Bara massor med strunt

Grattis Bärry till dina 25 hela veckor idag!

Jag har ny frisyr, pottfrilla kallar Carl det, JÄTTESNYGG kallar jag det! (ska lägga upp en bild när jag orkar...)
Veckan har inte bjussat på så mycket roligt, förutom att vi hämtade vår vagn i onsdags! Ja herregud vad fin den är alltså!
Vi vill vi bara en en bebis att stoppa i den så vi kan köra runt, någon som vill låna ut sin bebis en liten stund eller?

Igår hade jag ont i magen, en lätt sträckning + att beben låg bara på den sidan och skulle envisas om att trycka upp precis där det gjorde som mest ont! Bajs unge!
Jag ringde i alla fall MVC och hon frågade om jag bajsade som jag skulle...tänkte säga ja! ungefär 100ggr om dagen! hahah, och idag har jag pruttat sånna pruttar så man skulle kunna tro att jag var helt förslappad, priffffffffffffffff!

Nej, orkar inte skriva mer skit nu, ska ner till stan med lillbrorsan det är ju höstmarknad idag!

Bloggreklam

Vill bara passa på att gratta min Carl som kommer att bli den bästa kocken i Sverige! (http://carlrasin.blogg.se (skitdålig uppdatering men kul att läsa när det väl händer något!)


Förra veckan

Man kan säga att jag är normal! Ha! Där fick ni som från hela lågstadiet till gymnasiet tyckte att jag var konstig och "onormal". Jag (och Carl) var hos BM Ann (barnmorskan) idag och kollade Bärrys hjärtljud, mätte mage, kikade vikten och blodvärden och sådant, och jag är normal! Jag ligger på linjen för den typ ideala graviditeten, NOOORMAL!
Bärrys hjärta ligger på runt 145 slag (hört att låga är pojke) och jag har under min tid om gravid gått ner 5,5 kg och upp 6, det vill säga för dig som inte kan matte att jag gått upp 0,5 kg på 24 veckor! Eller ja, det beror kanske lite på hur man ser det men ändå, jag är nöjd jag har bara fått gravidmage och inga extra kilo att gå runt med i onödan.


Annars så har det inte hänt så mycket denna veckan mer än att jag varit på ....LÄGER! Fy och fasa alltså, läger när man är 22 år gravid och uttråkad av skolan är inte helt toppen måste jag säga. Okej att vi som var gravida fick sova inne på tältsängar och tjocka madrasser tillskillnad från de andra människorna som fick sova ute i tält eller vindskydd ....BRRRR! Hela grejen var la inte riktigt att sova var det värsta, utan att vara ute typ ett dygn var det som var mest hemskt + att vi fick laga vår egna mat över stormkök och öppen eld, låter kanske mysigt?? Men nej det var det inte! Kan ju bero på de lärare man har som är så egotrippade alltså... nej vi fick inte börja grilla när vi ville utan vi skulle vänta till den där perfekta glöden för att "han" skulle kunna grilla sin jävla kyckling... åh! Egentligen var väl vi elever jävligt löjliga som tillät oss vänta när vi egentligen kunde slänt på våra korvar, men i med att vi är duktiga elever så gjorde vi inte det och stället fick vi äta typ en varm korv var och resten kalla... bajs!

Ja, som sagt var vi ute hela tiden förutan när vi sov och detta medförde för min del en värre förkylning som slutade i feber och halsont till huvudet typ. Skit samma, det är över ju i alla fall och det är lägret också!


Annars då? Helgen bjöd på bravader från Carl sida som jag inte tänker ta upp här, det ända jag kan säga är att jag, Eva (Carls mamma) + några andra var inblandade i att få in honom i en lägenhet och denna procedur tog oss ca 1 ½ timma, kul natt.. INTE! Dagen efter den när en förvirrad Carl hade vaknat åkte vi till Sandhult för att spendera lördagen med Cornelia och Damir + Sigge och Boris (katter), det blev inte så mycket umgås mest slöa framför teven och småätande, lite sova också.

VILKEN HELG VA?! Nu är det i alla fall ny vecka som bjussar på plugg, stress, pengar och VAGN! Ja, och lite kalas på lördagen för då åker vi till Jönköping.

Förresten jag måste verkligen börja uppdatera oftare, men det är lite svårt då jag fortfarande har virus på min dator hemma och ja, jag kan bara komma ut när jag är i skolan.


Bajs och hej!


Vänner!?

Vem behöver vänner då?
Jo JAG! Som alla säger så händer det något när man bli gravid, folk slutar fråga en om man vill gå ut eller följa med på fest, sedan fortsätter det med att dem inte fråga något alls, till det inte finns någon kommunikation kvar!

Jag är gravid inte handikappad, jag har faktiskt båda mina ben kvar och jag gillar fortfarande att dansa, jag kissar gärna ofta som ni andra fulla folk gör + att dricka alkoholfritt smakar skitgott! Jag vill också träffa människor och säga hej till såna som jag inte träffat på typ 100år!
Men tack så mycket för att ni frågar mig då era as!
Sup och rök ni sönder era skallar och skaffa er dåligtsamvete och klamydia, ÄCKLIGT!


Jag tror jag ska börja efterlysa nya vänner som uppskattar gottsällskap mat och spel, som vill prata om allt, speciellt skit och skvaller om andra. Bara för jag ska ha barn har jag inte världens största behov av att prata trög mage, växtvärk och bebis sparkar, det gör jag faktiskt med min underbara Carl som tyvärr inte heller har någon som hör av sig! Nästa gång jag får lön ska jag köpa hem 3 flaskor sprit och supa Carl full och sedan gå ut och dansa med honom!


