Gäääsp!

Min morgon, jag är trött. Carl har youtubeat hela natten vilket har hållt mig vaken var och varannan timma. Alltså det var ju inte självaste youtubeandet som höll mig vaken egentligen, utan kombinationen. Öl, ylande (sång alltså), dämpad hörsel (vilket gör att man måste ha hög volym på datorn) och en flaska snaps (det var nog den som var värst!).

Klart att grabben ska få sin egen tid, meeen jag funkar vekligen inte som människa utan min sömn. Och att gå upp tidigt, vara pigg och alert med 2 barn ensam hela dagen och sedan en trevlig värdinna/festpolare på kvällen går inte ihop!

Hua
, hur ska jag klara dagen? Så känner jag redan nu och klockan är bra halv 8. Jag tror jag tar en sväng till min pappa och lillebror sen så får dem leka med Tyra i nån timma medan jag sover med Lilly. Carl lär inte vakna till liv och bli människa för ens i eftermiddag nån gång för han la sig inte för ens vid 6 (och då hade jag redan varit vaken i 1 timma)

Vi får se hur dagen kommer att bli. Ikväll blir det i alla fall tjejmiddag hos mig. Mina tvillnigar kommer hit och jag ska bjuda dem på en kväll för dem gjort så mycket för mig.

(nu ska jag och Tyra sjunga vidare på Lucis sången med hägring, det är väldigt viktigt! Och Fattig bonddräng..."jag toggar mitt nuus")

Förresten har min finne blivit större precis som jag skrev igår! GAJGENTORISK!


denna bilden skulle bli ett helt annat blogginlägg.
vi (carl) gjorde egen snaps här omdagen och hällde upp det i en
jättefin flaska och skulle sätta etikett på...
men tyvärr försvann den igår då...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0