlarna i hela världen igår av sin farmor, något stora dem är menade till nästa sommar/höst men guuud så fina dem är!

Nu ska jag passa på att diska och käka frukost innan tjejen vaknar och vill käka.
  

  
godmorgon vaken, fina stövlar vaken, kvällen vaken (ledsen vaken)


2 veckor och 2 dagar

Ja! Nu börjar jag blogga igen efter lite paus för att lära känna min lilla dotter.

Idag är hon hela 2 veckor och 2 dagar, tänk så "gammal" hon blivit redan! Allt går finemang här hemma med bebisen, jag måste säga att vi har haft tur som fått en såndan lugn bebis, hon skriker i princip bara när hon är hungrig och ensam.
Nätterna går också toppen, hon vaknar vid 4 tiden och vill ha käk och sedan somnar vi tillsammans och sover oftast till halv 8-8 på morgonen. Det är (hittills) så mycket lättare att ha barn än vad jag väntat mig.
Blöjbyterna går som en dans och jag är super bra på det där nu!
Amningen funkar mer än bra och jag kan amma stående, gående, sittande och liggande! Det ända som är liiiite sådär (vi får inte glömma att hon bara är 2 veckor) är att hon inte vill vara ensam, helst inte en sekund! Så nu experimenterar jag och Carl, vi har lag henne i sin egna säng och låter henne skrika! Jobbigt värre att höra hennes skrik men man orkar inte gå och bära 24/7 heller!

Vi var på BVC besök idag också, hon har gått upp 225 gr på en vecka och på 2 veckor har hon vuxit 3 cm, hon börjar bli stor tjej nu! Snart kan hon till och med ha (ja alltså så de sitter bra på henne) alla sina fina kläder vi köpt.
Nästa vecka ska jag börja vara ensam med Tyra, undrar hur det går?! Det har varit så oerhört lyxigt att ha Carl hemma, han har varit lite av en betjänt åt mig, hämtat vatten när jag ammat, fixat dittan och datten när jag bett honom och varit alldeles för lat för att hämta det själv (vilket jag varit typ hela tiden). Men nu är det slut på det! Nu skall här göras upp nya rutiner så dagarna går ihop! Nu ska jag gå in och kika i Tyras säng, det blev tyst...undrar om hon somnade tillslut ändå?!


Tyra med pappa Carl!
(jag älskar att säga att Carl är pappa, det är så mysigt!)

Förlossningen

Onsdagen den 7 januari, FÖRLOSSNINGSDAGEN!

Jag och Carl gör oss i ordning hemma, han äter frukost, jag tar en lång dusch och tvättar mig med svamptvålen som ska göra min steril inför operationen + vi packar det sista i BB-västan.
Klockan halv 10 blir vi hämtade av min pappa som kör upp oss till förlossningen. Han frågar oss hur det känns men fortfarande kan ingen av oss svara. Konstigt... förväntansfullt, ja... Vad säger man när man vet att om ett X antal timmar ska man få sitt lilla barn utan att behöva egentligen göra något.


Vi kommer i alla fall upp till förlossningen vid 10 i 10 och blir uppmötta av en barnmorska + en tjej som gick bredvid för dagen, de visar in oss på ett liiiitet rum som går i ljusljussssblått och vitt, det är kallt! Vi får veta att det ska komma en annan barnmorska som skall ta hand om oss. Barnmorska anländer vid 10:15, hon heter Carina och är tjock eller mer bastant med superstora underarmar, hon har med sig en student (minns ej namnet) som blir den som kom att ta hand om mig mest.

Vid 11 tiden kommer studenten in för att ta ett blodprov, hon sätter även i en nål i armen på mig och ger mig dropp + att jag får ett armband så jag vet vem jag är.
(bara en parentes, Jag som själv är student tycker det är skitviktigt att man får prova och göra för annars lär man sig inte, men saken är den att studenter gör alltid fel! Min student gjorde 3 fel på bara den korta stunden som var inne hos mig mellan 11 och 11:15. Nålen som sattes i armen på min sattes in för långsamt så det sprutade ut blod på mig, inte sippra! utan mer spruta, droppet som sattes, sattes på i för snabbtakt så plötsligt var en påse dropp slut och jag höll på att kissa ner mig och armbandet satte hon på för hårt runt armen så jag fick skavsår och kunde inte röra handleden riktigt.)