Idag är i alla fall Bärry hela 23 veckor, h*n ligger jättehögt upp idag och buffrar/rycker.


Tjing


Vi boar

Jag och Carl boar.
Faktiskt, vi har målat iordning rummet som Bärry ska ha, det blev sandfärg på väggarna, en fåtölj och fotpall är på plats som vi ska ha + en byrå....herregud! det kanske åter som vi köpt ner oss på stora saker till den stackars ofödda bebisen men faktiskt så hade vi allt hemma förutom färgen då.

Det ända vi köpt än så länge är en vagn, en NYYYYYYYYYYYYYYYYY vagn! Helt ny och skit snygg, jag älskar min vagn!  Brio Sing heter den, vår är brun och svart. Vilket jävla pangpris det var på den sen då! 5000 pengar, inte så farligt för en liggdel, sittdel med klicksystem och massor med annat bra tjofläs + att den är helt och hållet NYYYY!


Snygg eller hur!?

Virus, skola och göra slut!

JA!
En studentkompis som också skall ha barn bara en vecka efter mig (!!) berättade att hennes barnmorska hade sagt att efter 1 år som småbarnsföräldrar går hälften av paren isär! Det är 50%! JA, alltså hälften av mig och min kompis är vi eller dem...så antigen är vi eller dem ett föräldrapar som lever med deladvårdnad om ett år.
Annars så går livet fint fram, jag tar igen mer och mer i skolan och ligger snart inte efter NÅGOT och Carl har kommit in på sin utbildning han sökt, han ska bli kock! GRATTIS CARL! (ännu mera mat till mig)
Förresten någon som är duktig på datorer, virus och sånna där grejer? Vi har typ fått mega virus på datorn och där av kan jag inte surfa mer än 1 timma innan datorn stängs ner....det är skit tråkigt jag kan inte blogga eller något! Jag som precis har startat min blogg!

Bärry (bebisen) är nu 22 fulla veckor och 3 dagar, vilket innebär att h*n är ungefär 19 cm från huvud till rumpa. Det är GANSKA stort om man börjar mäta andra föremål som är 19 cm, ni måste ju tänka till ett par ben och armar också.
Jävlar var det är tråkigt att man inte har en egen UL-maskin (ultraljud) hemma, fattar ni hur nojig man blir eller, så fort man inte känner att det rör sig eller att det tagit en dag innan den där jätterörelsen kommer i magen tror jag att Bärry typ är död, just nu exempelvis!
Jag har lust att typ skrika HALLÅ BÄRRY! och petapetapetapeta, jag har faktiskt testat att petapetapetapeta men jag får inte någon direkt reaktion, hur hårt får man PETA!?
Se detta är en sak till som gör hela upplevelsen mer tråkig än jag hade hoppats....varför kan inte bara Bärry lära sig att prata där inne och säga typ "- Jag är OKEEEEEEEEIJ mama!"

Näe, nu ska jag ringa sjukvårdsupplysningen för att kolla med dem, jag måste få bort oron!

Diarré och ångest

Idag drack jag egentligen inte gammal mjölk, sista dagen var idag + att paketet inte var öppnat sedan tidigare...
Men ju mer jag drack desto konstigare samakade mjölken, kikade på datumet igen för att försäkra mig om att den inte var gammal, hällde upp mer i glaset och inser att JOOO! det är klumpar i mjölen och det smakar plötsligt ännu mer päckel! BLÄ! Så nu sitter jag här med diarré och svullen mage... En sak jag undrar (förlåt om jag går för nära inpå men sluta gärna läsa om du är känslig) när man lixom bajsat ut allt, jag menar ALLT! och det fortsätter komma lixom...partiklar och gojs kan vi kalla det...hur kan det fortsätta komma!? allt är ju slut, man lixom känner hur man spyr med röven och det vill inte komma mera, men ändå! ja, jag vet inte men något lyckas alltid hitta ut....det är i alla fall skit obehagligt tycker jag.

Ångest sen då, alla som känner mig (i alla fall Carl) vet att jag klagar ganska så friskt på allt och alla.... Ibland (som idag) får jag lite ångest över det och tänker att joo, men jaa, jag är inte mycket bättre heller, eller att; men jag måste glädjas över att vara gravid! det växer en bebis i mig som ska bli min egen så det gör inget att inga byxor passar, att jag fiser mycket eller att jag plötsligt har förstoppning eller ont i ryggen på kvällen! NEJ! herregud! lite får man ju tåla det växer ju ett barn där inne!

NEJ! skit samma, jag tänker klaga ändå! Jag tycker det finns tillräckligt många hyperglada gravida "strålade" kvinnor som kan berätta för världen hur vackra och sexiga de känner sig nu när de väntar barn, hur fantastiskt det är när bebisen ligger mot urinblåsan och man var 5min känner att man kommer  att spricka om man inte får kissa NU! En annan sak då! folk man knappt känner eller inte träffat på 2-3 år som egentligen inte bryr sig om en  kommer fram och plötsligt tro sig äga rätten att tafsa på min mage och säga "-neeeeeeej, men vad roligt!" vad är det som är så kul för dem då? Nej fan! nu orkar jag inte sitta och vara mer bitter, går och diskar istället!

Tjingeling!


RSS 2.0