Lilla Lilly

Lilly är 1 år. Det är jobbigt. Den som säger att 1 åringar inte är jobbiga ljuger, eller så har dem helt enkelt ett rullstolsbundet barn som varken kan prata eller göra någon som helst ljud ifrån sig. Jag är ledsen att säga det men så ÄR det! Även om Lilly är jobbig, eller snarare har sina jobbiga stunder så är hon kanske den goaste ungen jag träffat, och det säger jag inte för att hon är min utan för att hon är så himla go, men jag tror att man måste lära känna henne först. Eller snarare så måste hon känna trygghet först, helt enkelt sunt förnuft från hennes sida!

Lilly går numera på förskolan, 15 timmar i veckan, precis som Tyra. Så kommer det vara tills Carl får ett jobb. Inskolningen har gått kanon, det har funkat sedan dag ett. Stora tjejen! Andra saker som går framåt med Lilly är det där som är lite extra kul, talet! Hon intresserar sig mer och mer och bara idag härmade hon bläck och kaka.

Buppa - Pussa
Tittu - Kitty
Tatt - Katt/Tack
Bo - Bord
Pappa - Pappa/Tappa/Klappa (man får ju se till sammanhanget då...)
Dä - Där
Ba/Baj  - Bajs
Bapa - Lampa
Dej - Dig
Täätää - Tyra
Tittii - Törstig
Mamma
Namnam/etta - Hungrig/Mat

Ja, lite så där . Sedan "heter" ju katt/hund/får/ko/klockan osv. hur dem låter och så vet hon vad strumpan ska sitta och vart foten/näsan/munne/magen... osv sitter . Hon kan göra små ärenden åt en och hon är sååå duktig på att sova! Inga korvigheter alls med den bruden! Hon älskar även att sjunga, men det gör nog alla barn. En annan sak som nästan är värt en fanfar hon äter allt och mycket. Inte alls som Tyra, vilken sinnesro!

 



Kommentarer
Postat av: Anonym

för du tror inte att de som har rullstolsburna barn har det lite jobbigare än de som har frisk barn?

2012-01-23 @ 19:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0