Efter allt det "turbulenta" (höhö) som hände så väntade en lång seg döperiod för oss, Carl gick och åt vid 12 och jag sov. När han var tillbaka så stack studenten och barnmorskan Carina in huvudet och sa att snittet kommer ske vid 14 tiden. Vi blev hyperglada av att äntligen få veta NÄR det skulle hända. Tiden tickade på lite snabbare nu när vi visste, när klockan var ca 13:30 så kom en narkosläkare in och frågade mig frågor och berättade om bedövningen (spinal) som hon skulle lägga på mig, när hon gått fick jag byta om till ett pyttelitet operationslinne och naken underkropp (nu var jag fast i sängen!) och sedan satte studenten in en kateter i mig medan 3 personer tittade på hur man gjorde och all denna action hände mellan mina ben...(spännande att så många blir roade av att kolla in i ett orakat kvinnokön). När allt som skulle göras på förlossningen var gjort fick vi vänta ca 20 min sedan kom dem och hämtade mig, Carl var ombytt till gröna kläder och de körde mig i sängen till en operationssal, jag fick byta från min ganska så sköna säng och lägga mig på en brits. Det var svinkallt och jag började skaka (säkert var jag nervös också), de la över massor med varma täcken på mig och tog på mig operationssockar.

Jag vet inte längre vad klockan var, men jag gissar på runt 14 så ligger jag på operationssalen och de börjar förbereda mig. Jag får en nål i andra armen och med dropp, de sätter på mig såna där plattor med sladdar så de kan se hur mitt hjärta slår, jag får en grej på fingret och syrgas. När alla sådana förberedelser är gjorda kommer narkosläkaren och berättar hur jag ska kura ihop mig till en makaron för att hon ska kunna lägga bedövningen. (lätt att bli en makaron när man har en köttkulle i vägen) Hon säger att det kommer kännas som en getingstick och att jag inte får rycka till jag måste vara en MAKARRRRROOON! (jag undrar förresten om hon fått getingstick någon gång, det har jag och det kändes INTE). När bedövningen slagit till så är jag alldeles lam! Jag kan inte röra mina ben hur mycket jag än försöker! Narkosläkaren testar om jag har någon känsel med hjälp av en ISbit som hon lägger på olika platser på kroppen, jag känner inget! De börjar spänna upp en skynke framför mig och Carl så vi inte ska se vad som händer (vi vet ju att de skulle skära i mig!), de skär och tar fram kedjor med hakar som de sätter i magen på mig, sedan drar peronalen i varsin kedja och jag hör hur kedjorna plingar och att det börjar bubbla och låta från andra sidan, hörde du frågade jag Carl, är det bebisen? Jag tror inte att han hörde mig, jag vet i alla fall inte om han svarade för jag var så uppe i mina egna tankar. Men visst var det bebisen jag hörde, några pip till och tillslut var hon fram rullad på ett undersökningsbord framför mig och Carl. Där låg hon, vår Tyra!Klockan 14:55 var hon ute, hon vägde 2910 gram och var 48 cm lång!

3 dagar

Här sitter jag med nya bröst och en helt ny titel, mamma!
Jag är en mamma till en liten tjej som kom  den 7/1 2009 kl 14:55, tjejen ska heta Tyra Cirkeline Carlsdotter Jenssen Rasin och hon var 48 cm lång och vägde 2900 gr när hon föddes.
Jag måste bara göra en sak klar för alla er där ute, min tjej är den sötase och finaste i hela världen, jag vet att alla föräldrar säger så om sina barn men detta är sant! Något som däremot inte är det finaste i hela världen är mina bröstvårtor just nu...men det behöver vi inte gå närmare in på!

Vi är i alla fall hemma i vår lägenhet efter 3 dagar på sjukhus, 3 mycket dryga dagar i ett instängt rum som luktade prutt och obekväma sjukhusängar som är inklädda i plast...varför kan man inte få riktiga täcken på sjukhus undrar jag? Allt är så obekvämt och gör ju så man bli alldeles obekväm och man vill bara hem!

Nja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, måste nog låta hela denna upplevelse sjunka in först!
Nu ska jag till soffan och mysa med Tyra och världens bästa pappa Carl!


Tyra Cirkeline Carlsdotter

Bebis dag!

