v. 26 (25+0)

25 fulla veckor och 104 dagar kvar till BF.

Kilorna har börjar stiga, 1,5 kg hade jag gått upp när jag kollade sist och det var i onsdags. Jag är ganska nöjd över att jag inte gått upp mer än faktiskt. Men sammtidigt vet jag ju att det är många veckor kvar att lägga på sig på. Jag mår fortfarande toppen. Det är bara kroppen som gör ont. Vissa kvällar och dagar gör det så ont så man egentligen bara vill ligga i sängen, men det går ju inte.

Sjukgymnastens tips ligger och trycker i bakhuvudet hela tiden. Jag rör mig knappt något som hon sagt att jag borde. Det är svårt att komma ihåg faktiskt, speciellt när man är med Tyra och allt ska hända fortare än fort! Utan henne är det mycket lättare att minnas och ta sig tiden att röra sig rätt!
Ja när jag ändå klagar kan jag berätta att gurka på smörgåsen fortfarande inte funkar och att även fil verkar ha någon form av illamående effekt på mig. Jag som älskar fil, fil gör verkligen min morgon!

Jag känner att bebisen blir större, och att rörelserna nu mera är högre upp i magen. Pål är fortfarande relativt lugn, eller så är det bara det att h*n har mycket plats kvar att röra sig på så jag inte störs så värst mycket av det än. Pål verkar ha 2 lägen, läge 1: konstant mätt och läge 2: konstant kissnödig. Vissa dagar äter jag bara för jag måste och vissa dagar frågar jag mig själv "är det ens mening att resa sig från toan?". 

Fenomenet jättepattar fortsätter. Det kanske bara är jag som ser det, ja och även Carl. Större kommer dem väl bli också, för nån dag sedan märkte jag nämligen att mjölken börjat komma.

Datum jag ser fram emot nu är den 6 juli då är det MVC och lyssna hjärtljud för första gången (och exakt vägning) och den 19 juli då blir det UL i Göteborg där vi ska kika om vårt barn har något speciellt kön. 

Mer updates på denna fronten på tisdag efter MVC!

 
 
Tyra pussar, gosar och klappar (och sparkar) gärna bebin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0