Jag vet knappt vad jag skriver...

Vad händer? Jag blir bara sjukare och sjukare, nu måste det vara stopp på det hela! Jag orkar knappt med mig själv längre. Under dagen har det gått relativt bra men direkt när kvällen kom och Tyra somnat så bara det slog till som en fet jävla käftsmäll! Jag döööööör! Tänk om det är svininfluensan! Den jävla kärrningen på Gekås som frågade om jag var rädd för att bli smittad var säker häxa och typ ba; haha jävla snorunge nu ska hon få influensan och sedan smitta sin bebis! Bajstant, jag hoppas hon är sjukare än mig!

Jag har kikat på film, ingen jag hyrt utan en som gick på TV. Linas kvällbok, och den var ju supermysig! Snacka om att jag blev kär när jag såg den. Ibland vill jag vara 15 år igen och gå på högstadiet. Det var tider det! Det största bekymmret man hade då var typ finnen man fått i pannan innan man skulle på fest, eller att man tyckte brösten var för små. Nu är de bekymmrerna (va...heter det så, haha!) som en fjärt i rymden! Och man bekymmrar sig över...(jag är nu mycket förvånad över att jag bara tänker på mina håriga ben och närhåren) ekonomi och toapapper (jag kom inte på något bättre).

"Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that
"

Den texten då, vet ni vilken låt? You And Me Song med Wannadies. Den låten var med i filmen och jag tänkte på Carl. Så går det till hemma hos oss när vi grälat (oftast), bara så ni vet. Jag saknar Carl, idag också som alla andra dagar. Nej fy fan rent ut sagt nu skiter jag i bloggeriet, jag lägger mig istället!

Avokadon är snart mogen.


Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Svininfluensan är lika farlig som fågelinfluensan ;)

2009-08-26 @ 09:05:01
URL: http://blackwinged.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0