Idag är dagen inne som vi längtat efter så mycket! Vi ska bli föräldrar! Jag har sovit relativt bra, men från ca 6 på morgonen har det bara inte gått att somna om, jag låg nämligen och sov brevid en som snart ska bli pappa! Min Carl ska bli pappa idag, helt sjukt!
I alla fall så har jag nästan gått hela min tid på denna gravilitet. Imorgon är nämligen mitt egentliga satta datum så jag har tur som inte behöver gå över tiden och vänta ännu längre!

Familjeliv.se;

Du är på dag 279 av 280. (99,6%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 5 fulla dagar (v39+5).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 8 jan 2009
Du har 1 dag kvar till förlossning.

Känslorna är fortfarande mycket blandade, den största känslan v dem alla (löjligt nog) är hunger. Jag är vrålhungrig och skulle döda för att få äta bara en fjuttig banan!
Jaja, om två timmar (kl 10:00) skall vi vara på förlossningen, skjutsen går om 1,5 timma. Innan dess ska jag väcka Carl, och duscha med den konstiga svamptvålen och klä på mig rena kläder, sedan är jag klar! 
Nu är nämligen allt packat och klart, eller i alla fall på sin plats!

Tjingtjong och önska mig lycka till nu!  

1 dag, nr 2

Nu sitter jag här (igen). Det är sista kvällen med bebisen i magen och det känns ganska så sorgligt. Hon kickar runt och buffar, man är så van vid att varje kväll ha någon from av speceill kontakt med den lilla varelsen där inne och imorgon kväll så finns inte den känslan kvar alls! Den kommer att vara borta och inte komma tillbaka förens man bestämmer sig att skaffa barn igen! Jag kommer nog sakna min mage, den har blivit liksom en del av mig, jag har inte förstått att det ligger en bebis där inne! Någon som ska bo hos oss, för mig är det ju bara min mage som är stor och ja...den finns bara där, den har ju blivit en del av min peronlighet eller hur man ska säga. Konstiga känslor och tankar som går igenom kroppen nu så här kvällen innan tjejen ska komma ut till oss. 

Folk frågar hur det känns, hur vad känns? Hur känns det att du ska få en bebis imorgon, att du ska bli mamma. Nja, jag vet inte. Varken Carl eller jag vet! Nersvösa, nej? Det känns bara underligt att man ska få hämta ut en, SIN bebis som på beställning. Jag tror inte någon av oss kommer att förstå eller känna något speciellt förens vi väl är där i morgon och får se henne, då kanske man börjar fatta att JO! det var någon där inne och det var hon! Hon ska bo hos oss och vi är från och med nu en familj. Eva (Carls mamma) sa en bra sak idag, " - Man kan inte fatta, det är något som väcks när barnet kommer", ja nu sa hon kanske inte ordagrant så men nästan.
Ja, och ordet familj, det är något som jag gått och små smakat på den senaste tiden, men det är ju faktiskt sant. Vi är från och med i morgon en famlij, jag har en egen familj, en till! Vi är inte längre jag, lillebror, pappa och mamma utan nu är det Jag, Carl och bebis (+ katt) som är min familj nummer 1...konstiga saker det här!
Alla dessa tankar är det som kommer hålla mig vaken denna natten, ja och säker tankar på bebisen! Hur ser hon ut?, vem är hon lik?, är hon frisk?, har hon HÅR!? jag kommer vara vaken, garanterat. Så kommer jag med all sannolikhet bli hungrig, men jag får inte äta! Mitt sista käk var ett äpple 19:50, innan dess har jag käkat chiligryta till middag och våfflor till kvällsmat.

Nå! Hur gick min dag då? Jo, vi var och kikade på tvättmaskiner med Eva och hittade ett par kandidater som skulle kunna få bo hos oss (vet inte om jag sagt det men vi har nämligen fått en valfri tvättmaskin av Carls pappa + sambo). Städningen är avklarad för evigt och för alltid känns det som, packning av BB-väskan är klar, Bebisens säng är bäddad, Gardinerna blev inte sydda för symaskinen pajade (så när vi är på BB ska min pappa laga maskinen och min lillebror sy gardiner), Kattvakten är fixad sedan lång tillbaka. Det är bara batteriet till digitarkameran som ska laddas och jag som ska tvättas, fast det ska jag inte göra förens i morgon (för övrigt ska jag tvätta mig med en svamptvål!? suger läskigt och efter åt får jag inte ens smörja in ansiktet med någon kräm, snacka om att jag kommer torka ihop

Undrar om jag hinner med en snabbis i bloggen i mogon innan jag åker...? Äh! det gör jag nog!
Tjingeling för ikväll!
   
sängen, vagnen och mysfotölj + jag (imorgon så försvinner stora magen och bli till en deg)

1 dag

Sitter här och har redan brist på saker att göra, klockan är inte ens 12 och jag har redan diskat och plockat undan allt (medvetet) stök från igår. Carl ska stå för damsugningen idag så det kan jag inte ta ifrån honom för då har han inget att göra. BB-väskan är packad, funderar på att packa om den igen för att få plats med nessisären som jag inte lag ner än, snacka om drygt tidsfördriv! Sängen till bebisen ska bäddas i och för sig men det går ju på 2 min....jag har tänk att spara gardin syningen till lite senare ikväll så jag har något att sysselsätta mig med då.
Vad ska man hitta på?! Stryka? Läsa? Plugga..?! jag har ingen aning om vad jag ska göra. Några förslag för att få tiden att gå? OBS! det måste vara roligt, inte ha med städning att göra för allt är redan fixat, inget tips om  att ta det lugnt heller för det har jag gjort i över att halv år och är trött på (vila gör man när man är död...eller nåt.

Uppdatering kommer senare...

2 dagar

Nedräkningen är jobbig! Nu är det kväll och de två dagarna närmar sig mer och mer en dag! Denna dag som dem andra har gått relativt snabbt (till min förvåning!) men jag är säker, HELT SÄKER på att morgondagen dagen som är nummer 1 dag kvar, kommer att gå sakta!

Denna dag har jag hållt mig relativt sysselsatt, morgonen började med att jag delade ett äpple till min fruktsalld med den braiga äppledelaren jag fick av Carl som han köpt åt mig på IKEA (jag har önskat/velat ha en sån hur länge som helst, att äta äpplet är så mycket lättare med en delare!, det grundar sig nog i att jag är för lat för att bita och tugga), sedan gjorde jag (vi) oss iordning för att gå till BM Ann, idag var det sista besöket innan min förlossning. Medan vi ändå var i stan passade vi på att fixa iordning klockan jag fick av Carl i julklapp så jag kan använda den utan att tappa av den från armen. Sedan gick vi åt var sitt håll, jag till apoteket för att köpa en tvål som kostar 151 :- , den ska jag tvätta mig med på onsdag morgon innan jag åker till förlossningen och Carl till sin bank för att fixa grejs. När vi båda var klara möttes vi och köpte varsin Cheesburgare och gick hem, och jag gick fort ska ni veta! (mot vad jag brukar!) Väl hemma var jag dötrött av den snabba gången och la mig för att vila vilket slutade i att jag sov mer eller mindre i 3 timmar... När jag vaknade var halvadagen borta och lunsch/middag lagades, sedan kom Cornelia en sista gång för att träffa oss innan bebisen kommer och när hon gick gjorde vi världens fettigaste kvällsmat! Stekta kotletter, klyftpotatis och "fulbea", riktigt svensson fredags mysmat, inte riktigt vad vi brukar äta men jäklar vad gott det var med flöt idag!


jag är som ett barn, måste dela maten om jag ska äta den, haha!
i alla fall när vi äter vid TV:n...

Och nu är det kväll, jättemycket kväll klockan är snart halv 10 vilket betyder att sängen och sova är ganska aktuell snart. Imorgon (som jag redan nämnt) kommer att bli den med segaste dagen, men jag har faktiskt planerat arbete, jag ska sy gardiner till vardagsrummet! Sedan ska jag bädda bebisens säng (igen, med vittlakan denna gången), ja mera då? Sova får la jag planera in också så att tiden går fort... 

3 dagar

3 dagar kvar och ångest! DEM SKA SKÄRA I MIG! Förstår ni, mina muskler och fett och allt på magen ska liksom skäras upp! Igår grät jag för jag faktiskt inser att jag inte tänkt knappt något på det och att det är ganska så snart. Som sagt 3 dagar och halva denna dagen är nästan gången redan, min tvättid (jag tog en idag ocskå) börjar om 2 timmar och tills dess är mitt mål att jag ska ha diskar och färgart håret, sedan hade jag tänkt att packa BB-väskan, jag gjorde aldrig det igår för tiden bara försvann! Det gick så fort, plötsligt ringde tvillinigarna och klockan var halv 6 och dem kom och hämtade mig! 
Vi hade mycket trevligt, i och för sig tycker jag allt som inte händer i lägenheten är skitkul! Men visst var det mysigt, vi åkte och handlade, käkade mat och massor med godis medan TV:n och Vuxna människor stod på. Vid 10 tiden blev jag hemskjutsad (det också! jag blev körd, mycket lyxigt! buss är inte något som lockar så fruktansvärt) och möttes av en trött Carl som väntat uppe för min skull. En sak som slog mig var att nästa gång jag är hemma hos tvillingarna eller ens träffar dem har jag med mig en bebis! Konstigt!
Åter igen till Carl. Han är på IKEA och får spendera julklappspresentkort på smågrejs. Jag får som sagt inte hänga på, för jag föder vart jag än åker....nej åh! vad bitter och sur jag låter men det är så kul att åka dit och köpa massor med smågrejs tycker jag.
Får la sätta igång med diskandet och färgningen, behöver nog sortera bland alla miljoner papper vi har ocskå.

 
Mys i sängen!


4 dagar

YEY! jag har börjar tvätta! Nu blir de sista bebiskläderna rena och mjuka! Sen är allt fixat och klart! BB-väskan ska packas (om...) med fina kläder vi kan ta hem bebisen i, när vi väl ska hem...undrar hur länge jag måste och får ligga kvar!?.
Det är bara 4 dagar kvar idag, 3 långa + denna som antagligen kommer att gå fort. Jag har i och för sig köpt hårfärg så det ska fixas en dag, blir nog i morgon när jag är ensam hemma. Tänk! dagarna blir ändå ganska så fyllda med saker att göra. Cornelia kommer också någon dag ev. måndag...och på tisdag är sista dagen hemma.

Jäklar vad det händer grejer idag, tvättning till halv 6 sedan ska jag iväg till tvillingarna och mysa, film och käk! det ska bli skitkul att umgås lite med några och få tiden att gå på ett trevligt sätt.
Igår umgicks vi ju också, eller det var nog mer Carl som gjorde det, jag var mest trött och kollade på när killarna spelade TP, men det var trevligt ändå tycker jag. Bara att få lyssna på andra människor än mig själv är orehört roande, typ som nu när Carl och Kinke ligger i soffan och tjötar, det är härligt med lite liv runt om, till skillnad från vår numera ganska gå tysta och väntande lägenhet.

Här är lite bilder från gårdagen

   
Tp, Carl, Kinke och Kinke och Carl

Felix och galen kanin på speed

Carl och jag

5 dagar

Tiden går fort när man har roligt, jag har inte roligt! Om 5 dagar ska vi till förlossningen, det är inte så många dagar egenligen men tiden går så otroligt sakta och det finns inget jag kan göra för att det ska gå fortare. I morgon ska jag i och för sig tvätta, det ska bli super kul! Äntligen något att göra! På söndag ska Carl och hans mamma till IKEA men jag får inte följa med för folk tror visst att jag ska ställa mig rakt upp och ner och föda vart jag än är... Där ska det i alla fall inhandlas lakan, skötbädd och ja...det var något mer det vet jag. Carl köper säkert massor med roligt smågrejs som jag inte får vara med och plocka på mig, men så kan livet vara ibland minnsan!

Jag måste ju i alla fall vara typ den trögaste i världen... Märkte nu att vissa bilder på min blogg inte sysn!? Smartot jag har ju raderat dem! Helt knäpp är jag så nu är de bara tomma rutor med röda kryss som syns...typ överallt! Jag kan inte heller lägga in dem igen för jag har raderat dem från datorn! åååh, puckad brud eller vad?! Så går det! Jag är inte tjejen som tänker två gånger direkt....

Idag fick jag förövrigt shoppingryck igen! Det var supertoppenbomb billig rea på Lindex! Egenligen har jag inte en ända peng kvar att köpa bebiskläder för med hallå! 20 spänn x 3 är inte så mycket så, varför inte?!
Annars så har det inte hänt så mycket idag, det kommer dock att hända, vi ska få besök! Det kommer folk till oss ikväll! Kinke och Felix, folkfolkfolk! Jag och Carl är ganska trötta på att bara gå runt här hemma och vänta och ungås med varandra, jag menar jag är inte så rolig som gärna sover på dagen till kvällen (mest för att få tiden att gå + att jag inte har ont när jag sover) och stackars Carl blir sittandes vid TV:n.
Som nu typ, jag ska gå och lägga mig! Men som tur är så är Carl inte hemma han är ute och umgås med Kinke! Toppen!

RSS 2.0